Horoskop

OBRATITE PAŽNJU NA OVE DATUME: Druga polovina avgusta donosi talas iskušenja i dramatičnih promena

Veliki nedeljni horoskop za period od 14. do 21. avgusta.

13.08.2023 18:02

OBRATITE PAŽNJU NA OVE DATUME: Druga polovina avgusta donosi talas iskušenja i dramatičnih promena
shutterstock.com

Nedelja koja je pred nama donosi nove izazove za svaki znak horoskopa. Nekome će se sreća osmehnuti na polju karijere, dok će drugima pak biti bure na emotivnom planu.

Srećna Republika donosi vam detaljan horoskop za period od 14. do 21. avgusta. Pogledajte da li su vam zvezde naklonjene. 

shutterstock.com

 

 

Ovan - Buđenje potencijala i novih vrednosti

POSAO: Ovnove ove nedelje očekuje mnogo posla i upečatljivi događaji koji će izazvati snažne i burne emocije. Kreativni ste, imate naglašenu volju, ali i praktičan pristup. Mnogo toga bi moglo da se dogodi naglo, od mogućnosti do finansijske konstrukcije, koja vas je jedno vreme mučila. Kod nekih Ovnova bi to moglo da dođe kao neki projekat iz partnerskih odnosa, dok će neki sami pokrenuti fantastične ideje i zamisli. U isto vreme, mogli biste da smetate nekim osobama jer ste previše važni ili se pitate više nego što njima prija. Ima i onih koji vas podržavaju i koji u vama vide istinski kvalitet i vrednost. U ovom periodu može doći do preokreta na finansijskom planu, ali je važno da ne preterujete u zahtevima i budete ishitreni i nagli. Iskoristite potencijal koji imate i budite proračunati i mudri kad razgovarate na tu temu. Neke Ovnove očekuje poslovan razgovor početkom nedelje. Trudite se da iznesete sve probleme i ugovorite i najmanje sitnice. Zato je važno da se pre toga dobro preispitate i sve zapišete. Međutim, ima i onih Ovnova koje na poslovnom planu očekuje rasprava i svađa koja će mnoge veoma iscrpeti. Ako se to dogodi, znajte da ste na pogrešnom putu i da nešto ne radite kako treba. Možda je ovo pravo vreme za ispravljanje grešaka.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Ovnovi bi mogli da imaju turbulencije. Osećaćete se kao da vas partner sputava i da ne možete da se izrazite na pravi način. Želećete da živite i volite punim plućima i to ćete otvoreno pokazati i reći partneru. Mnogi Ovnovi su skloni u ovom periodu da uđu u paralelne veze, a neki bi mogli da se odluče na raskid. Bivše ljubavi ili neko iz prošlosti bi mogao da se ponovo vrati u vaš život. Slobodni Ovnovi će biti skloni flertu i avanturi, a pored sebe će želeti osobu koja je vesela i harizmatična i koja voli život. Pazite da ne preterate s euforičnim ponašanjem i prevelikim očekivanjima da se posle ne biste razočarali. Veze koje sada započnu nisu dugotrajne.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom. Moguće je da ćete imati usporen metabolizam, pa povedite računa o ishrani. Tenzija i napetost takođe mogu uticati na vaše zdravlje. Moguće su povrede ruku i prstiju.

SAVET: Pokažite više saosećanja

shutterstock.com

 

 

