Horoskop

RUNSKI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU 2023. GODINE: Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja!

Astrolog Randi Bjerum koristi drevnu vikinšku praksu za predviđanje budućnosti, a ovo je vaša sudbina.

20.08.2023 09:00

RUNSKI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU 2023. GODINE: Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja!
shutterstock.com

Predviđanje pomoću runa je drevna veština koja potiče od nordijskog boga Odina, stari spisi pokazuju da su Vikinzi nastavili ovu tradiciju i da su ove simbole koristili u nakitu, na odeći, oružju i drugim stvarima kako bi pojačali svoju energiju

Kada se rodimo, svi dobijamo svoj sopstveni runski kamen koji ukazuje na sposobnosti, talente i resurse koje donosite u svoj život, ali kako se univerzum stalno menja, dnevna, nedeljna ili mesečna runička astrologija može vam reći kako događaji, akcije i stvari utiču na vaš život. Takođe mogu otkriti koje energije, događaji i promene se dešavaju i kako na njih najbolje možete reagovati. Runski astrolog Randi Bjerum koristi drevnu vikinšku praksu za predviđanje budućnosti, a ovo je vaša sudbina u drugoj polovini 2023. godine.

Shutterstock

Kada se rodimo, svi dobijamo svoj sopstveni runski kamen koji ukazuje na sposobnosti, talente i resurse koje donosite u svoj život.

 

Fehu (29. jun – 14. jul)

Sada morate da se prilagodite novom periodu u kojem se nalazite. Iskoristite svaku priliku koja vam iskrsne, jer to može da dovede do povećanja plate ili jačanja položaja u kojem se nalazite, to može da bude unapređenje. Donosićete važne odluke i bićete zadovoljni svojim razvojem. 

Uruz (14. jul – 29. jul)

U drugoj polovini 2023. godine ćete širiti krug prijatelja, a neko od njih vam može otvoriti nova vrata. Posvetite se socijalizaciji i provodite vreme sa ljudima koji mogu da vam pomognu u vašoj karijeri, a osoba koja vas vodi kroz posao može biti i vaš glavni oslonac. Pregovaraćete o povećanju plate u oktobru i novembru i imajte poverenja u sebe i svoje sposobnosti.

Turisaz (29. jul – 13. avgust)

shutterstock.com

Na početku ste novog ciklusa gde možete doživeti proširenje porodice i napredak u karijeri.

Promenićete svoj imidž koji će vam otvoriti nova vrata. U oktobru možete da očekujete brz razvoj situacije u kojoj se budete našli i iskoristite priliku, pa makar i rizikovali. Setite se šta se u vašem životu dogodilo 2011. godine i očekujte isto dešavanje samo na višem nivou. Sledite svoj instinkt. 

Ansuz (13. avgust – 29. avgust)

Sada ste na početku novog dvanaestogodišnjeg ciklusa gde će veći deo vremena biti usmeren na vaš javni imidž, karijeru i posao. Vaš posao će cvetati. Otvoriće vam se mnoga vrata koja su do sada bila zatvorena. Setite se 2009. godine i situacije koja se okrenula u vašu korist. Sada možete da očekujete isto samo na višem nivou. Takođe, ovo je idealan period da počnete da se bavite nekim hobijem. 

Raido (29. avgust – 13. septembar)

Ove jeseni možete da ojačate svoju veru u sebe. Kontakti sa stranim zemljama mogu da budu izvor vaše zarade i povedite računa o svim susretima sa strancima. To može da ima veze sa vašim znanjem i obrazovanjem. Sledite svoj unutrašnji osećaj. Tokom putovanja možete da sretnete svoju srodnu dušu. U drugoj polovini avgusta i prvoj polovini septembra nemojte da obećavate više nego što možete da ispunite. 

Kenaz (13. septembar – 28. septembar)

Jesen je period za jačanje vašeg samopuzdanja. Radite na svom obrazovanju i kontaktima sa strancima. Sada je momenat da stvorite životnu filozofiju koja će imati dugotrajan efekat na vaš život. Deljenje svega što imate stvara priliku za rast i sigurnost u bliskim odnosima. Svaki odnos će ove godine početi kao prijateljstvo, ali povedite računa kome ćete pokloniti svoje srce. 

shutterstock.com

Dogovori koje budete sklopili u ovom periodu mogu biti povoljni za vas na duže staze.

