Tetka Saveta SAMO OVAKO MOŽETE DA ISTERATE BUBAŠVABE IZ KUĆE: Tri proverena načina da se oslobodite ovih dosadnih insekata! 14:20
Tetka Saveta OVA ZAMKA ZA MUVE NIKADA NE OMANE, KADA POBEGNU, VIŠE SE NE VRAĆAJU! Trik je u jednom sastojku koji insekti najviše mrze 17:20
Tetka Saveta RETKO PRŽITE RIBU JER VAM SE STAN POSLE DANIMA OSEĆA: Dodajte ovaj sastojak i zaboravite na neprijatne mirise! 12:31
Tetka Saveta ISECITE DVA LIMUNA I STAVITE U RERNU I OSTAVITE PREKO NOĆI: Veliki problem će nestati za jedan dan 06:40
Vesti DA LI ZNATE ZAŠTO SE POMORANDŽE PRODAJU U CRVENIM MREŽICAMA: To nije slučajno, ovo je prava namera prodavaca 14:20
Tetka Saveta LJUTE OSE ĆE BEŽATI GLAVOM BEZ OBZIRA: Ovu stvar iz kuće ne podnose, tako ćete ih zauvek oterati! 19:40
Vesti SAVET BAŠTOVANA - MRAVI SE VIŠE NEĆE VRAĆATI AKO STAVITE OVO NA PROZORE I VRATA: Dva kućna sastojka rešavaju problem (VIDEO) 08:30
Odrasli KOLIKO PUTA NEDELJNO MORATE DA SE TUŠIRATE, ODGOVOR LEKARA ĆE VAS IZNENADITI! Stručnjaci rešavaju dilemu da li često tuširanje može da ugrozi zdravlje 07:20
Brak i veze ZAŠTO NAM JE NEKO NEPRIVLAČAN, A DRUGI NAM ZAVRTI MOZAK: Ovo su ključni faktori, a presudnu ulogu ima samo jedna stvar! 19:20
Vesti ZAMKA ZA MUVE KOJA NIKADA NE OMANE, STAVITE OVO NA PROZORE I SAČEKAJTE 2 MINUTA: Vaši leteći neprijatelji će pobeći glavom bez obzira! 18:25
Tetka Saveta JEDNA OGROMNA GREŠKA KOJU MNOGI PRAVE IZAZIVA NAJEZDU MRAVA: Samo jedna stvar može da vam pomogne! 14:55
Ispovesti DEČKO JE ŽELEO DA GA NAGRADIM i ja sam se spustila i pokušala! U trenu mi se smučilo - kada sam ovo osetila, pozlilo mi je! 22:50