Horoskop

NA UDARU SU TRI ZNAKA HOROSKOPA: Sunce u kvadratu sa Uranom donosi buru u ljubavi, neke veze biće prekinute

Posebno obratite pažnju na emocije, tokom 16. avgusta uslediće drastične promene.

16.08.2023 09:00

NA UDARU SU TRI ZNAKA HOROSKOPA: Sunce u kvadratu sa Uranom donosi buru u ljubavi, neke veze biće prekinute
Shutterstock

Današnji datim 16. avgust posebno će uneti nemir pripadnicima Zodijaka. Regovaćete naglo i buntovno i dolazićete u sukob sa drugima, a ovakvo ponašanje odraziće se i na vaš ljubavni život. Veoma lako možete da dođete u sukob sa partnerom samo zbog trenutno izraženog temperameta koji nećete moći da kontrolišete. Iako to nećete raditi svesno, partner će imati utisak da ga provocirate i osetiće pritisak, a to može da rezultira njegovim odlaskom. Međutim, ono što je utešno jeste da ćete imati drugu šansu. 

Tri horoskopska znaka, zahvaljujući Suncu koje je u kvadratu sa Uranom, pogrešno će protumačiti ljubavni trenutak.

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi će primetiti da nešto nije u redu, jer osoba koju volite neće odgovarati na vaše očigledne gestove. Propustićete znakove koji vam govore da vaša osoba jednostavno nije raspoložena za razgovor. Možda oseća pritisak, zato se povucite i dajte joj malo prostora. Nije da vas ne voli, ona vas obožava, samo joj je potrebno vreme za samoću. Učinite sebi uslugu i pustite je da bude sama sa sobom i ubrzo će biti ona stara. Nemojte da pokušavate ni da je razveselite, jer njoj zaista treba trenutak samoće. 

shutterstock.com

Danas dajte slobodu vašem partneru i nemojte da mu namećete svoje mišljenje.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Danas ćete se ponašati veoma impulsivno, zato što ćete biti ubeđeni da radite pravu stvar. Vaš ego vam ne dozvoljava da u bilo kom momentu posumnjate u svoju procenu i percepciju stvarii to ćete očekivati i od svog partnera, da gleda na život vašim očima. Dragi Lavovi, shvatite da ste vi dve različite osobe i da ne postoji način da vam se mišljenje 100 odsto poklopi. Sada nije pravo vreme da voljenu osobu ubeđujete da ste u pravu, pustite je da razmišlja samostalno. Iako su vaše namere najbolje nemojte da ih namećete partneru i neka sve ide svojim tempom. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ovo je jedan od dana kada će Vage stvari videti samo iz jednog ugla, a pravo je vreme da sagledate problem i očima vašeg partnera. Imaćete odgovore na sva pitanja koja muče vašu voljenu osobu, ali to je daleko od istine, jer ćete im konstantno nametati svoje mišljenje i samim tim biti veoma naporni. Danas je dan kada morate da ih pustite da sami reše svoj problem i da svoj "nered" srede svojim tempom. Radite najbolje što možete, ali pustite partnera da misli svojom glavom. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)