Horoskop

POLOŽAJ VENERE U NATALNOJ KARTI: Evo kako vam planeta strasti i ljubavi kroji sudbinu!

Nivo svesti kod ovih osoba ispunjena je mudrošću stečenom kroz prošla karmička iskustva.

21.07.2023 09:00

POLOŽAJ VENERE U NATALNOJ KARTI: Evo kako vam planeta strasti i ljubavi kroji sudbinu!
Shutterstock

Venera, planeta romantike i zadovoljstva, ide retrogradno svakih 18 meseci i traje samo 40 dana i ovaj položaj u horoskopu je prilično interesantan, jer nije tako čest. Retrogradna Venera nas podstiče da introspektiramo i preispitamo odnose, zadovoljstva, novac i lepotu, a osoba rođena u ovom periodu je kreativac, romantik, ali i neko ko ume da ceni sebe.

Shutterstock

Osobe rođene u periodu retrogradne Venere su analitične i mudre.

Šta znači biti rođen tokom retrogradne Venere?

Osobe rođene tokom retrogradne Venere su analitične i mudre. Svoju energiju koju usmeravaju ka nečemu što vole (umetnost, knjige, obrazovanje, itd.) preneće i na svoje odnose. Osoba sa retrogradnom Venerom u natalu znaće da ceni sebe, posebno u vezama.

Svest ovih osoba ispunjena je mudrošću stečenom kroz prošla karmička iskustva. Nivo razumevanja povezan sa Venerom daje prednost ovim osobama u odnosima. Znaju šta žele, nisu toliko vezane za partnera i dobro će razmisliti pre nego što se prepuste emocijama. Venera je jaka i samo osoba vredna toga videće strastvenu stranu ovih osoba. 

shutterstock.com

Nivo svesti kod osoba sa retrogradnom Venerom u natalu ispunjen je mudrošću stečenom kroz prošla karmička iskustva.

Osobine ljudi rođenih tokom ovog perioda:

Kreativnost

Maštoviti i jedinstveni, ovi ljudi znaju kako da privuku pažnju drugih. Venera vlada kreativnošću i ovi pojedinci se neće plašiti da drugima pokažu svoja umetnička dela.

Romantičnost

Može biti teško za njih da to pokažu svom partneru, ali ove osobe su strastvene. Njihova ljubav je poput skrivenog  vatrometa i zato morate biti strpljivi. Njihova ljubav će nastaviti da sija sve jače kada znaju da su pronašli osobu koja ih može videti u njihovom pravom svetlu.

Vernost

Ovim osobama treba partner da bi se osećale potpunim, ali će im trebati vremena da se vežu. Kada pronađu partnera koji će im biti oslonac i u kojeg će imati poverenja, njemu će dati svoju ljubav i srce, piše JurTango. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)