Horoskop

MESEC U RIBAMA DONOSI BURU EMOCIJA: Ova 3 horoskopska znaka biće najsrećniji na polju ljubavi tokom avgusta

Najzad sledi period bez trzavica, drame, svađe i nesuglasica i to za pojedine pripadnike Zodijaka.

04.08.2023 09:00

MESEC U RIBAMA DONOSI BURU EMOCIJA: Ova 3 horoskopska znaka biće najsrećniji na polju ljubavi tokom avgusta
Pixabay.com

Pun Mesec je u Vodoliji od 1.  avgusta, a on nam daje snažan podsticaj da ostvarimo svoje snove. Ako želite ljubav, počnite da se koncentrišete sada, jer ljubavna energija najbolje funkcioniše u pozitivnom okruženju, a Univerzum dobro reaguje na one koji žele najbolje. Tokom avgusta 2023. godine 3 znaka Zodijaka ostvariće sve svoje snove. Nekoliko tranzita Venere ih podržava u tome, a pomaže im moćna vladavina Lava.

Drugog dana avgusta 2023. osetilo se kako Mesec napušta znak Vodolije i ulazi u znak Riba. Ono što ovaj tranzit stvara u pojedinim znacima je osećaj opuštenog uma. Vodolija može da unese zabunu, pa kada Mesec iz Vodolije uđe u Ribe, osećaćemo se kao da najzad bolje razumemo sve svari koje ranije nismo sasvim shvatali. Ribe su znak mudrosti i učenja, a 3 horoskopska znaka će uskoro videti velike pozitivne promene u ljubavnim životima i osetiti da im se sreća konačno osmehnula. Ljubav je neuhvatljiva, a kada je najzad “uhvatimo”, to je veoma delikatna i dragocena stvar.

Srećna Republika otkiva vam i koja to 3 znaka će u avgustu osetiti da im je u ljubavi konačno sve krenulo.

Bik

Pixabay.com

Biku se smeši sreća u ljubavi

Kad god je Mesec u znaku Riba, obično se osećate malo opuštenije u vezi sa stvarima kao što su ljubav, posao, pa čak i zdravlje. Vaše stanje zabrinutosti je smanjeno i budući da ste prirodno pomalo zabrinuti, tranzit dolazi kao dobrodošao dodatak vašem svetu. Osećaćete se idilično u ljubavi sa partnerom, toliko da ćete se možda smejati više nego obično. Možda je vreme napetosti prošlo, a sada kada je Mesec u Ribama, oboje ćete možda prepoznati da ste zaista zaljubljeni jedno u drugo i da je vaša veza nešto što treba shvatiti ozbiljno. Vi niste par koji prekida, bez obzira na sve.

Rak

Pixabay.com

Raku najzad dolazi miran period u ljubavi

Ovakvi dani vam vraćaju veru u ljubav, jer Mesec u Ribama daje duševni mir za kojim ste žudeli. Najzad vam sledi period bez drame u kojem vas dvoje zaista niste zainteresovani da radite išta drugo do da se posvetite jedno drugom. Drugim rečima, ono što čini ovaj period tako posebnim je uživanje u vašoj ljubavi bez trzavica. Najzad osećate kao da ceo Univerzum radi na tome da vaš život učini boljim mestom. Lepo je konačno se slagati sa partnerom, bez ijedne jedine svađice ni na pomolu, pa maksimalno uživajte.

Ribe

Pixabay.com

Ribe neće praviti dramu

Dok Mesec ulazi u vaš horoskopski znak, čini da se osećate moćno u svojoj ljubavi, ali i spokojno u životu. Vaš partner je najzad prilično naviknut na vaše nestašluke, iznenadne promene raspoloženja, ljutnje ali i izjave ljubavi. Te ludorije nisu uvek toliko zabavne koliko biste želeli da budu, ali ne plašite se, ovo je miran period po pitanju ljubavi i počećete da shvatate da vam treba više dana poput avgustovskih. Čini se da možete preživeti život bez teških teatralnih scena, a tokom Meseca u Ribama, takav period je pred vama. Učinite sebi uslugu, nastavi sa dobrim rapoloženjem i bez potrebe za dramom, a vaš partner će to umeti da ceni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)