Horoskop

KRIZE, NAGLI OBRTI I RADIKALNI REZOVI U NEDELJI PRED NAMA: Prošlost nije opcija, vraćanje na stare greške i probleme može vam se obiti o glavu!

Biće burno na emotivnom planu posebno za Vodolije kojima se savetuje strpljenje i bez oštrih komentara na račun partnera.

08.10.2023 18:02

KRIZE, NAGLI OBRTI I RADIKALNI REZOVI U NEDELJI PRED NAMA: Prošlost nije opcija, vraćanje na stare greške i probleme može vam se obiti o glavu!
shutterstock.com

Nedelja pred nama donosi brojne promene za sve znake horoskopa. Blizancima se otvaraju nove mogućnosti, Rakovi nailaze na krizu u vezi ili braku dok će se Lavovima vraćanje u prošlost obiti o glavu.

Srećna Republika donosi vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 8. do 15. oktobra 2023.

shutterstock.com

 

Ovan - Aktivni i temperamentni

POSAO: Ovnovi su se pokrenuli, a ove nedelje dobijaju na ubrzanju. Veoma važan period je početak nedelje, kada će kod mnogih pripadnika ovog znaka ili podznaka doći do velikog preokreta i revolucionarne promene. Promenićete način ponašanja, funkcionisanja, a neki će započeti nešto novo. Dogodiće se stvari koje će se snažno ispoljiti i kada biste mogli dobiti potvrdu onoga što radite. Ovo je, takođe, odličan period za finansije i materijalizaciju svega onoga što radite, ali i za analizu i sistematičnost. Moguće je da je neki projekat, posao ili dogovor na klimavim nogama, pa ćete vi biti osoba koja će moći da sve to preokrene u svoju korist ili korist firme. Naravno, postoji mogućnost, ako niste radili na sebi, ako vam je bio jak ego ili ste od drugih tražili da rade stvari za vas, da ovo ne bude tako prijatna nedelja, pa da preokret bude u negativnom smislu. Mogli biste da doživite stres, a drugi budu nezadovoljni. Ako niste ništa od ovoga, nema razloga za brigu. Bićete veoma detaljni i precizni, a opet ćete težiti da sve bude u skladu i ravnoteži. Ove nedelje ćete imati više kontakata s ljudima, izlaziti i možda se čuti s osobama s kojima niste dugo. Moguće je da ćete biti u prilici da pomognete nekim osobama i pogurate neki projekat. Oko 12. i 13 oktobra možete biti nagrađeni i videti rezultate rada.

LJUBAV: Na ljubavnom planu zauzetim Ovnovima će, pored njihovih poslovnih obaveza, u fokusu biti i posao partnera. Moguće je da ćete biti prinuđeni da na neki način pomognete i date doprinos. Partner može biti nesiguran, dvoumiti se, pa će mu biti potrebna vaša pomoć, zbog čega ćete morati da budete još aktivniji. Može vas nervirati ležernost partnera i tada ćete morati da reagujete. U fokusu će biti praktične stvari, ali će i društveni život biti razvijen, pa ćete često biti na nekim događajima ili u većem društvu. Slobodni Ovnovi bi mogli gajiti simpatije prema osobi koja se nalazi u poslovnom okruženju. Više obaveza i provedenog vremena stvoriće bliskost i naglo vam probuditi iskrene emocije. Najintenzivniji momenti su oko 9. i 10. oktobra za sve Ovnove.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s bubrezima, infekcijama i stomakom. Moguće su povrede kostiju, pa se trudite da budete pažljivi, naročito ako radite s opasnim materijama ili alatima. Ovo je odličan period za obavljanje analiza i pregleda.