Gebo (28. septembar – 13. oktobar)

Ove jeseni ćete sarađivati sa drugima. Dogovori sa vašim saradnicima mogu da imaju dugoročne pozitivne ishode. Ipak, izbegavajte da potpisujete neke papire od 15. svgusta do 15. septembra. Ove jeseni ćete najviše postići saradnjom sa drugim ljudima. Nije sve onako kako vam se čini na pravi pogled i veoma lako možete da se predomislite, a to važi i za ljubav.  

Vunjo (13. oktobar – 28. oktobar)

Pronađite ljude koji će vam pomoći da proširite svoje znanje i prihvatite njihovu pomoć. Dogovori koje budete sklopili u ovom periodu mogu biti povoljni za vas na duže staze, zato iskoristite svaku priliku koja vam se bude prižila. Ukoliko budete morali da potpisujete neke papire neka ih pre toga pročita neko ko se razume. Važno je da imate poverenja u svoj cilj. 

Hagalaz (28. oktobar – 13. novembar)

Ove jeseni možete da očekujete brz razvoj i mnogo radosti, što se tiče bliskih odnosa. Ako ste u ozbiljnoj vezi doći će do njenog ozvaničavanja i ostavićete prošlost iza sebe. Pronađite ravnotežu između davanja i primanja. Ukoliko ste zaboravili na svoju moć u odnosu sa partnerom povratite je i poradite na tome. Stavite sebe i ono što vam je potrebno na prvo mesto. 

Nautiz (13. novembar – 28. novembar)

Ove jeseni ćete razmišljati o ljubavi i romantičnim odnosima. Ono što se bude dogodilo može ostaviti dugoročni uticaj na razvoj vašeg života, a to može da bude i karma. Dobro koje ste uradili će vam se vratiti. Oprostite sebi ukoliko ste učinili nešto loše i to ostavite iza sebe, jer je vreme za novi početak. 

Shutterstok

vaše samopouzdanje će biti mnogo veće i nećete imati nikakve prepreke u ostvarenju svojih ciljeva

Isa (28. novembar – 13. decembar)

Najveći rast i proširenje ostvarićete jačanjem svakodnevnih rutina ove jeseni. Sve mere koje preduzmete kako biste poboljšali svoju situaciju i zdravlje doneće vam dobro. Želite da ostavite pozitivan utisak na ljude oko vas, a inicijativa koju budete preduzimali doneće vam harmoniju i radost. Takođe, vaše samopouzdanje će biti mnogo veće i nećete imati nikakve prepreke u ostvarenju svojih ciljeva.  

Jera (13. decembar – 28. decembar)

Mere koje preduzmete kako biste ojačali svoje svakodnevne rutine vodiće vas uzbrdo. Bez obzira da li želite da poboljšate svoje navike u vezi sa zdravljem, ili organizacijom svakodnevnih aktivnosti, sve će uticati na povećanje vašeg samopouzdanja. Što se tiče finansija morate da mislite na duže staze, jer svaki ishitren korak može mnogo da vas košta. 

Ejvaz (28. decembar – 13. januar)

Flert, kreativnost i sportske aktivnosti obeležiće ovaj period. Budite otvoreni za nova poznanstva, jer taj susret može biti sudbinski. Veoma lako može da se pretvori u nešto više zato iskoristite sve što vam život nudi. Ovu osobu možete upoznati na bilo kom mestu, zato nemojte da budete iznenađeni. 

Perth (13. januar – 28. januar)

Ova jesen će biti romantična i prepustite se osećanjima. Susret sa nekom osobom može biti sudbinski i sledite svoj unutrašnji osečaj i znaćete da li je to ispravna odluka. Novi hobi ili drugi način izražavanja kreativnosti može pozitivno uticati na vaše samopouzdanje. Samo budite kreativni

shutterstock.com

Proširenje kruga prijatelja će vas ojačati i doneti vam mnogo dragocenih trenutaka.

Algiz (28. januar – 13. februar)

Vaša kreativnost će doći do izražaja. Ispred vas su dobri događaju zato pustite prošlost. Za one rođene u ovom znaku možda još ima nekih karmičkih prepreka, ali jesenji period će ih umiriti i očistiti vašu dušu i one se konačno završavaju. Morate da budete strpljivi i da dobro raspolažete finansijama, jer vas ishitreni potezi mogu dovesti do bankrota. 

