Horoskop

INTUICIJA JE KLJUČNA U OKTOBRU: Indijski astrolozi najavljuju učenje životnih lekcija a na udaru sudbine će biti ovi znakovi

Posle ovih naplata karmičkih dugova ništa neće biti isto kao pre.

08.10.2023 09:00

INTUICIJA JE KLJUČNA U OKTOBRU: Indijski astrolozi najavljuju učenje životnih lekcija a na udaru sudbine će biti ovi znakovi
shutterstock.com

Intuicija će biti magična reč u oktobru meseca, poručuju indijski astrolozi. Važno je da naučimo šta nam govori naše unutrašnje ja. Znakovi horoskopa koji su savladali i prihvatili ovu veštinu dobijaju darove neba ovog meseca upravo zato što su poslušali sebe.

One skeptične čeka učenje ove važne životne lekcije jer kad nismo dobri sami sa sobom i ne slušamo svoje unutrašnje ja nismo dobri ni za voljene u našoj okolini.

Srećna republika vam donosi koja tri znaka čekaju životne lekcije u oktobru 2023. posle kojih ništa neće biti isto kao pre.

Shutterstock

 

Blizanci

Oktobar će biti težak za vas zato je neophodno da verujete sebi i svom iskustvu koje vas može izvući iz svake krizne situacije. Oslonite se na šarm koji vam je mnogo puta do sada pomagao da se zaštitite bez obzira kolika je jaka oluja na čijem udaru ste se našli. Mnogi Blizanci su emotivno napeti, slutite da mnogim stvarima u vašem životu sledi kraj iako je zapravo to samo novi početak. Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas koči i dozvolite sebi napredak na svim poljima. Kad to budete naučili i shvatili pred vama će se otvoriti čitav jedan novi svet a vi ćete se pitati čega ste se to toliko plašili. 

Shutterstock

 

Lav

Ovo je vreme provera i ravnoteže, uspostavljanje balansa između davanja i uzimanja. Ako se osećate kao da vam je srce blokirano to je znak da treba da se menjate. Ne može očekivati da stalno uzimate, da vam svi budu na izvolte a da vi zauzvrat ništa ne dajete. Ne ide tako. Ovog oktobra spoznaćete snagu lepe reči i davanja, osećaj kada nekom pomognete bez da očekujete nešto za uzvrat. Verujte, nikad nije kasno za promene na bolje koje neće ugrozioti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv. Naučite da rastete u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnim vrednostima koliko god njihov sjaj bio primaljiv za vas. 

Shutterstock

 

Strelac

Mnoge situacije u životu ostavljate na pola, nerešene prosto zato što su vam dosadile i potrebna vam je promena. Nerešeni odnosi posebno emotivni imaju tendeciju da se vrate onda kad najmanje očekujete. Ovog oktobra osetićete na sopstvenoj koži snagu karme i plaćanje karmičkih dugova. Sve ono što ste nekad bez razmišljanja radili drugima sad dolazi na naplatu. Udaraće sa svih strana pa nećete znati gde je levo, a gde desno. Rešenje je da sebi priznate sopstvene greške i promašaje, da zamilite za oproštaj kako biste mogli da imate otvoren i čist put. Bežanje vam neće ništa doneti, jer gde god da odete ne možete pobeći od sebe. S druge strane, isceljenje može biti ključno čak neophodno i da umesto uma više slušate srce. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)