Horoskop

OVO SU NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE U HOROSKOPU: Ako ste Rak, bežite od Vodolije KOLIKO VAS NOGE NOSE! (FOTO)

Kompatibilnost znakova Zodijaka zavisi od mnogih faktora poput energije, traume predaka i celokupne natalne karte, kao i takozvane zauzete kuće.

12.10.2023 09:00

OVO SU NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE U HOROSKOPU: Ako ste Rak, bežite od Vodolije KOLIKO VAS NOGE NOSE! (FOTO)
Shutterstock

U okviru natalnih karti položaj Meseca, Marsa i Venere pomažu nam da procenimo da li će ljubavna veza biti stabilna ili je predodređena da propadne. 

Istinski uspešne veze ne mere se onako kako vas drugi vide u javnosti, već iskrenošću i sposobnošću da jedno drugom budete sigurna luka, najbolji prijatelj i najstrastveniji partner. 

Ukoliko ste na pragu nove veze, sigurno vas interesuje koliko ste horoskopski kompatibilni. Srećna republika donosi spisak najmanje kompatibilnih i najgorih ljubavnih spojeva Zodijaka.

Ovan

Najgori spoj: Ovan

Iako pripadnici ovog znaka imaju vatrenu moć u svim aspektima veze, naročito kod fizičke bliskosti, oni će brzo sagoreti kao par. Ovnovi su gladijatori puni energije i akcije; u ovoj priči nema srećnog kraja, pogotovo ne onog "do kraja života". Primeri dva Ovna koji su izgoreli u strastvenoj vezi su Sara Džesika Parker i Robert Dovni Džunior. Ali, dobra vest je da među ovakvim parovima ipak postoji poštovanje i veće su šanse da ostanu prijatelji kad se prašina slegne.

 

 

Bik

Najlošiji spoj: Strelac

Bik vlada drugom kućom samopoštovanja. Osobe rođene u ovom zemljanom znaku pokazuju da se prema svojoj voljenoj osobi ponašaju kao da je poslednja osoba u njihovom životu koju će voleti. Srce Bika žudi za udobnošću i doslednošću; oni su privučeni prkosnom, ali prijatnom energijom Strelca koji je neuhvatljiv i ne pokazuje zainteresovnost za izgradnju stabilne veze. Ako se tome doda Bikova težnja za lojalnošću  i filozofija Strelca koji je uvek bitan samo sebi, dešava se najgori spoj. Primer ove kombinacije su Šer i njen drugi muž, slobodoljubivi Greg Olman.

Blizanci

Najgori spoj: Škorpija

Blizanci su radoznao znak, a kod Škorpija ne postoji granica intrigama kada je njena psiha u pitanju. Nevolje proizilaze iz toga da su Škorpije veoma posesivan znak sa velikim interesom za intimnost i bez tolerancije za male razgovore, aktuelna pitanja i tehnike izbegavanja razgovora. Blizanci žele da slobodno flertuju, a Škorpija ih budno drži na oku, spremajući se svakog časa da fizički zaštiti ono što smatra da joj pripada. U ovakvoj vezi nema obećanja, lakoće i razumevanja. Primeri neuspešnih parova Blizanaca i Škorpija su Kejti Peri i Rasel Brend, kao i Džoni Dep i Vinona Rajder.

 

Rak

Najgori spoj: Vodolija

Vodolija teži autonomiji, voli da bude nekada sama, pa čak i daivi razdvojeno od partnera. S druge strane, Rak je znak koji nastoji da spoji telo i dušu i dom sa voljenom osobom. Vodolije intelektualizuju svoje emocije, dok je Rak pod njihovim upravljanjem. Kod ovakvog para nema zajedničkog jezika, ma koliko da se zapravo vole.

Poznati par u ovoj kombinaciji je Džeremi Alen Vajt i njegova bivša supruga Adison Timlin.

Lav

Najgori spoj: Devica

Lav je jedan od znakova sa najvećim samopouzdanjem. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku gaje duboko ukorenjeni strah o svojoj vrednosti i količini prostora, pažnji i dodvoravanju koje misle da zaslužuju. S druge strane, Devica je osetljiva na kritiku, a Lavovi će smatrati da su analize Device pre destruktivne nego konstruktivne. Devica će biti iscrpljena potrebom Lava za validacijom u društvu, pa će se brzo razići. Zapravo, bolje je da se i ne upuštaju u vezu, jer će oboje izaći povređeni.

