Horoskop

RETROGRADNA VENERA I MERKUR DONOSE VELIKE PROMENE: Padaju maske, čeka nas vrtlog emocija a sreća prati hrabre na ljubavnom putu!

Raspored planeta donosi uzbudljivo vreme posebno za tri horoskopska znaka.

06.08.2023 09:00

RETROGRADNA VENERA I MERKUR DONOSE VELIKE PROMENE: Padaju maske, čeka nas vrtlog emocija a sreća prati hrabre na ljubavnom putu!
Pixabay.com
  • Leto kao godišnje doba je poznato po bezbrižnim sastancima i kratkotrajnim romansama, a avgust 2023. je pod vladavinom Venere, planete ljubavi i romantike, ali uticaće na vaš život. Ovaj mesec donosi i još jedan retrogradni Merkur, ovoga puta u Devici, što znači da se stare ljubavi mogu vratiti. Ova tri horoskopska znaka će imati priliku da poboljšaju svoje ljubavne odnose u magičnom avgustu, pogledajte da li ste među njima. 

Pixabay.com

Lavovi su još u januaru naučili da prepoznaju svoje "ja".

Lav

Avgust počinje punim mesecom u Vodoliji, vašem suprotstavljenom horoskopskom znaku i vladaru vašeg polja ljubavi. Vodolija naglašava pun krug, i dok se mnogi brinu da to znači da se veza završava, obično se završava određena faza ili ciklus unutar nje kako bi nešto drugo moglo da počne. Setite se kraja januara, kada se Mlad Mesec u Vodoliji pojavio i pomogao vam da bolje razumete svoja osećanja i da razumete ono što je došlo u vaš život. Razlika je u tome što ste tada naučili da prepoznate svoje "ja" i da hrabro zakoračite u nove promene, jer sreća prati hrabre. 

shutterstock.com

Za Ovnove ovo će biti buran period, ali će se vešto izboriti sa svim nedoumicama.

Ovan 

Već znate šta vam je potrebno, samo je pitanje vaše spremnosti da prihvatite sve promene. Tokom avgusta 2023. mnogo toga se dešava, od punog meseca Vodolije koji osvetljava vaš osećaj identiteta do retrogradne Venere koja podstiče razmišljanje o posvećivanju vezi i partneru. Konačno ćete se shvatiti gde se nalazite što se tiče ljubavnog života, koji će svakako biti buran. Kao i svaki period retrogradnosti, govori vam da usporite. Biće mnogo nezaboravnih trenutaka pogotovo sa vašim partnerom, ali budite sigurni da je osoba sa kojom delite svoje intimne odnose zaista to zaslužila. 

shutterstock.com

Vaga će u periodu retrogradnih planeta usporiti i odabrati partnera koji je zaslužuje.

Vaga 

Ovo je za vas najintenzivniji mesec. Retrogradna Venera u Lavu je uzburkala sve emocije i na svetlost dana izlazi sve što niste znali. Takođe, moraćete sebi da priznate da nije sve idealno i da ste pogrešno procenili neke ljude. Ovo je period kada padaju maske i videćete sve i svakoga u njegovoj pravoj "odori". Međutim, da biste poboljšali svoju vezu, morate da znate sa čime se borite i da ne dozvolite spoljnim uticajima da zamagle vašu sliku o nekoj osobi koju verovatno idealizujete. Naučićete šta je prava ljubav i zajedno sa partnerom bićete nepobediv tandem.

BONUS VIDEO

Komentari (0)