Horoskop

KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2023: Stižu nagrade neba i sudbinski susreti, a kompromis je ključ uspeha

Harmonija koju nosite u sebi prenosi se na polje ljubavi a tri znaka imaće najviše izazova u mesecu pred nama.

28.07.2023 09:00

KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2023: Stižu nagrade neba i sudbinski susreti, a kompromis je ključ uspeha
Shutterstok

Prema savetu kineskih astrologa avgust je mesec za učenje, profesionalni napredak i snažnu komunikaciju posebno na poslovnom planu. Ukoliko osetite blage talase neprijateljstva, uzvratite miroljubivim ponudama i timskim radom. Harmonija koju nosite u sebi prenosi se na polje ljubavi a usamljeni Zmajevi ovog meseca biće obajasni i ljubavnim varnicama.  

Srećna republika vam donosi koja tri znaka po kineskom horoskopu će se u avgustu 2023. sresti sa najviše izazova, ali i sudbinskih susreta. 

Shutterstock

Sudbina je umešala prste u živote Zmajeva

Zmaj

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000.
Ovo je mesec koji će biti preloman za vas i kako budte postavili stvari u avgustu tako će vam biti narednih meseci ali i nekoliko godina. Pred Zmajevima je ključan period kad je u pitanju ljubav. Sreća je na vašoj strani i imate sve šanse da upoznate srodnu dušu verovatno preko prijatelja. Oni će doći na ideju da vas upoznaju jer vas oboje poznaju i neće pogrešiti. Nemojte biti sumnjičavi već pustite da sudbina odradi svoje u vašu korist. 

Tigar

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998.

Kompromis je ključna reč u avgustu za sve rođene u znaku Tigra. Sa partnerom utvrdite oko čega se zaista slažete, na poslu odredite prioritete i poslove koji ne mogu da čekaju. Klonite se stresa, mada to u vašem slučaju izgleda prilično teško, ali uz malo vežbe disanja možete i to svesti na razumnu meru. U avgustu sve praktično zavisi od vas, pa dobro razmislite o svakom potezu koji vučete posebno na poslovnom planu

shutterstock.com

Stižu zaslužene nagrade za rođene u znaku Konja

Konj

1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.
Stižu nagrade za sve napore koje ste uložili kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Sreća će isijavati iz vašeg pogleda,a vrelo avgustovsko sunce podgrejaće vaše maštarije i ljubavne igrarije. Strast sa partnerom biće na vrhuncu a vi nikad srećniji. Što se tiče posla vodite računa da ne prihvatate više od onoga što možete da postignete kako ne biste bespotrebno gubili vreme i energiju na ono što praktično i nije vaš posao. Od pohvala se ne živi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)