Horoskop

ONI SU NAJVEĆI HIGIJENIČARI U HOROSKOPU: Device su opsednute čišćenjem, kod njih blista kao u apoteci, a kod Jarčeva sve mora da bude pod konac

Oni ne podnose ni zrnce prašine ili mrvicu na podu i sve mora da bude u savršenom redu.

24.08.2023 09:00

ONI SU NAJVEĆI HIGIJENIČARI U HOROSKOPU: Device su opsednute čišćenjem, kod njih blista kao u apoteci, a kod Jarčeva sve mora da bude pod konac
shutterstock.com

Pojedini horoskopski znakovi imaju osobine koje ih izdvajaju u odnosu od ostalih. Besprekorna čistoća je njihovo drugo ime pa ćete ih često zateći sa krpom u rukama. Ne podnose ni zrnce prašine ili mrvicu na podu, iako mnogi smatraju da preteruju kad je u pitanju higijena. U njihovom domu najčešće sve blista kao u apoteci, a da bi bili istinski srećni sve mora da bude pod konac. 

Srećna republika vam donosi koji znakovi horoskopa su poznati po pedanteriji. 

Devica- pedantni pefekcionisti

Devica prednjači po svojoj opsesiji za čistočom. Ove osobe poseduju oko za detalje i pedantan pristup održavanju svog okruženja. Devica je toliko posvećena čišćenju da često u jednoj ruci drži krpu, u drugoj asepsol dok po ko zna koji put briše sve površine u domu. To sve proizilzi iz njihove želje prema čistoći, efikasnosti i strukturi, prenosi Astrotolk. Samo kada je njihovo okruženje dezinfikovano i uredno, Device smatraju da postoji blagostanje

pexels.com

Samo dobro organizovan i čist prostor Devicama pruža blagostanje

 

Jarac- disciplinovani organizatori

Ovaj zemljani znak kojim vlada Saturn je među vodećim higijeničarima zbog svoje disciplinovane i praktične prirode. Jarčevi pristupaju čišćenju vrlo temeljno i odgovorno kao što rade i sve drugo u životu. Oni su svesni da je održavanje zdravog i efikasnog načina života izuzetno važno i trude se da stvore stabilno i uređeno okruženje.

Za Jarčeve higijenske navike proizilaze iz veze između čiste sredine i bistrog uma. Posvećenost Jarčeva čistoći je dokaz njihove discipline i odlučne prirode. 

Vaga- uravnoteženi esteta

Vaga spada u ovu grupu znakova zbog poštovanja estetike i harmonije. Ove osobe razumeju vezu između čistoće, brige o sebi i samopouzdanja. Za Vagu održavanje higijene nije samo održavanje sanitarnog okruženja već i negovanje osećaja ravnoteže i blagostanja. Vaga time želi da se oseća dobro kako iznutra tako i spolja. One su svesne da briga o njihovom fizičkom blagostanju poboljšava i njihov opšti kvalitet života. 

Shutterstock

Briga o svom licu je za Vage odraz ravnoteže i organizovanosti na svim poljima

 

Vage teže unutrašnjoj harmoniji i samopouzdanju i to kroz održavanje svog izgleda i to ih svrstava u grupu najhigijenskijih znakova Zodijaka

Bik- razumni praktičari

Venera koja vlada Bikovima daje ovom znaku praktičan i senzualan pristup životu. Oni stavljaju naglasak na udobnost a čistoća doma je neophodna za postizanje ravnoteže i prijatnog načina života. Želja za čistoćom je zapravo manifestacija želje ovog znaka za udobnim i nežnim okruženjem.

Bikovi razumeju vrednost održvanja čistoće ne samo zbog zdravlja već i zadovoljstva života u dobro održavanom prostoru. Praktična priroda Bikova osigurava to da su njihove dosledne i efikasne i zbog toga spadaju u znakove kojima je higijena na prvom mestu.

Rak- negujući čuvari

Rakovi pristupaju higijeni sa nežnim i zaštitnim stavom prepoznajući ulogu čistoće u stvaranju bezbednog i udobnog okruženja za svoju porodicu. Oni vole higijenu jer vole da brinu o sebi i svojim najmilijima. Teže da stvore harmoničan i negovan prostor a njihova posvećenost održavanju čistoće je slika njihove nežne i brižne prirode, što ih čini jedan od najhigijenskih znakova.

Rakovi prihvataju higijenu kao način da poboljšaju svoj ukupni kvalitet života dokazujući tako da čista okolina podstiče ne samo fizičko zdravlje već i mentalno i emocionalno blagostanje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)