Kuce

PAS JE ŠETAO PARKOM, A ONDA UGLEDAO ŽENU NA KLUPI: Odjednom je shvatio da je poznaje, scena koja para srce! (VIDEO)

Neki susreti su zaista posebni i diraju direktno u srca, a to je potvrdila i ova neverovatna priča.

08.10.2022 15:01

PAS JE ŠETAO PARKOM, A ONDA UGLEDAO ŽENU NA KLUPI: Odjednom je shvatio da je poznaje, scena koja para srce! (VIDEO)
Printscreen/thedodo.com

Teško je opisati kolika je ljubav između ljubimca i njegovog vlasnika, a to najbolje možda pokazuje primer Valerije Navaro i njenog psa. On se u njen dom, kao i u njeno srce uselio pre šest godina kada je kao štene bio izbačen na ulicu. Ljubav je bila obostrana i snažna i bili nerazdvojni od prvog dana.

Međutim, nekada nas životne okolnosti primoraju na neke stvari koje ne želimo, pa je tako i Valerija morala izesno vreme da provede daleko od svog voljenog ljubimca. Ona je živela oko šest meseci u inostranstvu želeći da pronađe posao i adekvatan dom za nju i Harlija. Iako je  bila daleko od svoje najveće ljubavi, on je sve vreme bio u njenom srcu. Čekala je dan kada će ga ponovo ugledati i zagrliti, a za to vreme o njemu su brinuli njeni prijatelji. 

Jednog dana ona je rešila da iznenadi svog voljenog ljubimca, ali ispostavilo se da je scenario koji je osmislila zatekao više nju nego njega. 

Naime, Valerija je po povratku iz inostranstva odlučila da testira ljubav svog ljubimca i to da li ju je on možda zaboravio. Prerušila se u stranca i sa kapuljačom na glavi sela na klupu u jednom lokalnom parku, okrenuvši leđa pravcu iz kog je pas dolazio.

Svoje prijatelje je zamolila da prošetaju tuda sa Harlijem ne bi li videla hoće li je prepoznati po mirisu ili nekako drigačije. 

 

I dok je sedela okrenuta leđima psu koji joj je išao u susret snimala je ceo trenutak telefonom. Iz svog pravca to su uradili i njeni prijatelji koji su takođe snimali dirljivu scenu. 

Pas je isprva gledao ispred sebe i njuškao kao i bilo koji ljubimac, a onda odjednom pogledao u Valerijinom pravcu. Odreagovao je momentalno kao da vidi nekog poznatog. A onda je, najverovatnije pomoću istančanog čula mirisa, svojstvenog psima, nanjušio svoju vlasnicu. Priša joj je i uzbuđeno počeo da je njuška, a zatim se popeo na klupu i počeo da joj se privija uz grudi. Lizao ju je sve dok ona nije reagovala i onda je usledio zagrljaj, ali i Valerijine suze. 

@liostewartsara

Este es el bueno 🥹❤️🤍 ♬ Yellow - Coldplay

Koliko je životinja bila radosna pokazuje i emotivan snimak koji je pokupio više od 2 miliona pregleda i 400.000 lajkova. Devojka je, naravno, skinula kapuljaču i primila svog ljubimca u zagrljaj shvativši da su neke veze neraskidive. Snimak je postao viralan, a oduševljeni korisnici nisu prestali da komentarišu.

- Ne zaslužujemo pse, toliko su brižni i toliko nas vole -

- Ostavi telefon i zagrli ga -

-  Kako ne bi prepoznao svoju mamu -

- Volim životinje...ovo me tera da plačem... -

- Psi su dar od Boga. Nešto najlepše  na svetu - komentarisali su Valerijini pratioci.

Ona je sada ponovo sa svojim psom i odlučila je da se od njega više ne odvaja ni po koju cenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)