Horoskop

RETROGRADNA VENERA U LAVU DONOSI POTRESE: Prošlost kuca na vrata, na udaru će biti ljubav ali i finansije!

Planeta lepote i ljubavi donosi more promena koje će najviše pogoditi četiri horoskopskih znaka.

17.07.2023 09:00

RETROGRADNA VENERA U LAVU DONOSI POTRESE:  Prošlost kuca na vrata, na udaru će biti ljubav ali i finansije!
Shutterstock

Venera  planeta ljubavi ali i finasija, hedonizma, luksuza i lepote uskoro započinje svoj retrogradni ples. Ova planeta će biti retrogradna od 22. jula do 3. septembra i to u znaku Lava. U ovom periodu Venera će nas podstaći prioritet damo poboljšanju ljubavnih odnosa, zadovoljstvu i novcu.

Međutim, ovo će biti i vreme povratka bivših ljubavi, ali problema koje smo imali u prošlosti. Potresi koje donosi Venera u svom retrogradnom kretanju kroz Lava zavisiće u koje polje natalnog horoskopa pada ovaj znak, tu će se najviše oteti udari sudbine.

Da biste što lakše prošli kroz ovaj period astrolozi savetuju da usavršite talente, veštine, znanje i svoj autentičan glas. Kreativni Lav je povezan sa prirodnom petom kućom romantike, kreativnosti i samoizražavanja, pa sa planetom lepote koja se kreće kroz vatreni znak, možda ćete biti skloniji da svoje emocije usmerite u maštovite vizije i projekte.

Lav voli reflektore, da bude na sceni, uvek glavni u društvu i na poslu, pa sa retrogradnom Venerom u ovom znaku mogu oživeti neki snovi koje ste sanjali kao vrlo mladi. 

Srećna Republika okriva i na koja 4 znaka će retrogradna Venera najviše u ovom periodu uticati.

Shutterstock

Budite spremni na uzbudljivo leto

Ovan

Retrogradna Venera pada u vašu petu kuću romantike, kreativnosti i samoizražavanja, što vas čini znakom koji će najverovatnije primati posete “duhova prošlih flertova i ljubavi”. Imajte na umu da kada se bivši ili stari ljubavnici i simpatije ponovo pojave, nije nužno zeleno svetlo da nastavite tamo gde ste stali. To je prilika za samorefleksiju i potencijalno učenje lekcije o tome da se zalažete za ono što zaslužujete, a to su vaše lične vrednosti. Opustite se ovog leta, budite spremni za nove avanture, kreativne projekte, druženje, zabavu i putovanja, a ponekog bivšeg, baš ako zasluži.

shutterstock.com

Ovan prvi na udaru

Vaga

Vaš vladar, Venera koja voli lepotu, kretaće se retrogradno kroz vašu jedanaestu kuću umrežavanja, poznanika, prijatelja, kolega, što znači da je ovo period u kojem stari prijatelji i kolege mogu da iskoče niotkuda da se ponovo povežu sa vama. Možda ćete otkriti da se realizovanje prethodno odloženog grupnog projekta pokaže kao veoma produktivno rešenje. Istovremeno, ovo je trenutak da ponovo razmislite o grupama, zajednicama i platonskim odnosima u kojima želite da se pojavite. Venera je vaš vladar i ona će vas naterati da poboljšate sve vrste odnosa od ljubavnih do porodičnih i prijateljskih.

 

shutterstock.com

Venera je vladar Vaga

Jarac

Retrogradna Venera je pala u vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa, što bi trebalo da stvori sasvim drugačiju atmosferu. Želećete da razmotrite najbolji put napred sa određenim zajedničkim finansijskim projektima kao što su porezi, investicije i nekretnine. Ali pošto ova zona pokriva intimnost, pa bi bilo dobro da odvojite vreme da stupite u kontakt sa svojim fizičkim i emocionalnim potrebama. Istraživanje ovog važnog dela vašeg opšteg blagostanja može vam ostaviti da se osećate još više osnaženo i inspirisano.

shutterstock.com

Emotivne veze biće uzburkane

Vodolija

Retrogradna Venera pada u vašu sedmu kuću partnerstva, tako da su vaše veze sada u samom centru pažnje. Možete da sagledate šta dobijate od svojih veza, bilo romantičnih, platonskih ili profesionalnih. Saopštavanje vaših potreba i slušanje drugih o njihovim potrebama može biti ključ za osećaj zadovoljstva i viđenja u ovim važnim odnosima. Sada je pravi trenutak da radite na svim vrstama odnosa.

shutterstock.com

Partnerski odnosi biće u centru pažnje

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)