Bik - Naglo otvaranje

POSAO: Kod Bikova je sve konfuzno i nepredvidivo, bilo da se radi o događajima u kojima učestvuju ili onome što se dešava u njima samima. Moguće je da se nalazite u specifičnom momentu, kad treba da prihvatite neke promene i prepoznate nove situacije i iskoristite ih. Moguće je da je sve pojačano i da ste i emotivno pogođeni, ali da ne želite to da pokažete. Međutim, nećete moći da sakrijete ono što osećate i mislite. Nije isključen konflikt s mlađim muškarcem, pa biste mogli da kažete i nešto što ne mislite, te probajte da se suzdržite. Kod nekih Bikova bi mogla da se pojavi konkurencija, koja će preuzeti njihove poslove. Ovo je naročito naglašeno ako se radi o trgovini, ali i kreativnim zanimanjima. Mogući su i neki prekidi saradnje ili otkazi, koji će doći iznenada i koji bi mogli prilično da vas iznenade. Neki razgovori bi mogli da krenu u pogrešnom pravcu, pa se trudite da držite stvari pod kontrolom. Moraćete da raskrstite s dosadašnjim načinom funkcionisanja i nešto radikalno promenite. Koliko god se tome opirali i što duže bude trajalo, postoji bojazan da se završi velikim krahom. Bikovi koji se bave privatnim biznisom će morati da naprave neki vid čišćenja i preraspodele posla. Moguće je zapošljavanje novih ljudi ili renoviranje prostora.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi će zahtevati više slobode od partnera i veći fokus na otvorenoj komunikaciji i definisanju nekih detalja. Kod mnogih Bikova može doći do velikih promena, a partner bi mogao da vas optuži da ste isuviše ležerni i opušteni i da više pažnje posvećujete sebi. Mogući su i nesporazumi oko dece ili konflikti u vezi s njima. Slobodni Bikovi bi mogli da budu povređeni od osobe koja im se dopada jer će joj smetati njihova introvertnost. Moguće je da ćete doći do zaključka da ste bili isuviše tolerantni i da treba drugačije da se postavite. Pokušaćete da uspostavite ravnotežu i u toj situaciji možete biti grubi, sarkastični i neprijatni. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s imunitetom.

SAVET: Ispratite svoja osećanja 

shutterstock.com

 

 

Blizanci - Na pravom mestu u pravo vreme

POSAO: Blizanci su u centru zbivanja i dešavanja na poslovnom planu. Trenutno vam neki događaji i saznanja kreiraju planove, pa je veoma važno kako ćete sve shvatiti i odigrati jer mogu postojati i neki nezgodni momenti. Neke stvari nećete moći da objasnite racionalno, ali će vam nešto pomoći da napravite dobre poteze i odaberete pravi put u poslovanju, a nije isključeno ni da ćete imati pomoć drugih ljudi. U ključnom momentu ćete znati šta treba da kažete, otkriti nešto što nije bilo regularno ili ustanoviti važnu grešku. To će vam pomoći da se istaknete i pokažete da zaslužujete poverenje nekih osoba. Nije isključeno da ćete povezati neke nove i stare poslove, ljude, vrednosti ili prepoznati momente kad nešto treba da kažete. Pokazaćete snalažljivost i visprenost, ali i da ste bitan faktor u poslu. Blizanci koji se bave privatnim biznisom će biti u prilici da zaposle neke nove, mlade ljude, ali bi bilo dobro da budu precizni u postavljanju uslova, kao i onome što traže od kandidata jer kasnije može doći do nesporazuma. Moguće je i renoviranje prostora, krečenje ili nepredviđeni radovi zbog kvarova ili pucanja cevi. Izvesno je i kraće putovanje, koje može biti poslovno, ali i na neki način vam dati malo oduška. Ove nedelje možete imati više kontakta s rodbinom, braćom i sestrama. Briga zbog jednog roditelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Blizanci će voditi važne razgovore oko nekih svakodnevnih pitanja, ali i nekih novina koje žele da uvedu. Partner bi mogao da negoduje vaše predloge, što bi moglo dovesti do burnijih rasprava i svađa. Partner bi mogao da vas optuži da ste sebični, više okrenuti sebi i svojim potrebama. Ako se nalazite u stabilnom odnosu, prevazići ćete lako ove oscilacije i zajedničkim snagama rešiti neki veliki problem koji vas je kočio. Poverenje i podrška su najbolji lek za svaki odnos. Slobodni Blizanci će imati kontakt s nekim iz prošlosti, ali im neće manjkati flerta i dopisivanja s nekim novim osobama. Bićete skloni kratkim vezama i avanturama, upoznavanju neobičnih i drugačijih osoba. Mogli biste i sebe da iznenadite koje osobe će vam biti zanimljive i intrigantne.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati psihosomatskih i stomačnih problema, kao i napade panike, straha ili neke čudne snove. Obratite pažnju na ishranu.

