Horoskop

DUGA, KRATKA, TAMNA ILI SVETLA: Izberite boju i frizuru prema horoskopskom znaku!

Birajte prema ličnim željama i obliku lica, a evo šta astrolozi imaju šta da kažu na ovu temu.

26.07.2023 09:00

DUGA, KRATKA, TAMNA ILI SVETLA: Izberite boju i frizuru prema horoskopskom znaku!
Shutterstock

Zvezde su možda odredile neke uopštene osobine koje važe za sve ljude koji su rođeni u određenom vremenskom periodu. Međutim, ne kaže se bez razloga da "koliko ljudi, toliko ćudi", pa je sasvim jasno da se određena frizura ne može generalizovati i primeniti na svaki horoskospski znak, baš kao ni na svaki oblik lica. Iako ne postoje precizni dokazi koji podržavaju ideju da vaš horoskopski znak određuje i najbolju frizuru za vas, astrologija se često koristi za zabavu i inspiraciju u različitim aspektima života, uključujući modu i izbor lepote, pa samim tim i stilizovanja kose.

Najbolja frizura za vas na kraju zavisi od vaših ličnih izbora, kao i oblika lica, teksture kose i načina života. Međutim, možemo istražiti neke predloge frizura koje su u skladu sa karakteristikama i osobinama koje su povezane sa svakim horoskopskim znakom. Slobodno istražite različite frizure koje odgovaraju vašem individualnom stilu i ukusu, a Srećna Republika vam predlaže neke od frizura koje odgovaraju vašem horoskopskom znaku.

shutterstock.com

Evo nekih predloga oko odabrira frizure prema vašem horoskopskom znaku

Ovan

Ovan je poznat po svojoj smeloj i avanturističkoj prirodi. Kao vatreni znak, mogu da prave oštre i smele frizure. Kratki piksi krojevi ili trendi asimetrični bob pristajali bi njihovoj samouverenoj i energičnoj ličnosti. Takođe mogu eksperimentisati sa živim bojama kose, poput vatreno crvene ili smelih nijansi.

Bik

Bik je praktičan i uživa u udobnosti. Oni cene klasičan i bezvremenski izgled koji se lako održava. Dugi, sočni talasi ili jednostavan, elegantan bob odgovarali bi njihovoj zemljanoj i prizemljenoj prirodi. Možda se odluče za tople, prirodne boje kose koje upotpunjuju njihov ten.

Blizanci

Blizanci su raznovrsni i izražajni, što ih čini otvorenim za različite frizure. Kosa u slojevima dužine do ramena ili razigrane lokne uskladili bi se sa njihovim prilagodljivim i radoznalim karakterom. Mogu eksperimentisati sa različitim stilovima i bojama kako bi odgovarali njihovom raspoloženju koje se stalno menja.

Rak

Rak je nežan i osetljiv, često gravitira mekim i romantičnim frizurama. Opuštene, nežne kovrdže ili frizura sa strane upotpunili bi njihovu brižnu i intuitivnu ličnost. Možda više vole prirodne i meke boje kose koje pojačavaju i neguju njihovu auru.

shutterstock.com

Nežne kovdže i talasi su idealni za suptilnog raka

Lav

Lav voli pažnju i uživa da daje izjavu. Ne plaše se da prihvate dramatične frizure kao što su obimne, glamurozne lokne ili šik, elegantni konjski rep. Njihovoj smeloj i samouverenoj prirodi odgovarale bi tople i žive boje kose, kao što su zlatne plavuše ili bogate bakrene boje.

Devica

Devica ceni preciznost i jednostavnost. Uglađena i dobro održavana frizura, kao što je uglađen bob ili uredna podignuta frizura, odjekivala bi sa njihovom praktičnom i organizovanom ličnošću. Možda će više voleti prirodne boje kose ili suptilne pramenove koji poboljšavaju njihov ukupan izgled.

Vaga

Vaga je cela u ravnoteži i harmoniji. Često gravitiraju elegantnim i simetričnim frizurama. Meki talasi ili šik, slojevita frizura upotpunili bi njihovu gracioznu i diplomatsku prirodu. Možda se odluče za boje kose koje ističu njihovu prirodnu lepotu.

Škorpija

Škorpija odiše intenzitetom i misterijom. Mogu da prave smele i jednostavne frizure poput dugih, lepršavih pramenova ili šik, zakošenog boba. Duboke i bogate boje kose, kao što su tamno smeđe ili crne sa suptilnim pramenovima, odgovarale bi njihovoj magnetičnoj i zagonetnoj auri.

Shutterstock

Tamne boje kose možda i malo svetlijih pramenova su savršene za škorpije

Strelac

Strelac je avanturistički nastrojen i voli da istražuje. Možda se odluče za zabavne i razigrane frizure, kao što su neuredna punđa ili boemske pletenice, koje odgovaraju njihovoj slobodnoj ličnosti. Mogu eksperimentisati sa jarkim i avanturističkim bojama kose koje odražavaju njihovu jaku prirodu.

Jarac

Jarac je disciplinovan i ceni praktičnost. Možda više vole elegantne i sofisticirane frizure poput klasičnog boba ili šik klasike. Bezvremenske i tradicionalne boje kose, poput prirodnih brineta ili tamnih nijansi, odjekivale bi sa njihovim odgovornim i ambicioznim karakterom.

Vodolija

Vodolija je nekonvencionalna i uživa u tome što je jedinstvena. Mogu eksperimentisati sa čudnim i kreativnim frizurama, kao što su fanki šiške ili oštro obrijani stil. Nekonvencionalne boje kose, poput pastelnih nijansi ili smelih plavih, odgovarale bi njihovoj nezavisnoj i inventivnoj prirodi.

Ribe

Ribe su sanjive i romantične, često naginju eteričnim i hirovitim frizurama. Meke, labave kovrdže ili pletenica ribljeg repa inspirisana boemom uskladili bi se sa njihovom saosećajnom i umetničkom ličnošću. Možda se odluče za meke i prirodne boje kose koje pojačavaju njihovu nežnu auru, a o tome piše i portal Astro tok.

unsplash.com

Romantične ribe vole prirodne boje kose

BONUS VIDEO:

Komentari (0)