Horoskop

ONE SU KRALJICE HOROSKOPA: Vole dramu i svetla reflektora, muškarci ih ili obožavaju ili ne mogu očima da ih vide!

Srećna Republika vam donosi 7 razloga zbog kojih su Lavice "na visini" u odnosu na druge horoskopske znakove.

22.07.2023 09:00

ONE SU KRALJICE HOROSKOPA: Vole dramu i svetla reflektora, muškarci ih ili obožavaju ili ne mogu očima da ih vide!
Foto: Shuterstock

Lavice su posebne počev od kraljevskog držanja do ličnog stila. Snažne su i dominantne poput svog planetarnog vladara, a to je Sunce. Svaki muškarac dami u ovom znaku mora da posveti mnogo pažnje, ali i da u odnos sa njom uloži mnogo truda. Ne treba da budi njenu lavlju narav, ukoliko ne želi da oseti njene kanže. Takođe, mogu da zaborave na pokušaj da promene njen način života, to im neće poći za rukom. 

Žene rođene u horoskopskom znaku Lava su pune života i njihov entuzijazam i ushićenost mogu da budu zarazni. One žele da sa vama igraju nešto neobično i uzbudljivo, ali nemojte da se začudite ako u toj igri vi budete povređeni. One se duboko raduju osećaju slobode, pa agresivne poteze primenjuju kako bi osigurale svoju autonomiju. "Rođena slobodna" je moto ovog horoskopskog znaka, zato ne pokušavajte da obuzdate njenu divlju ćud.

Shutterstock

Evo zašto su žene Lavice prave kraljice.

Žene Lavovi su često prve na plesnom podijumu. One imaju mnogo samopouzdanja i ne zanima ih šta drugi misle o njima, niti ih zanima da se prilagođavaju bilo kome i bilo čemu. Sanjaju veliko i ispunjavaju svoje kreativne snove inspirišući svoju okolinu.

Srećna Republika vam otkriva 7 razloga zašto su žene Lavice prave kraljice.

Shutterstock

 

1. Zabavna

Ona je ta žena na koju svi čekaju da se pojavi. Lavica uvek ima "sjajan" ulazak i najdosadniju zabavu će da pretvori u najzanimljiviju žurku punu smeha. Takođe, mnogi žele da se druže sa njima jer ih smatraju inspirativnim i zanimljivim ličnostima

2. Lojalna

Lavici je lojanost najvažnija u odnosima bilo koje vrste, jer bez lojalnosti ne može da opstane ni jedna veza,  a ona je lojalna do srži. Njeni prijatelji znaju da uvek mogu da računaju na nju, u bilo koje doba dana i noći, a to je jedna od glavnih karakteristika koja je definiše.

3. Kreativna

Drugačiji način razmišljanja i široka shvatanja su osobine koje najbolje opsiuju ženu Lavicu. One imaju najinovativnije ideje i mnogi im zbog toga zavide. Zbog neizmerne kreativnosti žene rođene u znaku Lava su fantastične preduzetnice i menadžerke.

shutterstock.com

Žene rođene u znaku Lava su dobre menadžerke, ili preduzetnice.

4. Neodoljiva

Ako postoji jedna stvar o kojoj Lavice ne moraju previše da brinu to je pažnja suprotnog pola. Muškarci se automatski lepe za njih, jer ih one privlače poput magneta. Na tome im često zavide druge žene, jer koliko god da se trudile ne mogu da im pariraju.

5. Inteligentna

Lavice su veoma inteligentne. Zbog njihovog lepog izgleda i vesele naravi, mnogi će pomisliti da mogu lako da budu deo njihovog okruženja, ali greše. Veoma su probirljive i ne možete ih lako prevariti, jer su jednostavno previše pametne. 

6. Veliki prijatelj

Lavice su veoma duhovite i uvek spremne da pomognu. Pune su ljubavi i razumevanja prema svima do kojih im je stalo, a upravo ih to ih čini odličnim prijateljem. Njihovi prijatelji su svesni ovih karakteristika i ne žele nikada da izgube Lavicu kao prijateljicu.

7. Uspešna

Lavice su veoma jake, ako ne fizički, onda emocionalno. One mogu da se nose sa najtežim situacijama na najprikladniji način. Za jaku ženu kao što je Lavica, čak ni nebo nije granica. One nisu neko ko samo ima velike snove, one pokušavaju da te snove i ostvare. Najuspešnije poznate dame rođene u ovom znakom su Madona, Dženifer Lopez i Sandra Bulok.

Shutterstock

Lavice su veoma jake, ako ne fizički, onda emocionalno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)