Horoskop

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA JE KOMPATIBILNA ŽENA LAV: Samo ovakvi muškarci mogu da joj pariraju

Ovakvoj dami je potrebna sigurnost i strast, a samo oni to mogu da joj pruže.

29.07.2023 09:00

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA JE KOMPATIBILNA ŽENA LAV: Samo ovakvi muškarci mogu da joj pariraju
Shutterstok

Žene rođene u znaku Lava se odlično slažu sa svim vatrenim znacima. Imaju puno samopouzdanja, ambiciozne su i veoma dobre partnerke. Međutim, samopouzdanje žene Lava može izgledati pretenciozno, tako da mnogi neće biti privučeni ovom jakom i vatrenom energijom.

Žene Lavovi žude da privuku maksimalnu pažnju. Ako govorimo o njihovim osobinama i ličnosti, mogu da budu najbolje i najgore u vezi, ali su prilično zrele da se nose sa svim preprekama. Muškarac koji može da parira ženi Lavu mora da bude samouveren i nezavistan. Što se tiče njihove kompatibilnosti sa drugim znacima idelni partneri su im Ovan, Strelac i Blizanci, a pogledajte i zašto.

Shutterstock

Žena Lav i muškarac Ovan su savršeni partneri.

Žena Lav i muškarac Ovan

Što se tiče ljubavi i kompatibilnosti, žena Lav i muškarac Ovan su dobro poznat spoj. Imaju toliko toga zajedničkog, pa je međusobno razumevanje najbolji deo njihovog odnosa. Oboje su strastveni, energični i pomalo egoistični, ali sve dok imate poštovanje prema partneru sve će dobro funkcionisati. Uvek su tu jedno za drugo i ukoliko jedan "padne", drugi ume da ga vrati "na noge." 

Shutterstock

Žena Lav i muškarac Strelac svoju vezu podižu na viši nivo iz dana u dan.

Žena Lav i muškarac Strelac 

Lav i Strelac su stvoreni jedno za drugo. Oboje stimulišu, ohrabruju i što je najvažnije inspirišu partnera da dođe do vrha i uspeha. Veoma su slični i kada je u pitanju intima i vama je intiman odnos jedan od najznačajnijih oblika povezivanja i provođenja kvalitetnog vremena. Oni nisu samo romantični partneri već i partneri koji svoju vezu iz dana u dan podižu na viši nivo u svim segmentima.

Shutterstock

Žena Lav i muškarac Blizanac su potpuno nezavisni, a intmni odnosi su temelj njihove veze.

Žena Lav i muškarac Blizanac

Lav i Blizanci su par koji uživa u životu na sebi svojstven način. Na ljubavnom planu sve ide u njihovu korist, jer oboje, ne samo da slušaju svoje srce, već su veoma otvorenog uma i skloni avanturama. Životu pristupaju sa entuzijazmom i užitkom i u njihovom odnosu skoro nikada ne postoji "neko treći", jer se zajdnički trude da se drže udaljenim od bilo kakvih manipulacija, zbog toga i jesu savršen spoj. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)