Horoskop

PUN MESEC U VODOLIJI STIŽE 1. AVGUSTA: Bura promena prodrmaće sve znake, ali ova 4 napraviće pravu dramu i PREKINUTI VEZE!

Pred nama je izazovan astrološki period koji donosi snažnu isceljujuću energiju, a njegov uticaj možete osetiti i tri dana posle ovog datuma.

31.07.2023 09:00

PUN MESEC U VODOLIJI  STIŽE 1. AVGUSTA: Bura promena prodrmaće sve znake, ali ova 4 napraviće pravu dramu i PREKINUTI VEZE!
Shutterstock

Pun Mesec u Vodoliji je mesec prave drame za pojedine znake Zodijaka. Sve će biti najzad otkriveno tokom ovog punog Meseca i ako ste jedan od znakova na koje on najviše utiče, morate biti spremni za to. Ovaj pun Mesec zovemo još i Supermesec  jer će biti bliže Zemlji i mi ćemo jače osetiti njegove efekte. Supermesec počinje 1. avgusta, što znači da mesec počinje praskom i dramom, a ništa manje ne bismo očekivali tokom sezone Lava, doba godine kada se drama dodatno ubrzava. Znak Lava je sinonim za slavu, glamur, zabavu i ekstravaganciju i možda ćemo se naći u situaciji u kojoj ćemo samo da glumimo u našoj maloj sapunici ili ćemo postati tema dana, a možda i meseca. To znači da je ova lunacija veoma moćna i da će njeni efekti biti uvećani. Baš kao i znak Lava, ovaj pun Mesec je sve samo ne suptilan.

Možda ćemo videti nekoliko romantičnih preokreta, finansijskih potresa i emocionalnih pomaka i u našim ličnim životima. Iako se događaji u početku mogu predstaviti kao iznenađujući ili čak izazovni, avgust nam nudi priliku da se preusmerimo ka našoj pravoj svrsi. Ako postoji neki savet koji treba da se pridržavate ovog meseca, to je onaj da verujete u proces koji donosi. 

Srećna Republika otkriva kako će pun Mesec u avgustu 2023. uticati na sve horoskopske znake, uz bitnu napomenu da on najviše utiča na Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove.

Pixabay.com

Pun Mesec uslediće 1. avgusta

Ovan 

Sa ovim punim Mesecom u vašoj 11. kući, u centru pažnje su vaša prijateljstva. Zašto pokušavate da se uklopite, kada ste rođeni da se ističete? Od vas se traži da budete iskreni prema ljudima sa kojima se družite. Da li ste u mogućnosti da budete potpuno autentični u blizini tih ljudi? Postoji razlika između toga da ste sami i da se osećate usamljeno, a ponekad je najizolovanije osećanje to da budete okruženi ljudima koji vas jednostavno ne razumeju. Budite dovoljno hrabri da budete svoji i krenete svojim putem.

Bik

Ovaj astrološki period je alarm za vašu poslovnu situaciju. Jednostavno dolazi period godine u kojem mora na poslu sve da se manja, pa čak i vaši stavovi. To ćete doživeti kao pobunu i takve promene vam neće odgovarati. Nije isključeno da ćete morati da se prilagodite nečemu što se kosi sa vašim uverenjima. Zvezde vam poručuju da nađete ono rešenje od kog ćete imati najmanje gubitaka i najviše koristi što se vašeg posla tiče.

Blizanci

Sa ovim punim Mesecom u vašoj 9. kući, u centru pažnje su vaši snovi. Zašto igrate na malo kada žudite da živite velike snove? Ovaj pun Mesec uvećava načine na koje ste umanjili svoje snove kako biste drugima učinili boljitak. Možda ćete morati da vodite direktan, ako ne i težak razgovor sa drugima. Međutim život je prekratak da bismo živeli po pravilima drugih ljudi, pa presecite jednom zauvek i oživite svoje snove.

Rak

Sa ovim punim mesecom u vašem 8. polju, u centru pažnje su karmičke veze. Pitanja poverenja, ranjivosti i onoga što dugujete drugima i šta oni duguju vama pojavljuju se upravo sada. To bi moglo zahtevati od vas da budete iskreni do srži. Takođe biste mogli otkriti glasove iz vaše daleke prošlosti. Ljudi koji vam duguju uslugu ili izvinjenje mogu se ponovo pojaviti kako bi vam dali ono što je odavno trebalo. Zapamtite da oproštenje nije u tome da izbrišete prošlost, već da budete u mogućnosti da idete napred.

