Horoskop

IDEALNE DESTINACIJE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK TOKOM JESENI: Prema rečima astrologa ovo su zemlje koje treba da posetite, pogledajte gde možete da pronađete svoj raj!

Jedno od najromantičnijih godišnjih doba je idealno za putovanja i druženja.

19.08.2023 09:00

IDEALNE DESTINACIJE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK TOKOM JESENI: Prema rečima astrologa ovo su zemlje koje treba da posetite, pogledajte gde možete da pronađete svoj raj!
shutterstock.com

Jesen je sa svojom opuštenom i smirenom energijom mnogima omiljeno godišnje doba. Predstavlja tranziciju, transformaciju i kraj letnje žurbe. To je idealno vreme za intimna duženja, kao i za provođenja vremena ispod toplog ćebeta uz šolju čaja i neku dobru knjigu. Astrološki gledano mnogim horoskopskim znacima više odgovara intimnija atmosfera, a evo koja su to najbolja mesta koja treba da poseti svaki znak Zodijaka, prenosi travelandleisureasia.kom.

Ovan- Švajcarska

Ovo je popularna evropska destinacija koja se tokom rane jeseni pretvara u zemlju snova. Romantika, luksuz i ekstravagancija su sinonimi za ovaj horoskopski znak, pa će se Ovan osećati kao kod kuće kad bude pešačio dugim stazama sa pogledom na zlatno lišće udišući planinski vazduh.

 

Bik - Dubai

Horoskopskim znakom Bika vlada Venera, planeta ljubavi i novca. Dubai nudi otmenost, a Bik je rođeni hedonista koji će pronaći zadovoljstvo u nekom spa centru, šopingu i lepim obrocima. Jesenji meseci na ovoj destinaciji su prijatni i topli i jednostavno savršeni za ovaj horoskopski znak koji voli udobnost u svakom smislu. 

 

 

Blizanci- Austrija

Zadivljujuće lepa Austrija je idealna za jesenji odmor za društvene i aktivne Blizance. Oni vole aktivnosti, druženje i istraživanje, a Austrija im pruža sve što im je potrebno. Mogu da idu na biciklizam, planinarenje, ili da se prepuste čarobnoj, istorijski bogatoj i romantičnoj atmosferi ove zemlje.

Rak- Francuska

Rak kao jedan od najemotvnijih znakova horoskopa mrzi sve što je površno. Pod vladavinom Meseca, koji je simbol ljubavi i emocija, oni cene vreme provedeno sa najmilijima i nisu oni koji traže nova uzbuđenja. Ukoliko žele da se odvoje od gradske gužve mogu da se odmore u nekoj od šuma, ali i da istražuju istoriju i kulturu ove zemlje.

 

Lav- SAD

Lav je srdačan, glasan i društveni znak i uvek je u kraljevski dobrom raspoloženju. Oni su nosioci glasnog optimizma i mrze sve što je mračno i dosadno, zato je SAD najbolja destinacija za njih, jer pruža mnoštvo iskustava. Odlazak do Kalifornije i Los Anđelesa za njih može biti najbolji izbor, čija svetla će učiniti da još jače zasijaju.  

 

 

Devica- Irska

Irska je ukrašena zlatnim lišćem početkom i sredinom oktobra i jesen je idealno vreme za odlaske na izlete i uživanje u povetarcu i prelepim pejzažima. Devica je pefekcionista Zodijaka i ona žudi za nečim jednostavnim, zemaljskim i vanvremenskim. Ovo godišnje doba omogućava Devicama da se u miru povežu same sa sobom.

 

Vaga- Italija

Ovim znakom vlada Venera, planeta ljubavi, a Vage vole sve što je lepo. Italija je idealna zbog klime, kao i zbog šopinga koji ni jedna Vaga neće preskočiti. Takođe će moći da uživa u obilju vina i dobre hrane. Nežne Vage će u Italiji pronaći svoj mir, jer će dobiti sve što požele od ove zemlje. 

Škorpija- Finska

Jesen je najbolje godišnje doba da doživite lišće, polarnu svetlost, istoriju i kulturu severnh gradova, dok šetate mirnom stazom u šumi. Škorpija je znak Zodijaka koji je poznat po šestom čulu i ne treba ih shvatiti olako. Njima je stalo do smislenih iskustava, zato je Finska jedno od najboljih mesta za putovanje za njih tokom jeseni.

Strelac- Arizona

Strelac je među znakovima Zodijaka koji najviše voli putovanja. Pod vladavinom Jupitera, planete avanture, Strelac voli da se kreće i ne voli da bude zaglavljen na jednom mestu duže vreme. Za njihovu nemirnu prirodu Arizona je mesto sa najviše dešavanja. Mogu da skoknu do San Franciska, Kanjon železnice Verde, ili da se odmore u tihim drvenim kolibama. 

Jarac - Engleska

Jarac je znak koji voli rutinu. Iako ne uživa u iznenađenjima, lepota nekog engleskog sela će ih impresionirati. Jesenje lišće, pabovi, putujući sajmovi, kao i dobra hrana koja uključuje pire od bundeve je upravo ono što Jarac želi da vidi i okusi.

Vodolija- Danska

Dansku tokom jeseni odlikuju udobni kamini, vruć kakao i topli pabovi, ali i obilasci muzeja. Ovo dosta govori o radozaloj prirodi Vodolije koja voli da istražuje mesta i stvari koje su izvan uobičajenih što Dansku, za ovaj horoskopski znak, čini idealnom destinacijom za posetu tokom mirne jeseni.

Ribe - Peru

Peru je zemlja istorije, kulture, lepote i avanture. Drevni grad Inka Maču Pikču je jedan od vrhunaca svakog putovanja u Južnu Ameriku. Ovo je idealno i neobično mesto za mistične Ribe, jer ova zemlje otkriva mnoge tajne i oplemenjuje dušu.

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)