SAVET: Mnogo ćete bolje proći u svim situacijama ako objasnite drugima da imate dobre namere, a ne samo želju da se istaknete

shutterstock.com

 

Bik - Poslovni balans

POSAO: Bikovima je ove nedelje najaktivnije polje posla, kada bi mogli da postignu ozbiljne rezultate. Moguće je da se radi o stvarima koje niste planirali, a koje su vam se naglo otvorile i dobile kvalitet, a na kraju i finansijsku potporu. Sa svim izazovima koje budete imali ćete uspešno izaći na kraj jer ćete pronaći najbolji način i rešenje. Moguće je da će neki Bikovi morati da promene navike ili ritam zbog obaveza koje budu imali, a nije isključeno ni poslovno putovanje, zbog kojih će morati da pomere sve obaveze, i poslovne i privatne. U isto vreme, mogući su i sukobi i neprijatne situacije s kolegama ako se ne budete trudili da reagujete smireno i sagledate stvari iz više uglova. Ovo nije dobar period da pustite da ego izbije u prvi plan niti insistirate na realizaciji poslova samo kako ste vi zamislili. Važno je da izađete iz začaranog kruga hedonizma i poštujete tuđe navike, želje i osećanja. Ove nedelje je moguće rešavanje nekih administrativnih poslova i sređivanje papirologije, što će ići mnogo brže nego ranije. Kod nekih Bikova nisu isključeni razgovori za posao, dok je kod nekih moguć ulazak u partnerske poslove. Sjajan je period za sve one koje se bave kreativnim poslovima, analizom, trgovinom, zdravstvom i zabavom.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Bikovi su izgladili nesporazume i nedoumice koje su dugo imali, ali je ovo važan period za razvoj i rad na odnosu. Potrebno je da stavite partneru do znanja šta želite i posvetite se nekim detaljima i sitnicama koje će ga usrećiti. Mali znaci pažnje su od izuzetnog značaja, a 9. i 10. oktobar bi mogli do donesu neke radikalne promene ili unutar vas ili na spoljašnjem planu. Posvetite se deci i probajte da prepoznate šta je ono što im smeta ili ih tišti. Slobodni Bikovi bi mogli da gaje emocije prema osobi koju su upoznali preko posla ili prijatelja. Međutim, postoje neke stvari zbog kojih se povlačite ili ste nesigurni u ovom odnosu. Možete se osećati inferiorno, manje vredni ili ćete se na neki način distancirati.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, zbog nadolazećih energija, Bikovi mogu osećati nervozu i napetost. Ovo bi mogao da bude okidač za neke zdravstvene probleme, pa je potrebno da shvatite koliko je važna umerenost i balans. Budite strpljivi i ne preterujte s komentarima. Radite na sebi i budite postepeni.

SAVET: Odredite prioritete

shutterstock.com

 

 

Blizanci - Snaga koja se sama aktivira

POSAO: Dragi Blizanci, kod vas se toliko toga otvara iz dana u dan da ni sami ne možete da postignete da ispratite sve događaje. Imate ogromnu želju i energiju, ali i svest da sve treba da radite kvalitetno i posvećeno, koliko god se to sada ne prepoznaje. Mogli biste imati i neku neprijatnu situaciju jer se oko nečega dvoumite, pa bi to drugima moglo da izgleda kao da ste od nečega odustali ili ste stopirali, što nije istina jer samo želite da budete sigurni u odluku. Ne radi se ni o kakvom hiru, već potrebi da budete u skladu sa sobom. Oko 12. i 13. oktobra ćete se aktivirati i na neki način nadoknaditi propuštene prilike i propuste, više zbog neke ravnoteže i potrebe drugih nego sebe, ali će se to pokazati kao dobro iskustvo i postignućete dobre rezultate. Bićete veoma napeti u nekim momentima, dok ćete se u drugim osećati snažno i jako. Moguće je da ćete u isto vreme imati usporenje, blokadu ili neki vid testa, ali se radi o prelazu s jednog nivoa funkcionisanja na drugi. Moguće je da nećete biti odmah prihvaćeni, ali je potrebno da budete strpljivi i sačekate sredinu novembra. Ovo znači da bi neki Blizanci mogli da promene posao u skorije vreme, a neki će promeniti odnos prema radu i nekim ljudima. Blizanci koji su u privatnom biznisu će doneti neka nova rešenja, posvetiti se analizi i reorganizaciji, ali će biti zadovoljni postignutim rezultatima. Sjajan je period za sve Blizance koji se bave poslovima koji su vezi s umetnošću, decom i sportom.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Blizanci bi mogli da budu čudni partneru, pomalo iritantni i nepristupačni. Ovo je period kada, šta god da uradite, neće biti dobro, pa je najbolje da nemate nikakve nagle reakcije i ne pričate previše. Postoji ogromna razlika između onoga što se dešava u vama i oko vas, a teško da će partner ili bliske osobe moći da imaju razumevanja za vas. Deca će i te kako biti u fokusu i neki događaji u vezi s njima. Slobodni Blizanci u okruženju imaju osobu kojoj se dopadaju, ali je je oni ne primećuju. Moguće je da ćete ove nedelje imati bolju komunikaciju, ali postoji mogućnost i da je nesvesno povredite ili kažete nešto što bi je razočaralo. Po čudnoj reakciji ćete primetiti da ste uradili nešto što nije trebalo.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s pritiskom i srcem, biti uznemireni i pod stresom. Oko 9. i 10. oktobra posebno treba da povedete računa i ne radite ništa na silu. Ako osećate neke tegobe, obavezno se obratite lekaru i obavite analize.