Devica

Najlošiji spoj: Vaga

Devica ima istraživačku i efikasnu energiju i ona želi da to pokrene i kod drugih. S druge strane, Vaga je znak koji se definiše slatkorečivošću, nametanjem i sklonošću ka lepom. Devica zbog zadovoljstva nekad radije i pati, dok Vaga ne. Devica vlada šestom kućom rada i služenja drugima, a Vaga izbegava i da radi i da bude na usluzi drugima. 

Vaga

Najgori spoj: Ovan

Vaga se brine o dopadljivosti, pristojnosti i drugim stvarima kojima Ovnovi ne pridaju ni najmanji značaj. Vaga je društvena, a Ovan iskonski, suprotan opštem društvenom očekivanju i raspoloženju. Ovan voli opasnosti  a Vaga voli finije stvari, što ih čini savršenim parom kriminalnih saučesnika, a to se manifestovalo u paru Boni Parker I Klajd Barou.

 

 

Škorpija

Najgori spoj: Blizanci

Blizanci su nestalni i njihova nesposobnost da se potpuno posvete nateraće Škorpiju da planira, da se povuče ili da traži osvetu. Škorpije su sklone dubokoj intimi i ljubavi, a Blizanci znaju da budu i te klako površni u ovom segmentu ako, naravno, nisu dovoljno zainteresovani da drugu osobu očaraju i zadrže pokraj sebe. Osim toga, rasejana vibracija Blizanaca aktivira sve dobro čuvane nesigurnosti i mračne impulse Škorpije. Ona je vezana za kontrolu, a Blizanci ne žele pokoravanje. Primeri neuspele veze su Liza Bonet i Leni Krevic, Blejk Šelton i Miranda Lambert. Kod ovih parova rastanak je prouzrokovalo neverstvo.

Strelac

Najgori spoj: Rak

Rak je zadužen za toplu porodičnu atmosferu, dok je Strelac rođen da napušta, luta i traži čudne obale, kao i upitno društvo. Potreba Raka da "pusti korenje" pored nekoga je u suprotnosti sa nestalnošću Strelca. Jedna strana se oseća napuštenom, dok druga oseća gušenje. Frida kalo i njen suprug Dijego pravi su primer ove neuspele kombiacije.

 

 

Jarac

Najlošiji spoj: Lav

Jarac kojim vlada planeta Saturn predstavlja arhetipskog oca Zodijaka. Lav je sinonim za nesalomivi duh unutrašnjeg deteta. U emotivnoj vezi sa Jarcem, osoba rođena u znaku Lava se oseća kao da ga neko stalno kontroliše, dok Jarac oseća da je ubačen u roditeljsku ulogu. Ova veza napreduje samo ako Jarac prepozna iskru genija u Lavu i počne da hrani plamen na obostranu korist.

Vodolija

Najgori spoj: Bik

Oba ova znaka se često drže svojih mišljenja i granica i skloni su da ih rigidno brane, bez izvinjenja ili najmanjeg nagoveštaja da može doći do kompromisa. Često su statični, hladne glave, a odglumljena ravnodušnost može da nadjača strasti. Vodolija je znak koga pokreće um, a Bik je utemeljen u taktilnom telu. Vodolija je spontana i prirodna, a Bik je diktator. Kad se to pretoči u vezu, ona postaje pravi fijasko, a kod slavnih ovi kombinaciji najbolje oslikavaju Šer i Soni Bono.

 

 

Ribe

Najgori spoj: Jarac

Ribe su sanjari i vole da žive u onome što bi moglo da bude, a Jarac je znak kojim vlada Saturn i koji se bavi opipljivim. Egzotični vodeni duh sa snovima pred sobom teško izlazi na kraj sa radoholikom i racionalistom kakav je Jarac koji je i nepokolebljivi kapitalista spreman za akcije. Nedavni primer ovakvog spoja viđen je kod Kevina Kostnera i njegove bivše supruge Kristin Baumgartner. Ova kobinacija vode i zemlje može da funkcioniše samo ako su Ribe nezavisno bogate, a Jarac ima filantropsku crtu i voli da uživa u alkoholu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)