Horoskop

ZAVEDI PA VLADAJ: Ovi horoskopski znakovi će vam uzeti dušu i srce, a zatim nestati iz vašeg života bez ikakvog objašnjenja!

Ovan će vas napustiti čim prestane strast, Blizanci se plaše vezivanja, a Škorpija...

10.08.2023 09:00

ZAVEDI PA VLADAJ: Ovi horoskopski znakovi će vam uzeti dušu i srce, a zatim nestati iz vašeg života bez ikakvog objašnjenja!
Foto: Shuterstock

Postoje ljudi koji jednostavno nestaju iz vašeg života bez ikakvog objašnjenja. Međutim, ovakve situacije vode do konstantnog preispitivanja, kao i do anksioznosti, što nikako ne smete sebi da dozvolite, jer u tom slučaju ulazite u "začarani krug" u kojem se borite sa svojim samopouzdanjem. Horoskop može da nas upozori na osobe kojima je ovo uobičajena praksa, a Srećna Republika vam donosi listu horoskopskih znakova kojih bi trebali da se klonite da ne biste doživljavali razočarenja.

shutterstock.com

Škorpija je jedan od najmisterioznijih horoskopskih znakova i nikada nećete saznati zašto je otišao.

Ovan

Ovnovi su strastveni. Za njih je ljubav igra i pošto su pod vladavinom Marsa oni mogu da započnu neku vezu pod naletom adrenalina da bi na istu zaboravili kada prestane strast.  Pravi su majstori nestajanja bez objašnjenja i veoma često idu iz veze u vezu. Na početku oni će vas voleti kao niko, ali ukoliko osete da se strast gasi i da počinjete da se vezujete za njih pobećiće glavom bez obzira. 

Blizanci

Ovaj horoskopski znak se večito bori između razuma i srca. Dok im razum govori da traže stabilnost i mir, srce im kaže da traže neku akciju. Njih bije loš glas i svima je dobro poznato da su rođeni avanturisti i nemojte da pokušavate da ih sprečite da se zabavljaju. Ukoliko prihvatite da je njihov život igra možda i ostanu sa vama, ali nešto što se zove vezivanje za njih nema nikakvog smisla, piše lajfstajlejža. 

Škorpija

Ovo je jedan od najmisterioznijih znakova zodijaka i nikada ne znate šta je u njihovoj glavi. Iako ste mislili da ste dobili njihovu pažnju, shvatićete da je "vožnja rolerkosterom tek počela". Jednom će vas razmaziti ljubavlju, a već narednog dana će nestati. Kada ih preplave emocije skloni su da pobegnu, a toliko su tajnoviti da njihova prava osećanja i namere nikada nećete znati. Takođe, što ih više budete "jurili" i želeli da znate šta se dešava, sve će više bežati od vas.

shutterstock.com

Vodolija je jedan od najegocentričnijih znakova zodijaka, koji će biti sa vama samo ako mu to ide u prilog.

Strelac

Strelac je znak koji će vas sigurno zbuniti. Pored toga što izbegava posvećenost, slobodouman je i povučen kada su odnosi u pitanju. On želi slobodu i nezavisnost pa ako želite da gs vežete za sebe možete da zaboravite. Davaće vam prazna obećanja, obasipati vas komplimentima, a kada se zaljubite u njega pobećiće bez griže savesti, a zaboraviće vas vrlo brzo, jer su zauzeti svojim životom.  

Vodolija

Egocentrična Vodolija voli da se bavi vezama samo ako njoj to ide u prilog. U momentu kada veza počne da je uznemirava pobećiće brzinom od svetlosti. Međutim, za razliku od Ovna i Blizanaca, ovaj znak horoskopa u takvim situacijama neće biti nepristojan, već će dostojanstveno i lagano da ode. Ako jednom ode otišso je zauvek, jer ne dozvoljava da bilo ko remeti njegov mir. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)