Horoskop

DREVNI INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA SREĆU ZA TRI ZNAKA U 2023. GODINI: Dobiće sve što požele, a jednima se preporučuje i da igraju loto!

Đotiš je stara vedska astrologija po kojoj će pripadnici tri horoskopska znaka imati priliku da zablistaju narednih meseci, i to u svakom pogledu.

04.01.2023 11:05

DREVNI INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA SREĆU ZA TRI ZNAKA U 2023. GODINI: Dobiće sve što požele, a jednima se preporučuje i da igraju loto!
Pixabay.com

Đotiš je stara vedska astrologija iz Indije koja prevedena na srpski znači nauka o svetlu. Đotiš opisuje planetarne obrasce u vreme našeg rođenja i pruža detaljnu analizu kosmičkih uticaja na naš životni put. Prema ovoj astrologiji, planete primaju i odašilju energije zvezda koje potom utiču na planete, a preko njih i na naš život. Tokom cele godine planeta Saturn, koju zovu učitelj i mučitelj, biće u dobroj poziciji u znaku Vodolije.

Srećna republika vam donosi koja će tri znaka imati podršku planeta da ostvare sve što zamisle.

Shutterstock

Jarac

Jarac

Vaš vladar Saturn nalazi se u dobroj poziciji po vas u susednoj Vodoliji, što će vam pružiti priliku da nastavite dobrim putem koji ste već započeli. To se pre svega odnosi na posao koji je vama i najvažniji, ali ove godine povedite malo računa i o ljubavi. Partner se oseća zapostavljeno pa bi mogao da nežnost i pažnju potraži sa strane. Vi to negde već predosećate, zato je poslednji trenutak da nešto učinite. Romantični vikend ili kraće putovanje bilo bi pravi pogodak da ponovo upalite vatru i strast u vezi, a pritom vas neće dugo odvojiti od posla.

Shutterstock

Vodolija

Vodolija

Saturn u vašoj kući tokom cele 2023. slaće vam dobru energiju, što će vam omogućiti da brže i lakše rešite probleme koje budete imali. Mnogi ne vole Saturna kad uđe u njihovo polje, ali kako je ta planeta vaš suvladar pored Urana, to praktično znači da ste svoj na svome. Dobićete priliku da zablistate na poslu, što će se pozitivno odraziti na vaš novčanik, ali i da rešite probleme sa mlađim članovima porodice. Kad je u pitanju ljubav, prošla godina je bila prilično turbulentna, ali ove konačno dolazi sve na svoje mesto jer je partner shvatio koga ima pored sebe i nema nameru više da se poigrava s vama i vašim emocijama.

Shutterstock

Ribe

Ribe

Od početka godine, pa sve do 22. aprila, Jupiter planeta bogatstva, sreće i blagostanja biće u tranzitu kroz vaše polje. Iskoristite sve dobre prilike kako u poslu, tako i u ljubavi, posebno do 22. aprila kad će vam sve ići od ruke. Zapostavili ste sopstvene talente što nije dobro jer je to za vas izduvni ventil. Slikajte, pišite, radite sve ono što vas čini srećnim i zaboravite na kuknjavu i crne misli. U ovom periodu odigrajte loto, možda vam se posreći. Ovo je period kada je sve moguće, kad se čuda događaju, a vi u čuda verujete. Samo vodite računa da ne odete u krajnost jer dobro znate da se lako navučete na bilo koji porok.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)