SAVET: Obratite više pažnje na druge ljude

shutterstock.com

 

 

Rak - Bolji odnosi i nagle promene

POSAO: U ovoj nedelji mnogi Rakovi će se pokrenuti, biti dinamični, ali i svesniji mnogih dešavanja i onoga što ih zapravo pokreće i motiviše. Mnogi Rakovi će osetiti lični razvoj i pomak, dok će neki imati to iskustvo, ali kao kolektiv. Ono što ćete već na samom početku nedelje primetiti jeste mnogo bolja komunikacija i odnos s drugim ljudima. Bićete koncentrisani na detalje, baviti se analizom, a manje pričati o svojim planovima. Probleme bi mogli da imaju oni Rakovi koji se bave privatnim biznisom ili rade u partnerskim odnosima. Moguće je da je vašem poslovanju potrebna potpuna transformacija i neka nova energija, a stare je potrebno da se oslobodite. Što pre to shvatite, biće vam bolje. Krutost i držanje starih aršina bi moglo samo da dovede do nekog prekida ili potpunog kolapsa. Od vas sve zavisi. Moguć je ulazak u partnerske odnose ili saradnja s dosta starijom osobom. Ovo je sjajna nedelja za sve administrativne poslove, trgovinu i potpisivanje novih ugovora, pa ćete imati više susreta s papirologijom, knjigovođom ili nabavkom. Nije isključeno i kraće putovanje i bliskiji odnos s rodbinom. Moguće je da se radi o nekom slavlju ili događaju na kojem će biti više ljudi. Finansijska situacija je stabilna, ali nisu isključeni veliki troškovi.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi bi početkom nedelje mogli imati ozbiljan razgovor ili neku vrstu udaljavanja od partnera. Kod nekih Rakova bi to moglo da bude nedostatak vremena zbog posla jednog od vas, dok bi se neki mogli razočarati i prilično zameriti partneru na ponašanju, a i nekim stavovima. Porodica i deca će biti u fokusu, pa ćete više vremena posvetiti nekim njihovim obavezama. Slobodni Rakovi bi mogli na početku nedelje imati lošiji odnos s osobom koja im se dopada, ali će se krajem nedelje stvari potpuno preokrenuti. Strasti će se razbuktati, a neke barijere prevazići. Moguće je da će neka treća osoba biti višak u ovom odnosu jer će se između vas i jedne osobe izroditi ozbiljne i zrele emocije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu slaba tačka bi mogla da budu stomak, kao i urinarne infekcije i bubrezi. Povedite računa u saobraćaju. Moguća je neka materijalna šteta.

