Horoskop

OVO SU MRAČNE STRANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Jedan je egoistični narcis koji samo traži pohvale, drugi halapljivi parazit, dok se trećeg treba paziti!

Evo ko nikada ne želi da deli hranu s drugima, ko preterano zamara pričom, a ko je ljubomoran do te mere da proverava svaki pokret svog partnera.

24.06.2023 09:01

OVO SU MRAČNE STRANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Jedan je egoistični narcis koji samo traži pohvale, drugi halapljivi parazit, dok se trećeg treba paziti!
shutterstock.com

Ma koliko mi misilili da smo rođeni pod srećnom zvezdom, činjenica je da svaka "zvezda" ima svojih mana i prednosti. Ne znamo kako da vam saopštimo to na blaži način, pa smo rešili da vam surovu istinu saspemo u lice, a kao izvor poslužio nam je portal Atma. Budite jednom iskreni prema sebi i prihvatite sve nedostake vašeg znaka.

Ovan: Preglasni cmizdravac

On je agresivni manipulator koji plače i cmizdri kada mu stvari ne idu kako treba. Nestrpljiv je, netaktičan i brzo odustaje od svega čega se prihvati. Preglasan je i zauzet, ali nikad ništa ne govori. Žene u tom znaku traže uzbudljivog alfa mužjaka za partnera, ali nekako uvek naiđu na papučara koji u strahu od njenih izliva besa zna samo da kaže "da, draga".

Foto: Shutterstock

Ovan cmizdri za svaku sitnicu

Bik: Halapljivi parazit

Pripadnici ovog znaka su dosadni i lenji paraziti koji znaju samo da jedu i piju, a život im se vrti oko doručka, ručka, večere i svih ostalih obroka. Nemoguće ih je izbaciti iz kuće, jer je pražnjenje frižidera, izležavanje ispred televizora i tumaranje po kući jedini hobi koji u životu imaju. Ne vole promene i tvrdoglavo su istrajni u svojim stavovima, čak i ako je svima oko njih jasno da greše. Bik voli da troši novac na sebe i na ukusnu hranu koju će potpuno sam izolavano jesti. Ne očekujte da ćete ikada biti dobro ugošćeni u njihovoj kući.

Blizanci: Prolazni nemoralni drugari

Dosadni su i zamaraju pričama koje nemaju ni početak ni kraj, a sebe vide kao vrhunske zabavljače. Dobro se snalaze i u politici pošto su bestidni ljudi koji nemaju nikakav moral. Kao prijatelji oni su noćna mora jer se na njih ne možete apsolutno nikada osloniti. Ako im niste zanimljivi naći će novog najboljeg druga koji će imati strpljenja za njihove beskrajne priče i tračeve.

Rak: Opsesivni emotivac

Najosetljiviji znak Zodijaka koji plače zbog svake sitnice, moraćete danima da im se izvinjavate i ubeđujete ih da niste mislili ništa loše. Raka ćete prepoznati upravo po suznim očima i papirnim maramicama koje su uvek pri ruci jer se nikad ne zna kada će doživeti novi emotivni slom. Oni vole da misle o sebi kao o obzirnim i brižnim ljudima koji rado brinu o drugima, ali ono što oni smatraju iskazivanjem pažnje, okolina to doživljava kao posesivno i opsesivno ponašanje, pa čak i uhođenje.

Lav: Egoistični narcis

Uobraženi Lav je ubeđen da je bogomdan, ali toliko je okupiran sobom da i ne primećuje šta se dešava oko njega. Ako ste mazohista i pacijent čiji je cilj da budete sa nekim kome ćete stalno ugađati, laskati mu, podilaziti i ništa ne dobijati zauzvrat, Lav je idealna osoba za vas. Lavovi vole da ističu koliko su velikodušni i predusretljivi, ali istina je da sve što rade, rade samo i isključivo za priznanje i zahvalnost.

shutterstock.com

Lav zaljubljen samo u sebe

Devica: Predosadno kukumakalo

U zaista teškoj konkurenciji Devica je uspela da osvoji titulu najdosadnijeg horoskopskog znaka. Stalno nešto prigovara, kritikuje i traži dlaku u jajetu, pa je baš čudno da uopšte ima i ljude oko sebe koji je trpe. Device se često pravdaju da se žale samo zato što teže savršenstvu, ali to je obična laž.

Vaga: Nesposobna sponzoruša

Pretenciozna Vaga većinu vremena provodi ispred ogledala diveći se svojoj lepoti i zadivljujućem osmehu. Pošto je izuzetno lenja, prolazi kroz život na račun izgleda, koji s godinama postaje sve teže održati. San ovih zodijačkih lenjivaca jeste da se bogato udaju ili ožene i da ne rade ništa do kraja života. 

Škorpija: Mazohistično ljubomorna

Ovaj znak je veoma inteligentan, ali svoju inteligenciju koristi da uništi nekoga ili da se osveti za naneti bol. Treba napomenuti da Škorpija može biti povređena ako je samo pogledate na pogrešan način, a ako joj učinite nešto zaista ponižavajuće, ona će svu svoju energiju uložiti u planiranje osvete. Ljubomorni su i posesivni, pa redovno uhode ljubavnog partnera, proveravaju mu mobilni telefon i čitaju poruke, a ako je ovaj razmenio samo nekoliko reči sa osobom suprotnog pola, biva ucenjen.

Strelac: Lenjivac koji filozofira

On je lenj, ali voli lagodan život, pa se često drži sposobnijih i bogatijih od sebe koji mu obezbeđuju sredstva za život. Veoma su brbljivi i vredni, a često imaju čudan, detinjast smisao za humor koji niko osim njih ne razume. Za sebe vole da kažu da su filozofi s pesničkom dušom, a u stvarnosti su dokoličari koji više vole da maltretiraju ljude filozofiranjem o dubioznim temama, nego da se hvataju za posao.

shutterstock.com

Strelčevi su lenji i filozofiraju, a njihov smisao za humor gotovo niko ne razume 

Jarac: Pesimistični poltron

Njegov glavni cilj u životu jeste da se sa što manje novca snađe što bolje, pa često jede na račun prijatelja ili rođaka, oblači iznošenu odeću drugih i time se još hvali. Pesimističan, ciničan i sarkastičan, svima kvari raspoloženje, pa ga vremenom mogu tolerisati samo oni koji se potajno nadaju da će im ostaviti koji dinar nakon smrti.

Vodolija: Okrutni manipulator

Lažni humanista i altruista čiji je životni san da osnuje sektu čiji će on biti vođa. Vodolije se ponose plemenitošću, ali su u osnovi sebična bića koja pomažu drugima samo ako imaju koristi od toga. 

Ribe: Nerealni psihopata

Riba živi u lažnom uverenju da je pesnik i romantičar. Istina je da je ona najobičniji besposličar koji više voli da piše pesme i čita poeziju sa čašom u ruci, nego da se bace na posao i uradi nešto korisno za sebe i svoju porodicu. Pošto ne ume da razlikuje stvarnost od fantazije, često se zaljubljuje u nekoga čiju je sliku video/videla na Fejsbuku ili Instagramu i održava vezu sa njim/njom, iako druga strana toga nije ni svesna.

shutterstock.com

Ribe su beznadežne u iluziji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)