SAVET: Ne radite ništa na silu i pod pritiskom 

shutterstock.com

 

 

Rak - Spontani, pažljivi i svesni sebe

POSAO: Kod Rakova mnogo toga zavisi kako će neke stvari doživeti i sagledati i sve to izbalansirati. Moguće je da ste još pasivni posmatrač jer je potrebno vreme i da se neke stvari nameste i poslože. Ako se to još nije dogodilo, možda je i bolje da ne reagujete i ne uradite ništa ishitreno. Naročito je važno da ne reagujete emotivno, čemu ste veoma skloni. Mnogim Rakovima su u fokusu materijalne vrednosti i neposredno blisko okruženje, pa u vezi s tim možete imati neke nove uvide. Sve što se događa spolja dešava se i unutar vas, pa i međuljudski odnosi, koji su, takođe, naglašeni ovih dana. Mnoge informacije mogle bi doći do vas i uzburkati nežnog i brižnog Raka, ali je sada veoma važno da ih dobro procesuirate. Nemojte brzati jer ništa nećete propustiti. Trudite se da budete sigurni i da se osećate dobro na svom terenu i ne dozvolite da vas svaka sitnica poremeti. Imate više potencijala nego što mislite, ali je važno da budete svoji i originalni. Mnogi Rakovi bi ovih dana mogli da pokrenu ideju ili priču oko nekog posla koji bi mogli započeti s jednim od prijatelja ili preko prijatelja. Ovo je sjajan period za pisanje i trgovinu, pa iskoristite potencijale koje imate i uđite u odnos s ljudima koji bi da vas pokrenu. Izbegavajte beznačajne rasprave i svađe.

LJUBAV: Na emotivnom planu imaćete otvoren i iskren odnos, koji će i vas i partnera iznenaditi. Može vam biti čudno koliko ste u nekim momentima stabilni i racionalni, bez obzira na to što partner dinamičnije i burnije reaguje. To će i partnera naterati da se zapita da li su njegove reakcije ispravne i spustiti na zemlju. Ako pak budete burno reagovali, neminovne su svađe, rasprave i konflikti i sarkastični komentari. Slobodni Rakovi će na jednostavan način ući u dublju konverzaciju s osobom koja im se dopada. Možete u nekom momentu brinuti da li ćete uspeti da je zadržite, ali ćete ubrzo shvatiti da treba da date prostora partneru i pustite ga da se pojavi i ode kada to želi. Dozvolite oscilacije jer će ubrzo shvatiti da se najbolje oseća pored vas, ali ne dozvolite da vas neko uvlači u nešto što vam ne odgovara ili zahteva od vas da nešto uradite po svaku cenu. Budite iskreni, opušteni i spontani.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s rukama i disajnim putevima. Povedite računa u saobraćaju.

SAVET: Ne budite povodljivi

shutterstock.com

 

Lav - Novi stav po pitanju finansija

POSAO: Dragi Lavovi, srećan rođendan! Ovo je period kada sijate u punom sjaju jer vam prija energija Sunca, koja je u vašem znaku, ali vodite računa da ne preterate i ne odete u krajnost. Nije zlato sve što sija, mogla bi biti vaša deviza ovih dana, kojom bi trebalo da se vodite. Bićete skloni oslobađanju mnogih tereta i stvari koje vas sputavaju, osećaćete se kao da imate okove na leđima, ali je dobro da se u nekim momentima zaustavite i preispitate. Pored okova drugih, treba da se oslobodite i sopstvenih jer su oni mnogo opasniji i teže ih uočavamo. Možete imati promenu raspoloženja, naročito u vezi s materijalnim vrednostima, nekim troškovima i odnosima prema svemu što je materijalno. Zastanite i zapitajte se da li je dovoljno vrednovano ono što radite, da li ste adekvatno plaćeni, da li trošite više nego što za tim ima potrebe... Nešto ovde treba korigovati, ali polako, strpljivo pristupajte problemu da biste kasnije imali rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Kod mnogih može doći do promene kada su finansije u pitanju, neki će podići zaradu ili platu, a neki će odustati od posla koji im nije isplativ. Povući ćete neke poteze i napraviti prve korake, imati ozbiljne razgovore s ljudima koji su vam bitni u poslu i podvući crtu. Važno je da budu usaglašeni mentalni i materijalni plan i da nađete pravo rešenje. Neki Lavovi će praviti ozbiljnu reorganizaciju u poslu i zapošljavati nove, drugačije i neobične ljude.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavove bi mogli da opterećuju neke stvari iz prošlosti, koje će ovoga puta reći direktno, jasno i glasno. Jaz koji postoji između vas može biti u vezi s finansijama i odnosima prema materijalnim vrednostima. Izrazićete negodovanje i na taj način pokrenuti nove mehanizme i napraviti nove planove u vezi sa zajedničkim potrebama i ciljevima. Slobodni Lavovi će biti u centru pažnje ovih dana i bivših i sadašnjih ljubavi, čudnih i neobičnih ljudi, ali u ovom periodu će vas zanimati više kratkoročne veze i avanture. Bićete ushićeni i temperamentni i u nekim momentima biste mogli previše očekivati od nekih osoba koje budete upoznali na zabavi ili proslavi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete osećati vrtoglavicu i zujanje u ušima, a možete imati i problem s pritiskom. Bićete skloni alergijama.

SAVET: Ne povlađujte svojoj hedonističkoj strani ličnosti

shutterstock.com

 

Devica - Važne informacije

POSAO: Devicama dosta toga na poslovnom planu dolazi po inerciji, bez obzira na to čime se bave. Mnogi će nesvesno funkcionisati i reagovati, a neki će uspeti da prepoznaju odlične prilike i trenutke i reaguju. Međutim, nekima se mogu neke stvari činiti nejasnim, i to bi moglo da ih zbunjuje i tera da se povuku. Ovo je samo trenutno osećanje, koje će do kraja meseca proći i kada ćete izaći u prvi plan. Moguće je da ćete imati priliku da proširite znanje i vidike, dok će neke Device biti u prilici da otputuju. Trenutak inspiracije ili neki razgovor nametnuće se sam od sebe, kad ćete imati veoma dobru priliku da se iskažete. Moguće je da vam neće promaći neki detalj koji drugima jeste i da ćete na taj način uspeti da pokažete spretnost i važnost onoga što radite. Prilike će se stvarati i gomilati, a na vama je samo da se nadovežete. Trenutno ste u nekom procesu, učite, neopterećeni informacijama. Ako pak budete fokusirani i previše opterećeni, mogli biste ući u konflikte i rasprave veoma lako i brzo i to bi moglo da vas izbaci iz ravnoteže i s pravog puta. Zato je veoma važno da odredite prioritete i probuđene ideje prepoznate i sprovedete u dobrom pravcu. Moguće je da niste zadovoljni finansijama ili da kasne. Budite strpljivi, pred vama je period kada ćete moći da ih podignete na viši nivo.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device bi mogle da se nađu u nekom raskoraku. Veoma vam je naglašena podsvest, koja bi mogla da vas remeti i da zbog toga kažete partneru neke stvari koje nikada ne biste. Povratite poverenje i napravite drugačiji pristup partneru. Veoma je važno da se osećate korisno u vezi i da vam partner to pokaže. Moguće su tajne veze. Slobodne Device su takođe sklone zabranjenim ljubavima, naročito muški pripadnici ovog znaka. Moguće je da se radi o osobi koju poznajete iz prošlosti ili o karmičkoj vezi. Letnje avanture na mestima dalekim od grada u kojem živite su veoma izvesne.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s glavoboljom i nervima. Napetost i neizvesnost zbog nekih događaja koje ne možete da predvidite. Možete se osećati kao balon koji će da pukne u nekim trenucima, a ako je to tako, onda ne radite nešto kako treba. Preispitajte se.

SAVET: Trošite energiju na dobar način

shutterstock.com

 

Vaga - Potreba za promenom i novim iskustvom

POSAO: Vagama mogu da se događaju nepredvidive stvari i iznenađenja koja će ih trgnuti ili malo uzdrmati. Mnogo toga se dešava na podsvesnom i svesnom nivou, a možete biti i rastrzani. Najvažnije je da se dobro organizujete da biste mogli sve to da postignete. Mnoge Vage koje ne rade bi u ovom periodu mogle da pronađu posao, sve one kojima je obrazovanje u fokusu dobiće nove informacije, a Vage koje su dugo u poslu imaće iskustvo koje će im donete neke promene. Započeli ste nešto novo, ali možda niste sigurni u kom pravcu će to da ide i kako će da se završi. Prijatelji će igrati veoma važnu ulogu u ovom periodu, oni će vam biti podrška i oslonac. Imajte na umu da ćete imati izbora da li da se povučete kada naiđu neke prepreke ili turbulencije ili da se upustite i uhvatite ukoštac s poblemima. Korak u nepoznato doneće vam nešto značajno, nove unutrašnje i spoljašnje vrednosti, pa ne treba da se plašite. Budite fleksibilni i prepustite se riziku. Ali ako se ne osećate dovoljno sigurno i stabilno, sačekajte bolji momenat.

LJUBAV: Na emotivnom planu ćete imati nove zaključke, ali imati podrške onoliko koliko i vi dajete. Na momente se možete osećati neprijatno ili vam se činiti da partner ne poštuje ono što radite za vaš odnos, pa možete imati potisnutu napetost i nervozu. Najbolje rešenje je da iznesete svoj stav, ali i da vodite računa na koji način to prezentujete partneru. Moguća su razna iznenađenja, ali možda veza treba da dobije drugačiji oblik. Slobodne Vage će biti sklone kratkotrajnim vezama, a ženske pripadnice ovog znaka tajnim ljubavima i zauzetim muškarcima, najčešće u poslovnom okruženju. Moguće je da ćete ove nedelje hteti zbog neke neprijatne situacije da se oslobodite toksičnih odnosa i pokajete se, ali vam to neće poći za rukom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati psihosomatskih problema i nesanice. Skloni ste opekotinama i povredama kolena i skočnog zgloba. Ne žurite i ne gomilajte obaveze.

SAVET: Hrabrost se isplati

shutterstock.com

 

Škorpija - Poslovni preokret

POSAO: Škorpije će ove nedelje smišljati strategiju kako da nešto pokrenu ili podignu na viši nivo, pa će ovaj idejni period biti veoma važan. Potrebna vam je mudrost i ozbiljnost, ali i balans i ravnoteža da biste sve mogli da sagledate na najbolji način. Imaćete mogućnost da se dobro postavite, pa u nekim slučajevima možete biti predstavnik neke grupe, firme, organizacije... Imate odlične pregovaračke veštine i moć ubeđivanja, što će vam pomoći da postignete više od drugih, čak i više nego što ste i sami očekivali, a i vaš kolektiv. Drugi ljudi žele da sarađuju s vama, zadovoljni su vašim pristupom poslu i imaju poverenja u vas. Mnoge Škorpije će biti zadovoljne onim što su postigle, ali će ih i to dodatno obavezivati. Imaćete priliku da napredujete i usavršavate se, kao i da pokažete da ste to zaslužili, pa je obavezno iskoristite. Neke Škorpije će biti u prilici da započnu partnerski poslovni odnos. Moguće je da se radi o bliskom prijatelju ili porodičnom biznisu. Važni datumi su 16, 22. i 23. avgust, kada bi mnoge Škorpije mogle da naprave potez koji će biti prekretnica u poslovanju. Važno je da sledite etičke vrednosti i ne preterujete u izjavama i konstatacijama.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod Škorpija se mnogo toga može dešavati brzo i iznenada. Partner bi trebalo da vas prati ili vas pusti da se razvijate u smeru koji želite. Ne bi bilo dobro da vas ne razume i ne sluša jer to bi moglo da dovede do ozbiljnih razmirica, a kod nekih čak i raskida ili perioda kada se neće viđati. Neke Škorpije bi mogle da nađu izlaz u tajnoj vezi s osobom iz poslovnog okruženja. Vi ste u ovom periodu važan pokretač i neko ko može da obezbedi dobre uslove za vezu i porodicu i trebalo bi da vas isprate. Slobodne Škorpije bi mogle da prodube odnos s osobom koja im je prijatelj ili su je upoznali preko prijatelja. Nisu isključene ni afere na poslu, naročito kod muških pripadnika ovog znaka. Međutim, nemojte naglo ulaziti u vezu i dobro razmislite jer biste kasnije mogli da imate problema ili se debelo kajati.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s nervima i cirkulacijom. Hronični bolesnici s kardiovaskularnim problemima mogli bi imati pojačane tegobe i zbog toga treba da smanje aktivnost i promene način života.

SAVET: Budite odgovorni u svemu što radite

shutterstock.com

 

Strelac - Ambiciozni i aktivni

POSAO: Strelčevi će ove nedelje imati pregršt novih informacija koje će im pomoći da dođu do zaključka i donesu neke važne odluke. Bićete u prilici da se razvijate, širite vidike i edukujete se, ali i radite na praktičnom planu. Bićete veoma aktivni, ali ćete sve lako i jednostavno postizati, pa nećete biti svesni koliko stvari završavate. Finansijsko blagostanje će doći kao prirodan sled događaja, pa su moguće povišice. Ako se to ne dogodi tokom avgusta, septembar je mesec kada su vam zagarantovana bolja primanja. Budite strpljivi, ali polako stremite ka višim ciljevima i boljem položaju. Ovo je veoma dobar period za studente da polože ispite s kojima su imali poteškoća. Sve će vam biti daleko jasnije i lakše nego ranije. Imaćete neke dugoročne planove i ideje kojima ćete stremiti. Strelčevi koji se bave privatnim biznisom bi mogli da imaju izvesne probleme, koji nisu posledica njihovog lošeg poslovanja, već događaji koji su morali da se dese. Moguće je da se radi o nekim nedefinisanim sitnicama koje su sada prerasle u krupne probleme. Ako želite da ih rešite, moraćete da se vratite na početak i problemu pristupate korak po koraku. Ono što radite ima kvalitet, pa ne treba da odustajete i dižete ruke od svega. Mogući su problemi s jednim od roditelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi se nalaze u stabilnom odnosu. Pravićete dugoročne i važne planove i pokrenuti neke važne događaje da biste podigli vezu na viši nivo. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno. Partner je svestan da ste glavni pokretač svega, pa će vas rado pratiti, a ni vi ga nećete stavljati u nezgodan i obavezujući položaj. Ovo je sjajan period za putovanje i odlazak na odmor. Slobodnim Strelčevima bi u život mogla da se vrati bivša ljubav ili neko ko dolazi iz inostranstva. Moguće je da ćete poželeti da obnovite vezu, ali to neće biti dugoročno. Letnja avantura ili karmički dugovi koji moraju da se otplate obeležiće ovaj period da biste nastavili dalje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kardiovaskularnim bolestima, kičmom i kostima. Ne preopterećujte se i ne radite ništa na silu.

SAVET: Nadmenost i arogancija nisu nikako isplativi

shutterstock.com

 

Jarac - Razmatranje realnih potencijala

POSAO: Jarčevi bi ove nedelje trebalo da obrate pažnju na informacije, prikupe detalje i sklope kompletnu sliku. Sada nije toliko potrebno da se fokusirate na posao koliko na ideju i smisao onoga što radite, šta možete da postignete u narednom periodu i u kom pravcu treba usmeriti snagu. Imate neka iskušenja kada su finansije i materijalne vrednosti u pitanju i moguće je da ste se na ovom planu malo uspavali. Bilo da ste zadovoljni primanjma ili ne, moguće je da ste upali u rutinu i da treba da se trgnete i probate da odskočite od trenutne situacije. Ovo je period kada nešto može da vas razbudi ili i sami dođete do novih zaključaka i ideja. Vaša lična vizija i razmatranje su od ključne važnosti za naredni period. Moguće je da će neko u vašoj blizini biti inicijator neke ideje koju bi trebalo da prepoznate i iskoristite na pravi način. S druge strane, postoji mogućnost da uđete u nove partnerske odnose, reorganizaciju posla ili nađete novo rešenje. Međutim, morate da budete otvoreni, spojite realne činjenice i poslušate intuiciju. Naravno, ne možete ništa da pokrenete dok sve dobro ne proverite, ali računajte da će se tek od 10. oktobra nešto ustaliti. Ne potcenjujte, ali i ne precenjujte ljude u okruženju.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi bi mogli da imaju iskušenja, nerazumevanje ili udaljavanje s bliskim osobama. Moguće je da se međusobno ne razumete u vezi s važnim životnim stavovima i odlukama. Imate velike izdatke i potrebno vam je mnogo više energije i koncentracije, pa vas svaki pritisak može dodatno izbaciti iz ravnoteže. Svesni ste da mora da dođe do promene, ali je potrebno i da je prihvatite. Nemojte biti kruti i podržite inicijativu i ambicije partnera, kao i bliskih ljudi. Založite se za ideje i želju ljudi do kojih vam je stalo. Slobodni Jarčevi će biti skloni avanturama, flertu i starim ljubavima. Neće im prijati zahtevi potencijalnih partnera, pa će se kloniti bilo kakvih ograničenja i pritisaka. Ipak, obratite pažnju na to zašto vam se baš ovakve osobe pojavljuju u život, sigurno univerzum ima neku poruku za vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s reproduktivnim organima, infekcijom i kožom. Hronični bolesnici bi mogli imati izvesnih poteškoća, pa se trudite da ispratite telo i njegove zahteve. Ako od vaše procene zavise drugi ljudi, budite pažljivi u odlukama.

SAVET: Pustite ideje da dođu do vas

shutterstock.com

 