SAVET: Ono što ne funkcioniše treba pustiti jer vas čeka buđenje istinskog kvaliteta 

shutterstock.com

 

 

Lav - Vraćanje na stare greške i probleme

POSAO: Mnogi Lavovi su se ovih dana prilično pokrenuli i aktivirali, imaju pojačanu komunikaciju i obaveze. Samim tim, osećaće se bolje i imati više samopouzdanja. Na početku nedelje bi trebalo da obratite pažnju na ono šta govorite ili ono što vam saopštavaju. Mogli biste imati neke neprijatne situacije, što bi moglo da dovede do nekog pada na materijalnom planu. Zato, koliko god da su se stvari ubrzale na poslovnom planu, trudite se da budete temeljniji i sporiji i tako izbegnete tenziju i napetost. Nemojte obećavati nešto što ne možete da ispunite, ne izlećite se s komentarima i probajte da uvek budete u ravnoteži da se oko 12. i 13. oktobra ne biste razočarali i onda bili prinuđeni da se povučete i preispitate. Mnogi Lavovi će biti okrenuti finansijama i probati da ih podignu na viši nivo, ali do tada je važno da budete na zemlji i sve dobro analizirate. Ništa neće moći da se dogodi naglo, ali nikako ne treba da odustajete od svojih zamisli jer biste tako samo zaustavili svoj razvoj. Za sve postoji razlog i svako usporenje ima svoju svrhu. Krajem meseca ćete imati mnogo jasniju sliku i pravac u kom treba da idete. Moguće je kraće putovanje i više kontakta s rodbinom, braćom i sestrama.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi bi mogli da kažu i izgovore neke stvari partneru koje već neko vreme misle. Možda je bolje da razmislite jer posle izgovorenih reči nema nazad. Moguće je da partner uopšte neće shvatiti šta ste hteli da kažete, što bi moglo još više da vas razočara. Ništa se novo neće dogoditi, samo će neke stare rane ili ono što vam smeta izbiti na površinu. A onda može doći do depresije, ljutnje i nesporazuma. Slobodni Lavovi u okruženju imaju osobu kojoj s dopadaju, ali ona to radi na suptilan i nenametljiv način. Radi se o nekome ko gaji iskrena osećanja, pa je bolje da se okrenete oko sebe umesto što idealizujete neke druge osobe. Oko 13. oktobra biste mogli da uspostavite bliskiju relaciju s osobom koja će vam, pre svega, prijati u komunikaciji, pa tek onda fizički.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli da imate problema s donjim delom stomaka. Svaka ishitrenost i impulsivnost dovodi do pogoršanja zdravlja i naglog zastoja. Ne žurite! Stres dovodi do problema sa štitastom žlezdom.

SAVET: Obratite pažnju na komunikaciju, ponekad je bolje neke stvari prećutati

shutterstock.com

 

 

Devica - Strpljen spasen

POSAO: Device će se ove nedelje osećati mnogo bolje nego u prethodnom periodu i u skladu sa sobom. Događaji neće biti manjeg intenziteta, ali će vaše stanje i sklad biti na daleko boljem nivou. Imaćete čak i neke neprijatne situacije s bliskim osobama, ali probajte da ne kažete ono što zaista mislite i suzdržite se od iskrenih komentara. Mogli biste ostati zatečeni nečijim postupcima, ali bilo kakva reakcija ne bi poboljšala situaciju. Moguće je da ćete biti odbijeni ili da nećete uspeti da završite neki projekat koji ste započeli zbog drugih, pa ćete se osećati loše. U svakom slučaju, bolje je ne reagovati, koliko god u ovom momentu to vama delovalo kao loša opcija. Ako budete uspeli da se suzdržite početkom nedelje, oko 12. i 13. ćete dobiti nove prilike i bolji pristup stvarima, a i bolji odnos drugih prema vama. Iskušenje bi moglo da bude oko 10. i na materijalnom planu, kada ćete se pitati da li je nešto vredno truda, ali ćete krajem meseca shvatiti da to oko čega ste se založili polako počinje da se budi, a vaši predlozi i konstatacije sve bolje prepoznaju. Mogući su iznenadni troškovi i neka materijalna šteta.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzetim Devicama se savetuju opušteniji i iskreniji odnosi. Za razliku od poslovnih, kada ne treba da kažete sve što mislite, na emotivnom planu je to i poželjno. Možda ste delovali odsutno, pa će partner biti zabrinut i polako vas otvarati. Ovih dana su mogući specifični momenti koji će vas posebno obradovati i koji će promeniti trenutni fokus. Device koje su u nestabilnom odnosu bi mogle i imati problema s partnerom oko finansija. Slobodne Device bi trebalo da pokušaju da čuju od nekih ljudi šta im je na srcu. Možda ćete biti iznenađeni koliko im je potrebna vaša pomoć, ali i koliko ćete se vi dobro osećati u njihovom društvu. Ove osobe se nalaze u vašem bliskom okruženju. 

