Kuce

UDOMILI SU MALENOG PSA I PREKO NOĆI POSTALI BOGATAŠI! Samo su ga izveli u šetnju i za njih se u trenu sve promenilo

Maleni Oli doneo je svojim gazdama mnogo ljubavi, ali i nešto čemu se nisu nadali ni u najlepšim snovima.

25.04.2022 16:06

UDOMILI SU MALENOG PSA I PREKO NOĆI POSTALI BOGATAŠI! Samo su ga izveli u šetnju i za njih se u trenu sve promenilo
Printscreen/Youtube/WorldNews

Mali pas po imenu Oli doneo je jednoj porodici pravu sreću svojim dolaskom. I nije reč samo o emocionalnom ispunjenu koje donosi ljubimac, već je on sa sobom doneo još nešto - sreću koja se broji, ni manje ni više, nego zlatnicima.

Naime, tokom prve šetnje malenog Olija, kog je na ulicu izveo njegov gazda Adam Klark iz Blekpula, pas je iskopao čak 15 zlatnika i to onih čija je vrednost procenjena na neverovatan iznos od čak 7.200 dolara.

Inače, pas je kupljen prošlog meseca i pripada rasi Lagoto ramagnjolo, čuvenoj po oštrom njuhu i spretnosti u pronalaženju zakopanih stvari, naročito tartufa. Porodica nije skrivala oduševljenje i to ne samo zbog bogatstva koje im je štene donelo, već i zbog novog člana porodice kog su nazvali „lovcem na blago“.

Printscreen/Youtube/WorldNews

Vlasnik nije mogao da veruje da u rukama drži zlatnike koje je par minuta pre iskopao njegov ljubimac

Klark tvrdi da su on i njegova porodica shvatili da je maleni Oli poseban čim su ga ugledali.

- To je bila ljubav na prvi pogled - istakao je on i otkrio detalje kako je štene najpre nanjušilo, a zatim i iskopalo vredne parice iz zemlje. 

Printscreen/Youtube/WorldNews

Ovaj pas je za Adama pravo malo "bogatstvo"

- Bukvalno smo hodali desetak minuta, a onda se on iznenada zaustavio i naglo krenuo da kopa po zemlji. Uskoro sam ugledao nešto neobično. Nije mi bilo potrebno mnogo da shvatim o čemu je reč - priznao je Klark i naveo kako je reč o gomili zlatnika koji datiraju iz 19.veka.

Printscreen/Youtube/WorldNews

Klark je ponosni gazda malenog Olija sa kojim redovno ide u šetnje 

Adam je zlatnike odneo kod vodećih trgovaca zlatom u zemlji, Čards Koin i Bilion Diler, koji su zlatnike procenili na oko 7.200 dolara.

- Štene je zaista pravo blago, baš onako kako ga je opisao i sam vlasnik a on jedva čeka njihovu narednu šetnju - zaključili su britanski mediji. 

                                                  

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari. (0)