Horoskop

NE PRIHVATAJU SVI HOROSKOPSKI ZNACI KRAJ LJUBAVI NA ISTI NAČIN: 3 znaka su najopsesivnija, proverite koja su!

Zvezde su umešale prste kod 3 znaka Zodijaka koji neće olako pristati na ljubavni poraz, posebnu pažnju obratite ako je vaš partner među njima.

12.07.2023 19:00

NE PRIHVATAJU SVI HOROSKOPSKI ZNACI KRAJ LJUBAVI NA ISTI NAČIN: 3 znaka su najopsesivnija, proverite koja su!
shutterstock.com

Prekid ljubavne veze pojedinim horoskopski znacima je posebno težak. Ne prihvataju svi horoskopski znaci gubitak partnera na isti način. Pojedini se prosto ne mire sa činjenicom da su izgubili nekog sa kim su život planirali na duge staze. Baš kao što neki znaci Zodijaka smireno prihvataju kralj ljubavne veze i spremni su da sasvim normalno nastave život, možda čak ubrzo sa nekim drugim partnerom, drugi znaci smatraju da im je samo jedan partner suđen za ceo život i nikako ne žele da prihvate kraj veze.

Astrolozi su došli do zaključka da se pojedini horoskopski znaci ne ponašaju racionalno kada izgube partnera. Oni žele da zadrže, po njihovom mišljneju, njihovu jedinu srodnu dušu pošto-poto, pa su spremni na razne nepredvidive poteze. Samo jedna od stvari je uhođenje bivšeg partnera koje nije nimalo privlačno, niti je to način koji obećava pomirenje. Međutim 3 horoskopska znaka se posebno ističu kao posesivna i koji će uhoditi partnera na sve moguće načine ne bi li ga privolili da ponovo bude sa njima.

Srećna Republika otkriva i koja su to 3 znaka koja će se u slučaju neuzvraćene ljubavi ponašati krajnje posesivno.

Foto: Shutterstock

Pojedini znaci prosto moraju da uhode

Škorpija

Prva na listi je Škorpija, znak strasti i velikog temperamenta. Kada se Škorpija oseća povređeno ili odbačeno, njena prirodna reakcija biće da se drži prošlosti i uhodi bivšeg. Njena strastvena priroda i želja za kontrolom često je podstiču da prati i istražuje živote bivših partnera, kako na društvenim mrežama, tako i u stvarnom životu. Za Škorpiju, to je način da održi osećaj bliskosti i da se osveti za raskid. Ukoliko ste bili u emtovinoj vezi sa Škorpijom, nemojte se iznenaditi kada počnete da je srećete na svim mestima gde kročite van kuće, a možda čak i tamo.

Rak

Rak je znak koji karakteriše osetljivost i visoka emocionalnost, takođe se ističe i kao jedan koji zbog velikih emocija  nakon raskida prosto mora da uhodi voljenu osobu. Rakovi su duboko emotivni i teško se nose sa gubitkom. Zbog toga, da bi održali vezu sa bivšim partnerom, mogu odlučiti da uhode, a ponekad nisu uopšte svesni toga. Njihova potreba za sigurnošću i bliskošću može ih navesti da prate svaki potez svog bivšeg partnera. Rakovi to smatraju vidom ljubavi na koju samo posebni imaju pravo, pa ni ne uviđaju da je njihovo ponašanje posesivno. 

shutterstock.com

Neki neće nikada odustati od vas

Blizanci

Razigrani i radoznali Blizanci mogu da se pokažu kao pravi progonitelji nakon raskida. Oni inače vole da budu u toku sa dešavanjima u životima drugih ljudi. Kada se njihova veza raspadne, mogu se osećati izgubljeno, a radoznalost ih može navesti da uhode svoje bivše partnere kako bi saznali šta se dešava u njihovim životima. Blizancima je nezamislivo da njihov partner uopšte može da nastavi život nakon njih, pa je proganjanje bivšeg partnera više iz razloga da bi se zadovoljila sujeta i radoznalost, nego rezultat prave ljubavi. Ženski pripadnici ovog znaka su posebno skloni tome da špijuniraju i progone bivše. One to ponekad rade i zabave radi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)