ZDRAVLJE: Na ovom polju, zbog nepredvidivih i naglih situacija, možete imati problema s pritiskom. Moguće su glavobolje, nesvestica i zujanje u ušima. Ne radite nikakvu estetsku intervenciju na licu ili koži.

SAVET: Izbegavajte stresne situacije i provodite više vremena u prirodi

shutterstock.com

 

 

Vaga - Impulsivni i napeti

POSAO: Vage, srećan vam rođendan! Ovo je period godine kada vam prija energija koja vas okružuje, ali ovo nikako nije miran i stabilan period. Mnoge Vage prolaze kroz ogromne turbulencije i izazove na privatnom ili poslovnom planu, a neke i na jednom i drugom. Dvoumite se oko mnogih stvari, mnogo toga je neizvesno, a realizaciju odlažete. Već na početku nedelje osetićete ogromnu snagu, ali bi neke nepredvidive situacije mogle da izazovu i vaše impulsivne reakcije. Mogli biste da osetite strah i nesigurnost, sumnju i neprijatnost, pa je potrebno da se preispitate i presaberete. Ako budete donosili odluku oko finansija oko 9. i 10. oktobra, obratite pažnju da ne biste napravili ishitrenu grešku, koja posle ne bi mogla lako da se ispravi. Mogući su gubici i neprijatnost, ali i radikalne promene koje donose odgovornost, ozbiljnost i prilagođavanje novim okolnostima. Možda vam se čini da sve ide sporije, ali sve je onako kako treba, jedino je važno kako se vi osećate s tim i reagujete u datom trenutku. Često se možete osećati kao da ste preopterećeni i da vam se mnogo toga mota po glavi, ali je to jedini način da se adaptirate i steknete nove uvide.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage koje su u lošem odnosu bi mogle prolaziti kroz veoma izazovne situacije, a kod nekih je ove nedelje moguć i razlaz. Možda je to i najbolje rešenje u ovom momentu jer vam komunikacija i rešavanje problema ne idu od ruke, pa je udaljavanje trenutno najbolje rešenje. Partner bi mogao da vas optuži da ste sebični i grubi, a vi biste mogli da se osećate neshvaćeno. Može vam pomoći razgovor s bliskom ženskom osobom, koja bi mogla najbolje da vas razume i da dobar savet. Slobodne Vage su trenutno zaokupljene poslovnom situacijom, ali bi pažnju mogla da im privuče osoba koja je tu kad god vam zatreba. Radi se o nekome ko je vrlo nenametljiv, ali uvek od koristi i tu kada je najvažnije. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz poslovne sfere, škole, fakulteta, ali osećanja bi mogla da iz nekog razloga budu tajna.

ZDRAVLJE: Vage prolaze kroz ozbiljne transformacije. U ovom periodu biste mogli imati tegobe s glavom, kožom i grlom. Napetost i nervoza su neminovni, ali je bitan način kako ih kanališete. Vodite računa o hrani i piću i smanjite unos soli.

SAVET: Ne odustajte od svojih namera, ali radite na sebi

shutterstock.com

 