Soulo (13. februar – 27. februar)

Ove jeseni ćete imati veću potrebu da usmerite svoju pažnju prema svakodnevnim stvarima. Rešite nesuglasice sa porodicom jednom zauvek. Ojačajte svoje temelje, bilo da je reč o vašem znanju, poslu ili porodičnom životu. Potreba za preseljenjem može postati tema, posebno u prelazu između avgusta i septembra. Povedite druge sa sobom za savet.

Tejvaz (27. februar – 14. mart)

Uhvatite se u koštac sa svojim snovima. Neko ko je stariji od vas ili mudriji može ući u vaš život i budite otvoreni. Ojačaćete finansijsku situaciju, ukoliko budete umereni. Jesenji meseci će staviti tačku na negatvan period koji je trajao mesecima. Oslobodili ste se starih obrazaca i preuzimate izazove koje vam je univerzum poslao.

Berkan (14. mart – 30. mart)

Najveći rast i proširenje ovog jeseni postići ćete sticanjem više znanja o informacionim tehnologijama i društvenim mrežama, posebno veštačkoj inteligenciji. Možda ćete morati da pohađate kurs kako biste ojačali svoje veštine i stvorili sebi konkurentske prednosti u odnosu na druge.Vaš krug prijatelja se širi i možete se radovati mnogim društvenim i prijatnim iskustvima. 

shutterstock.com

Frustracija može da se javi ako ne pronađete interese koji se podudaraju sa vašim.

Evaz (30. mart – 14. april)

Najveći rast i uspeh u finansijama postići ćete kroz sopstvene napore i upravljanje svojim resursima. Frustracija može da se javi ako ne pronađete interese koji se podudaraju sa vašim. Pogledajte sebe novim očima i probajte nešto novo. Uhvatite se u koštac sa svojim snovima, ali koristite zdrav razum. Vaše vrednosti, kako etičke tako i finansijske, mogu doživeti pozitivnu promenu koja se transformiše izvan jeseni kako postajete sigurniji u ono što želite.

Manaz (14. april – 29. april)

Ove jeseni će vaše vrednosti biti u fokusu. Došlo je vreme da se oslobodite starih obrazaca i pružite sebi novi početak. Setite se šta se dogodilo 2011. godine. Isti razvoj dešava se i sada, ali na višem nivou. Tada se dogodio pomak u vašem poslu i povećanje plate, a ovog puta želite da doživite nešto veće.

Laguz (29. april – 14. maj)

Sada je vreme da budete iskreni prema sebi. Morate otvoreno da kažete drugima šta očekujete od njih, ali i od sebe. Preuzmite inicijativu i budite spremni na dalji razvoj. Setite se šta se dogodilo 2011. godine i dobićete naznaku kako se to razvija sada. Ovaj razvoj dešava se na višem nivou. Lunarno pomračenje u oktobru može promeniti tok vašeg života. Ljubav vam može doći ako budete otvoreni. Imajte poverenja u sebe.

Pixabay.com

Veoma je važno da sledite svoje snove.

Inguz (14. maj – 29. maj)

Ove jeseni ćete poboljšati svoj lični imidž što se tiče izgleda, ali i ličnosti. Inicijative i promene koje sada napravite će vas podići i odvesti napred. Setite se šta se dogodilo 2011. i 2012. godine i dobićete predstavu o tome šta vas čeka, to se ovog puta dešava na višem nivou. Uživajte u danima i svom razvitku, zato što je ovo vaše vreme.  

Odal (29. maj – 14. jun)

Ove jeseni želite da budete nagrađeni za svoje prethodne napore. To može da se doživi kao niz srećnih udaraca. Univerzum vam šalje darove i u mnogim slučajevima nećete znati odakle dolaze i od koga. Očekujte neočekivano. Iskoristite svoje sposobnosti kako biste ostvarili san, ali koristite razum i činjenice. Budite realni. 

Dagaz (14. jun – 29. jun)

Ove jeseni možete očekivati napredak i uspeh. Očekuju vas mnogi srećni susreti. Veoma je važno da sledite svoje snove. Obratite pažnju na ono što vam podsvest govori, a da biste postigli jasnoću misli koja vam je potrebna okrenite se meditaciji. Osvestite svoje unutrašnje "ja" i ponovo razmislite o svojim ciljevima i snovima, jer ste se i sami promenili.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)