Shutterstock

Vereme je za radikalne promene

Lav

Pun Mesec u polju partnerstava donosi vam krizu. To je nova životna faza u kojoj će vam biti potrebno više slobode u odnosima. Ukoliko imate poslovnog partenra, ne treba da povlačite nikakve radikalne poteze. S druge strane na polju ljubavi se takođe savetuje poseban oprez. Vaše strpljenje je na iskušenju i malo je portrebno da vas partner izbaci iz takta i da odreagujete mnogo burnije nego inače.

Devica

Sa ovim punim mesecom u vašem 6. polju, reflektori su na vašoj listi obaveza. Ako postoji neki znak koji može da se optereti zadacima i kućnim poslovima, a ipak uspe da ih sve obavi, to ste vi. Došli ste do kritične tačke u kojoj je možda vreme da se oslobodite odgovornosti i to trajno. Ako nešto mora da se uradi, bilo da je to kod kuće ili na poslu, zapitajte se da li to morate da uradite vi. Ako je odgovor potvrdan, zasucite rukave.

Vaga

Sa ovim punim mesecom u vašoj 5. kući, vaš se*sualni život je u centru pažnje. To bi moglo značiti potencijalno nezgodan razgovor sa ljubavnikom, ali vaše potrebe moraju biti poznate i potvrđene odmah. Da li vaš partner preskače predigru? Da li se osećate zaglavljeni u kolotečini, ali se pretvarate da niste? Teme kreativnosti i plodnosti su u prvom planu, a zvezde vas pozivaju da budete sigurni da ne žrtvujete svoje želje da biste se uklopili negde.

Škorpija

Supermesec u vašem 4. polju donosi vam porodičnu dramu. Pojedini pripadnici vašeg znaka doneće odluku o preseljenju. Imaćete učestale rasprave sa jednim članom porodice. Moguće su komplikacije oko stana. Ukoliko vam stanodavac neprestano smeta, možda je konačno rešenje da se iselite. Drastične odluke koje se tiču pitanja jednog člana porodice sada dolaze do izražaja. 

Pixabay

Pojedini znaci biće na rolerkosteru emocija

Strelac

Sa ovim punim mesecom u vašoj 3. kući, u centru pažnje je lično priznanje koje morate da date. Vreme je da skinete teret sa grudi jer je verovatno da vam je nošenja ove tajne bilo prilično preteško. Vreme je da to objavite, čak i ako u početku zvuči zastrašujuće ili niste sigurni kako će drugi primiti vašu vest. Suočite se sa nepoznatim i uradite to ipak. 

Jarac

Sa ovim punim mesecom u vašoj 2.kući, u centru pažnje su vaše finansije. Zvezde vam daju priliku za razgovor koji bi mogao da izazove povećanje vaših prihoda, ali samo ako ste voljni da vodite naizgled tešku diskusiju. Govoriti o finansijama nikada nije ugodno, ali ni raditi za manje nego što vredite. Sezona Lava vas nagovara da nađete hrabrosti da zatražite povećanje plata ili da na drugi način pronađete usklađenije mogućnosti za zaradu. 

Vodolija

Pun Mesec u vašem znaku donosi vam velike promene i kraj jednog životnog ciklusa. Nije isključeno da će doći momenat u kojem vam je "dosta svega", pa ćete doneti odluke koje će promeniti tok budućnosti. Nakupljene frustracije, nesigurnost i razražljivost biće propratne manifestacije ovog astrološkog perioda. Zvezde vas savetuju da "spustite loptu" i po pitanju parnera, porodice ili poslovnih odnosa.

Ribe

Sa ovim punim mesecom u vašoj 12. kući, reflektori su usmereni na vaše sporedne stvari. Iako to u početku zvuči kao kontradikcija, istina je da su vam poslednjih nekoliko meseci verovatno predstavili slučajeve u kojima su vam sopstvene misli ili postupci smetali da živite pravu istinu. Sada možete početi da otpuštate sve ponavljajuće obrasce ili samoograničavajuća uverenja koja su vas sputavala. Vreme je za brigu o sebi. Zaslužili ste odmor, a to vas savetuje i portal Womanandhome.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)