Škorpija - Kriza kvaliteta, ali i nagli obrt

POSAO: Kod Škorpija se najviše dešavanja odigrava u njihovoj podsvesti, naročito početkom nedelje. U ponedeljak i utorak biste mogli da imate izazove koje bi trebalo da iznesete na najbolji način u otežavajućim situacijama. Moraćete da ostanete pribrani, koliko god to bilo teško, i probate da ukažete na propuste, ali, u isto vreme, treba da prepoznate i svoje greške. Sve to će delovati i na mentalne procese, ali i fizičke i materijalne. Može se dogoditi da će vas nešto povrediti i to bi moglo na neki način da vas trgne da shvatite koje zapravo greške pravite. Ako nešto niste radili na vreme ili kako treba, sada bi moglo da se odrazi i izađe na videlo na praktičnom planu. Morate ostati pribrani. Nešto nije usklađeno kako treba ili vi niste u skladu s nekim osobama, pa je potrebno da dovedete sebe u ravnotežu i prihvatite realnost. Veoma značajan datum je 13. mart, kada ćete vidno osetiti veću snagu i jasnije ciljeve. Imaćete bolju kontrolu nad sobom i situacijama na poslu, ali i neke vizije na dugoročnom planu. Neke stvari o kojima ste pričali pre mesec ili dva će se ponovo probuditi i pokrenuti. Oktobar je veoma važan mesec, ali u poslednjih deset dana će se dogoditi kulminacija svih dešavanja.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod mnogih zauzetih Škorpija može doći do nesporazuma i nerazumevanja. Međutim, uspećete da izađete na kraj s tom osudom i na neki način ublažite situaciju. Najbolji metod rešavanja problema u odnosu nije komunikacija, ali dela bi mogla biti vaše najbolje oružje. Pokažite partneru da nije sve kako on misli i demantujte ga postupcima. Moglo bi da dođe i do nekih ispada ljubomore, s vaše strane ili od partnera, pa i to može dodatno pogoršati situaciju. Slobodne Škorpije bi mogle biti nesrećno ili tajno zaljubljene u osobu koja je zauzeta ili živi daleko. Neka osoba iz prošlosti bi mogla ponovo da se aktivira, ali biste mogli imati i neprijatnu situaciju s njom. Važno je da se oslobodite emocija i vrednosti koje su dotrajale i koje se s vremena na vreme ponavljaju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s psihom, snovima, ali i glavoboljom. Imate dubinsku snagu, koja će vam pomoći da mnoge stvari prevaziđete.

SAVET: Prihvatite novonastale situacije i oslobodite se starih vrednosti i ega

shutterstock.com

 

 

Strelac - Renoviranje i reorganizacija

POSAO: Strelčevima bi mogle da se dogode iznenadne i nepredvidive okolnosti, koje će se odraziti na praktično poslovanje. Mogli biste se susresti sa nekim izazovima, kao posledica spleta okolnosti, koje niste ni vi planirali, ali ni osobe s kojim radite. To bi moglo da dovede do velikih promena, ali i stabilnosti i potvrdi kvaliteta i vrednosti. Neki Strelčevi bi mogli da promene posao, a neki saradnika. Moguće je da ćete biti pozvani da postavite stvari na mesto ili napravite sistematizaciju rada. U svakom slučaju, nećete moći da se opustite jer će vam se događati česte promene, a vi ćete morati da prihvatite nove obaveze i da se na njih adaptirate. Krajem nedelje su moguće neprijatne situacije zbog kojih biste mogli da se povučete. Mogli biste se razočarati u neke osobe i distancirati, ali nećete dozvoliti da se neko ponaša neodgovorno prema poslu i tada biste mogli da reagujete. Kod mnogih Strelčeva doći će do pomaka na finansijskom planu. Mogli biste imati problema s jednim od roditelja, a neke Strelčeve očekuju izdaci vezani za kuću. Strelčevi koje se bave privatnim biznisom mogli bi pretrpeti neke gubitke ili odvojiti novac za ulaganje u razvoj firme, što će se kasnije sigurno isplatiti.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi će imati otvorenu i nesvakidašnju komunikaciju s partnerom. To će uneti više bliskosti i harmonije u odnose, a partneru će i te kako prijati. Bićete rasterećeniji, bolje ćete se razumeti, ali će vam prijati i sloboda u ponašanju. Bićete mudriji, ozbiljniji i zajedno ćete donositi razumne i racionalne odluke. Slobodni Strelčevi bi mogli da pronađu srodnu dušu u poslovnom okruženju. Dopašće vam se stil i način ponašanja jedne osobe, pa biste mogli polako da ostvarite bliskost i na poslovnom i na privatnom planu. Moguće je da će ova osoba toliko delovati na vas da ćete promeniti ponašanje.
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kičmom i naglim i oštrim bolom u predelu donjeg dela leđa. Trudite se da suzbijete ishitreno i naglo ponašanje jer može uticati na vaše zdravlje i psihu. Moguće su nesanice i burni snovi.

