Horoskop

NAJINTIMNIJE TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ovan je sebičan, Blizanac majstor vratolomija dok su Lavice bučne i strastvene!

Da li mislite samo na sebe ili i na partnere ispod čaršava, otkriva vaš horoskop a evo i kako.

14.09.2023 09:00

NAJINTIMNIJE TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ovan je sebičan, Blizanac majstor vratolomija dok su Lavice bučne i strastvene!
shutterstock.com

U mnogim kulturama postoji verovanje da zvezde i planete mogu da ukažu kakav će biti naš život na svim poljima. On otkriva čak i naše najintimnije tajne o čemu maštamo, ali i kakvi smo u intimnim odnosima.

Srećna republika vam donosi kako se muškarci i žene određenih horoskopskih znakova ponašaju u krevetu. Da li se pronalazite ili ste vi potpuno drugačiji kada je u pitanju ovaj najintimnim deo života svakog od nas. 

Ovan

On: Ovnu nije posebno važno da li će partnerka doživeti orgazam. Važno mu je da ga on doćživi, ali će mu svakako biti drago ako partnerku potpuno zadovolji. U krevetu je sebičan, samoživ ali nekada iz inata se može potruditi i partnerku dovesti do pravih vrhunaca. 

Ona: Pripadnice ovog znaka vole sve na brzinu, mala pauza  kod njih stvara gubitak interesa. Ako partner nije mlitav i pričljiv ona brzo može dostići orgazam. Ipak žene Ovnovi treba da shate da je ljubav igra u dvoje  a ne pojedinačna trka i da ljubav treba da dožive udvoje čak i da je druga strana sporija . Orgazam kod ovih žena je bučan a loš odnos će je udaljiti od partnera da mu se nikad više neće javiti.

Bik

On: Veoma je dostojanstven i svakako želi da ostavi dobar utisak. Predigra mu je važna međutim ne gubi mnogo vreme na to. Nežan je i orgazam partnerke mu je najbolja nagrada za uloženi trud kao i pohvala njegovom ljubavnom umćeu.

Ona: Žene Bikovi se lako mogu uzbuditiali to neće pokazati, već ostavljaju partneru da on to sam vidi. One nisu sklone avanturama i partnera moraju da dožive kao nešto posebno. Žele dužu vezu kroz koju će upoznati partnerai to im je i preduslov za orgazam. Kada su sigurne u sebe i kada ih niko ni na šta ne tera mogu da izdrže duže. Njihov orgazam je propraćen uzdisajima i previjanjem tela. Nakon orgazma ne skidaju osmeh sa lica a ako ga ne dožive opraštaju svom partneru i ne zameraju mu.

Shutterstock

Ženama u znaku Bika je važno da dobro upoznaju partnera kako bi doživele vrhunac

Blizanci

On: Oni su majstori vratolomija u krevetu ali će ih više raditi zarad sebe a ne partnerke. Nije im cilj njeno zadovoljenje nego ispunjenje trenutaka u kojem su. Ako je vreme za to oni će to raditi a kada ono prođe prelaze na drugu temu, prenosi conopljanews.net.

Ona: Žene Blizanci ne mogu postići orgazam tek tako kada se non stop smeju, skakuću i zbijaju šale za vreme odnosa. To ne znači da ne uživaju u njemu. Uživaju i te kako. Međutim dovesti ih do orgazma je prilično naporan posao koji zahteva rad i trud jer ih treba pre svega umiriti. Kod ovih žena nema mnogo orgazama ali one time nisu opterećene. Kada ga dožive nekada ispuste suzu a zatim su tihe. Nema vrištanja i grčenja.

Rak:

On: Rakovi se trude da ostave dobar utisak, naročito ako za partnerku imaju nekoga ko voli da priča i ko će o njima i njihovim ljubavnim sposobnostima okolo da govori sa prijatejima. Važno im je da stvore sliku o sebi kao o vrhunskom ljubavniku.

Ona: Žene Rakovi više misle na partnera nego na sebe i odnos doživljavaju kao dužnost. Njihova građa je idealna za orgazam ali su one opet previše okupirane mislima o tome šta partner voli i šta bi trebalo da rade. One su u stanju da odglume orgazam kako bi partner bio zadovoljan a srećne su time što ih partner želi, više od toga im ne treba. 

shutterstock.com

Muškarcima Rakovima je važno da ostave utisak pravog ljubavnika

Lav

On: Ovi muškarci imaju čudan pristup ljubavi. Učiniće sve kako bi zadovoljili partnerku i u tome su majstori  međutim, mogu stati kao da se ništa nije dogodilo. Ako su u svom pravom svetlu lako će partnerka sa njima da doživi orgazam.

Ona: Kod žena Lavica orgazam je bučan i pun strasti pa je zbog uzdisaja dobro zatvoriti prozore, a ako su negde u vozilu trebalo bi da odu negde dalje od očiju javnosti. Lavice su samouverene i potpuno se prepuštaju ljubavnom užitku i vrlo dobro znaju šta im treba. One znaju šta treba raditi pa tu ima maženja, oralnog i stiskanja a ako ne dožive orgazam neće zameriti partneru već će ga malo zadirkivati.

Devica

On: Oni rade sve po propisima, staloženo i vođeni logikom pa su takvi i u ljubavi Oni znaju šta je potrebno kako bi partnerka doživela orgazam pa će učiniti sve da tako bude. Jedina mana je što su sistematični pa spontanim partnerkama to ne odgovara.

Ona:  One se prave kao nevinašca a na svaku bezobraznu reč se uzbude. Partner koji ne zna da im šapuće takve reči na uvo ih neće zadovoljiti.  Devicama ženama za orgazam treba pomalo grub partner koji će voditi igru i koji će je potpuno potčiniti. Njihov orgazam je intenzivan, znoje se ali nema zvukova. Za njih je važna čistoća tako da se neće upustii u odnos na bilo kakvom mestu.

Shutterstock

Žene Device vole šaputanje bezobraznih reči

Vage

On: Vage muškarci su pričljivi po prirodi, dosta zavode, a kada dođe do odnosa povlače se. Potencijal im se čini puno većim nego ono što pružaju. Ipak uz malo više truda i strpljenja partnerku mogu dovesti do orgazma. 

Ona: Žene Vage su stvorene za orgazam. