Horoskop

OD 9. AVGUSTA SE SVE MENJA: Tranzit Venere i Urana donosi buru na koju mnogi neće biti spremni (FOTO)

Želja i potreba za eksperimentisanjem, raskidi, afere, flert, sloboda, koju je teško vezati, sve ovo možete očekivati u narednih nekoliko meseci kada su emotivni odnosi u pitanju, ali i posao.

02.08.2023 09:01

OD 9. AVGUSTA SE SVE MENJA: Tranzit Venere i Urana donosi buru na koju mnogi neće biti spremni (FOTO)
shutterstock.com

Kako je ovo leto obeleženo tranzitom Venere i Urana, očekujte burne odnose, nepredviđene situacije i atipične partnere, koji bi mogli da vam pomere mozak. Ovaj tranzit će se dogoditi 9. avgusta, na 22 stepenu Lava i 29. septembra na istom stepenu, ali će ga naročito osetiti svi oni koji imaju neku planetu na ovom stepenu u Biku, Škorpiji i Vodoliji.

Kvadrat između Venere i Urana ukazuje na otpore i blokade u polju ljubavi, kreativnosti i umetničkih talenata. Potrebno je da radite na otpuštanju straha od vezivanja i naglih promena u partnerskim odnosima. To je lekcija koju ovaj aspekt nosi. Kada se ona savlada, ljubavni život će postati ispunjeniji.

shutterstock.com

 

Povećana potreba za slobodom biće naglašena i kod zauzetih i kod slobodnih, pa nisu isključene afere, flert ili potraga za nekim drugim uzbuđenjima. Ako imate zdravu i stabilnu vezu ili otvorenog partnera, ne treba mnogo da brinete, moguće je da ćete započeti nešto novo i uzbudljivo, a možda ćete samo želeti da eksperimentišete u spavaćoj sobi ili učvrstite vezu na neobičan i originalan način. Slobodni bi mogli da pronađu ekscentričnog i uzbudljivog partnera, koji se nikako ne uklapa u standarde okoline ili njih samih, a moguća je iznenadna afera i veza s prijateljem. Ako i vi i vaš partner delite ista mišljenja i interesovanja u krevetu, možete biti sigurni da ćete se dobro slagati, ako pak imate konzervativnog partnera, veća je verovatnoća da izbiju problemi ili se upustite u aferu. Naravno, ako veza već duže vreme ide u pravcu oslobađanja od konvencionalnih obaveza i načela, ovaj aspekt će biti samo okidač. Što je vaš partner zahtevniji ili konzervativniji, veća je verovatnoća da ćete izazvati probleme ili imati aferu. Ako pokušate da se oduprete nagonu za promenom i uzbuđenjem, onda će verovatno vaš partner tu energiju izraziti kroz neku neočekivanu i iznenadnu akciju.


Kada je kupovina u pitanju, morate biti veoma oprezni jer ćete imati neobuzdanu želju da trošite novac i kupujete. Mnogi će baš sada razmišljati o kupovini ili prodaji nekretnine, ali pazite da vam se novac ne izvuče i sve ne potrošite ili ono što ste sada kupili kasnije nađete po povoljnijoj cenu.

shutterstock.com

 

Mnogi će postati svesni umetničkih talenata za koje nisu ni znali, a koji će uticati da imaju kvalitetniji način života. Ovaj aspekt, takođe, može da donese tenzije koje su nastale zbog mešanja drugih ljudi u njihov život. S druge strane, ovaj tranzit donosi i nove šanse i iznenadne prilike, koje bi mogle da vas pogode kao grom iz vedra neba. Možete imati osećaj da hoćete da puknete i raspadnete i kao da ćete se razleteti u hiljadu komada. Venera pod uticajem Lava želi ljubav, strast, uživanje, zabavu, dok Uran u Biku tera na promene. Promenite nešto što radite rutinski, oživite svoju vezu, unesite neku dozu originalnosti i neobičnosti u ono što radite.


Nažalost, doći će do rušenja nekih veza i brakova, može doći do pobuna i na privatnom i na poslovnom planu, a nisu isključene ni masovne pobune na globalnom planu. Nisu isključeni ni skandali i afere poznatih ljudi. Neke očekuje iznenadna trudnoća, neki će želeti da se potpuno predaju nekome ko je svoj i originalan i, pre svega, ima karakter, ko isto razmišlja i ko vas razume. Pronalazićemo osobe koje ne žele da robuju bilo kakvoj formi. Pitaćemo se zašto ranije nismo sreli srodnu dušu, koja živi slobodnu ljubav i ne traži obavezivanje. Ali budite obazrivi, veze koje sada započnu mogu biti kratkotrajne. Za mnoge radi se o tajnoj skrivenoj ljubavi, pa će biti prinuđeni da okončaju odnos i odu u zagrljaj tamo gde je ljubav inspiracija. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno tokom avgusta i septembra.

Pixabay.com

 

Tokom tranzita kvadrata Urana i Venere, nepredviđeni događaji ili osećanja mogu ugroziti stabilnost romantičnih odnosa. Povećana potreba za slobodom i nezavisnošću može dovesti do gubitka strpljenja i naglih odluka. Imaćete osećaj kao ste sve vreme bili zatvoreni u kavezu i da je sada potrebno da iz njega izađete. Želje za vezom, zadovoljstvom i lepotom mogu vas navesti da donesete iznenadne odluke koje donose brze promene. Pozvani ste da se oslobodite okolnosti i obrazaca koji su vas.


Možete se osećati previše ograničeni uslovima, pa možete da pronađete drugi posao, radite nešto što niste do sada ili radite pod drugačijim okolnostima. Na kraju krajeva, avantura je jedan od vaših poziva ovih dana, koja vam može napuniti baterije i pomoći na više načina. Tokom ovog perioda jedino što možete da uradite jeste da uživate u svemu što vam život baci. Koliko god da su ove stvari kratkotrajne više ste nego spremni da uživate u uzbuđenju nečeg novog i nepredvidivog, a iz takvih okolnosti može mnogo toga da se izrodi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)