SAVET: Budite moralni šta god se dešava

shutterstock.com

 

Jarac - Podvlačenje crte

POSAO: Kod Jarčeva se mnogo toga dešava i budi na poslovnom planu, ali je potrebno da prođe neko vreme i razvojni put da biste dobili rezultate koje očekujete. Potrebna vam je edukacija i informacije koje treba da pustite i obradite. Sve se dešava postepeno da biste mogli da ispratite i budete sigurni u ono što radite. Videćete i po tome kako ljudi s kojima sarađujete reaguju, pa će nešto što je pokrenuto krajem septembra i početkom oktobra početi da se prepoznaje i kod drugih osoba. Imaćete inicijativu i dobre ideje, ali i atipične reakcije i rešenja. Već na samom početku nedelje mogli biste podvući crtu i odigrati izuzetno važnu ulogu u nekom ne baš prijatnom momentu. Imaćete prelazno rešenje, koje će se iznenada i naglo pojaviti iz vas i na taj način spasti neke ljude od gubitka. Ponudićete dobro rešenje i kvalitet i suočiti se s problemima na dobar način. Vaši nadređeni i saradnici biće zadovoljni vašim rešenjem i onim što nudite. U početku bi za neke osobe to mogao da bude šok, ali posebna snaga i mudrost, moral i etika će vam pomoći da izbijete na povšinu. Materijalna stabilnost još neće biti do kraja realizovana, ali ste pokrenuli proces. Sve što budete radili, naići će na poštovanje, zasad je sve samo u začetku. Važni datumi su 9, 10 i 13. oktobar.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će se naći u situaciji da od partnera traže savet i, na neki način, proveravaju reakcije. Imaćete mnogo obaveza koje nećete smeti da zapostavite, pa ćete manje vremena provoditi zajedno. Međutim, kada ste zajedno, bićete posvećeni i osećaćete se sigurno. Slobodni Jarčevi će imati manje kontakta s drugim ljudima, a s osobom koja bi mogla da bude potencijalni partner će biti na distanci. Trenutno imate drugačije prioritete, a emotivni život ste ostavili po strani.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Jarčevi bi trebalo da povedu računa o leđima i genitalnim organima. Slaba tačka moglo bi da bude i grlo.

SAVET: Ne odustajte od zamisli i ideja koliko god vas nešto ili neko usporavao

shutterstock.com

 

Vodolija - Kvalitetni i radikalni potezi

POSAO: Vodolijama je u prethodnom periodu bila izražena komunikacija i međuljudski odnosi, koji su doprineli vašem razvoju i napredovanju na poslu. Sada ćete morati neke stvari da dovedete u balans i ispravite nepravilnosti i nelogičnosti koje ste naknadno uvideli. Moguće je da ste neke promene shvatali na jedan način, dok ćete ih sada gledati iz drugog ugla. Osećaćete se ispravnije, a i drugi će primetiti kvalitet i vaš vidan napredak. Već na početku nedelje nije isključeno da ćete nešto ili nekoga eliminisati iz života. I to je najbolje rešenje, koliko god bilo sada neprijatno. Međutim, trudite se da u tim situacijama budete mudri i postepeni i da ne dajete previše značaja tom problemu i ne komplikujete. Uz malo strpljenja i rizika, sve što se bude dešavalo ove nedelje napraviće ozbiljne pomake u karijeri. Možete se naći u situaciji da nekim ljudima objašnjavate ili pokazujete kako treba da posluju, ali neće sve osobe biti u stanju da prihvate, pa im vaše ponašanje može delovati čudno i nerealno. Od 12. oktobra ćete se posebno aktivirati i angažovati više nego inače. Biće to specifičan momenat kada se mogu dogoditi neka iznenađenja, možda biste mogli biti zbunjeni, ali od tog datuma ćete primeniti taktiku koja će vam doneti stabilnost.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije bi trebalo da puste da osobe oko njih same shvate i razumeju ono o čemu pričaju. Moraćete da budete strpljivi i da preko nekih stvari pređete bez komentara ili sugestija. Početkom nedelje bi mogli da se jave problemi koji se ne tiču direktno vas, ali ćete vi biti uvučeni indirektno. Moraćete da se izdignete iznad situacije i pomognete da se partner s tim suoči sam, ali da to ne izgleda napadno. Bićete stavljeni u ne baš prijatnu situaciju, ali nikako ne preuzimajte problem na sebe. Slobodne Vodolije bi mogle osetiti strast prema osobi iz poslovnog okruženja, pa bi krajem nedelje moglo da dođe do češćeg kontakta, a onda i bliskijeg odnosa, koji bi mogao da se pretvori u nešto ozbiljno. Budite obazrivi jer postoji mogućnost da s ovom osobom ulazite u neki rizik. Moguće je da je na ispitu vaša odgovornost i zrelost.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu su mogući napetost, stres i nervoza. Moguće je da ćete biti u situaciji da o nekome brinete ili da se vama desi problem zbog drugih. Proverite stručnost osoba kojima ukazujete poverenje.

