Horoskop

POČETAK AVGUSTA DONOSI NOVI PERIOD PUN IZAZOVA: Ovnu treba hrabrost, Devica mora da sluša svoje srce

Kraj leta je idealno vreme za promene.

01.08.2023 09:00

POČETAK AVGUSTA DONOSI NOVI PERIOD PUN IZAZOVA: Ovnu treba hrabrost, Devica mora da sluša svoje srce
Shutterstock

Ako se osećate "zaglavljeno" i imate utisak da nema izlaza, niste sami. Svi prolazimo kroz takve momente u životu, ali znajte da sve ima svoj kraj i da samo još uvek niste pronašli put ka trajnoj promeni. Za sledeća tri znaka Zodijaka početak avgusta može značiti početak potpuno novog perioda, pogotovo ukoliko se dodatno potrudite i izmenite vaš život iz korena. Ova tri horoskopska znaka imaju šansu da im kraj leta donese novi početak i ovo za njih može da bude period preporoda ukoliko se dodatno potrude. 

shutterstock.com

Ukoliko se dovoljno potrudite ovaj period možete da iskoristite za promene kojima težite

Ovan

Ukoliko se dugo nalazite u periodu kada vam se čini da ste "zaglavljeni" u prostoru i vremenu, sada ispoljavate svoj nemir. Vi volite promene i napredujete, posebno kada vam je dosadno, ali u poslednje vreme jednostavno nešto ne ide kako treba. Niste tamo gde želite da budete. Srećom, veoma ste dobri u tome da stvari okrenete u svoju korist i sada je pravo vreme da iskoristite svoje sposobnosti i da delujete u svoju korist. Manifestujete ono što želite i idite za svojim osećajem. Možda ćete delovati pre nego što razmislite, ali zar to ne čini život uzbudljivijim?

Shutterstock

Obuzdajte svoj ego i prihvatite sve promene koje vam život donosi.

Lav

Ukoliko imate izražen ego kao i svi predstavnici vašeg horoskopskig znaka, neće vam biti lako da prihvatite promene. Ostaćete se zaglavljeno u nekim životnim fazama samo zato što ne želite da izađete iz zone komfora i plašite se da napravite neke korake kako biste nešto promenili. Međutim, ukoliko se odvažite i zakoračite napred, stvari mogu da se okrenu u vašu korist. Period meseca avgusta vam je predodređen za uspehe i pobede i zapamtite da ne morate da živite život koji vam ne služi.

Shutterstock

Slušaje svoje srce i idite za svojim idealima.

Device

Ponekad se toliko fokusirate na zadatak da ne podižete pogled od onoga što radite i ne vidite svet oko sebe. Morate dobro da razmislite da li volite to što radite, ili radite samo zato što "tako treba". Važno je da zapamtite da niko ne može da vam naredi šta treba da radite, vi birate svoj put. Drage Device, vreme je za promene. Otkrijte šta vas ćini srećnim, a šta ne i pobrinite se da imate dovoljno ravnoteže u ovom prelaznom periodu, jer će sve biti u redu ukoliko budete sledili svoje srce.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)