Vodolija - (Pre) okrenute okolnosti

POSAO: Vodolije su veoma prisutne kada su društveni događaji u pitanju i međuljudski odnosi. Imate dobru procenu, nastupate jasno i otvoreno i odlično znate kako prema kome da se postavite. Međutim, ako imate nerešene odnose iz prošlosti, mogli bi da se pojave da bi se konačno razrešili. Sve može da se dogodi nepredvidivo i spontano i nema potrebe da strepite jer se sve odvija u vašu korist. Takođe, možete slučajno sresti bitne i važne ljude na nekom putu ili događaju koji bi mogao doneti zadovoljstvo, prijatno raspoloženje i neke benefite. Otvoriće vam se novi uvidi i postići ćete rezultate koji nisu beznačajni. Zaintrigiraće vas promena koju vam budu ponudili ili koju sami posle toga budete uvideli. Imaćete poseban osećaj za detalje, ali, isto tako, možete imati neke tenzične razgovore. Nemojte ulaziti previše u analizu, ne budite sitničavi jer možete pokvariti neke odnose. Ne predlažite više nego što možete da uradite jer biste mogli da se nađete u neprijatnoj situaciji. Finansijska situacija bi mogla biti nestabilna zbog nekih troškova koje ste napravili, a nije isključeno da morate da vraćate tuđe dugove. Ne podižite kredite i ne pozajmljujte novac. Ako imate potrebu da kupite nešto za kuću, stavite sve na papir i dobro isplanirajte jer može ispasti skuplje nego što mislite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije će se truditi da naprave balans u odnosima i izvuku maksimum. Međutim, za to vam je potrebno mnogo tolerancije i razumevanja. U suprotnom, iz nekih čak idiličnih situacija i momenata naglo može da dođe do nesporazuma i svađe, naročito oko finansija i nekih vrednosti. Stabilni parovi će veoma lako prevazići ove trzavice, ali kod onih koji već imaju neke probleme napraviće se ogroman jaz. Slobodne Vodolije bi mogle da stupe u odnos s nekim iz prošlosti i reše neke nedoumice. Ali nemojte očekivati da će ovaj odnos trajati. Potrebno je da se oslobodite nekih okova da biste mogli da nastavite dalje. Imaćete obavezu da svesno i otvoreno kažete šta mislite, a kako će to druga strana primiti, nije na vama da mislite. Morate da budete stroži da biste sprečili disbalans, prvenstveno vaših osećanja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće su intervencije, upale i povrede u donjem delu stomaka. Nervoza, napetost i razdražljivost su izvesni.

SAVET: Ne možete da garantujete za druge i obećavate u tuđe ime

shutterstock.com

 

Ribe - Sitnice koje problem znače

POSAO: Ribama će ove nedelje biti u fokusu odnosi, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim. Mnogo energije će vam odlaziti na razgovore i želju da nešto realizujete. Moraćete da osmislite sve do sitnih detalja, što će vas prilično iscrpeti, ali drugačije neće biti moguće. Imate podstrek da se pokrenete i stvoriće se uslovi da se krene u pravcu nečega što ste započeli prošlog meseca. Otkrili ste nešto veoma važno, ali morate da se suzdržite od komentara jer biste mogli da izazovete negativne reakcije. Šta god da ste primećivali došlo je vreme da reagujete i otklonite sve što vas je kočilo. Neće moći sve odmah da funkcioniše kako treba, ali korak po korak i doći ćete do cilja. Moguće je da će u tome učestvovati više ljudi. Bićete dodatno organizovani i pokazati dobre rezultate. Izdvaja se 16. avgust, kao bitan datum, kad biste mogli da podignete finansije na viši nivo. Moguće je da će u vaš kolektiv doći stari kolega ili neko koga poznajete preko drugih, a moguća je i saradnja s bivšim kolegama.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe bi mogle imati nesuglasice oko nekih svakodnevnih aktivnosti i obaveza. Do svađe bi moglo da dođe zbog najmanje sitnice, oko toga kako je bilo, kako je sada i nekih stvari koje vas opterećuju. Sredinom nedelje biste mogli biti funkcionalniji, bolje se razumeti i odnos podići na viši nivo, ali za to je potrebna izuzetna tolerancija. Ako se odnos ne popravlja i još imate neke kočnice, zapitajte se šta zapravo nije u redu i s jedne i s druge strane. Slobodne Ribe bi emotivnog partnera mogle da pronađu u poslovnom okruženju, a nije isključeno da bi u život mogla da im se vrati stara ljubav. Ovo je period kada nećete moći da napravite dobar balans, pa će i taj odnos i komunikacija ići traljavo. Moguće je da ćete se nakon toga distancirati od svih.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s urinarnim traktom i bubrezima. Ne preterujte s hranom ili nekom drugom navikom koja šteti vašem zdravlju.

SAVET: Budite strpljivi, krajem avgusta će se pokrenuti stvari koje su daleko funkcionalnije i bićete bliži svojoj pravoj prirodi.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)