SAVET: Napravite ravnotežu između onoga što se od vas očekuje i što možete da ponudite

shutterstock.com

 

Ribe - Dosledni sebi

POSAO: Ribe bi ovih dana mogle dobiti nove informaciju ili ponudu za posao, što će im dati drugačije raspoloženje i više samopouzdanja. Bićete u prilici da skrenete pažnju na sebe, bilo da se radi o vašem poslu, bilo o nekom vašem hobiju. Ovo je izuzetno važan period, bez obzira na to da li ćete nešto radikalno uraditi. Menjate se polako, pojačavaju se unutrašnji procesi i aktivirate se. Već na samom početku nedelje ćete imati izazov, pa možete ishitreno reagovati ili reći nešto što niste dobro proverili ili uradili do kraja. Vrlo brzo ćete opravdati postupke, ali bi moglo drugima izgledati da se namećete, pa povedite računa ako se nađete i takvoj situaciju da to ne pogoršavate. Odgovara vam prolaz kroz suptilne procese i transformacija jer je to u skladu s vašom prirodom, pa će vam prijati sve što se dešava. Svesni ste da ste nepovratno napravili promenu i da treba da ostanete dosledni sebi. Od 12. oktobra ćete se osećati bolje i prijaće vam što ste u centru pažnje. Fokusiraćete se na sticanje znanja i prepoznavanja kvaliteta i vrednosti koje se bude. Bićete odgovorni i pristupačni za svaki vid saradnje. Moguće je putovanje, ali i neke komplikacije ili čak odlaganje puta.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe će ove nedelje napraviti pomak u odnosima. Bolje ćete se razumeti s partnerom, ali i s bliskim osobama iz okruženja. Uspostavićete bolju komunikaciju i dogovoriti se oko nekih detalja i svakodnevnih obaveza. Problemi bi eventualno mogli da nastanu oko 9. oktobra zbog finansija ili zbog specifičnih događaja iz prošlosti. To će vam dati mogućnost da zapravo rešite stvari koje su se dugo gurale pod tepih. Slobodne Ribe će ove nedelje imati priliku da prevaziđu neke prepreke koje su imale i prodube odnos s osobom koja im se već neko vreme dopada. Može se raditi o nekome iz prošlosti ili s većom razlikom u godinama. Dobićete čudnu snagu i hrabrost da otvoreno ispoljite emocije i pokažete da vam je do nekoga stalo.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Ribe osećaju ogromnu snagu, koju moraju da kanališu na pravi način. Prolazite kroz procese koji bi u nekim momentima mogli da vas zbune i naprave disbalans u organizmu. Mogući su problemi s bubrezima i glavom.
 
SAVET: Svaki put kada prepoznate neke specifične momente, iskoristite priliku i napravite iskorak. Ovo je vreme kada se hrabrost isplati.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)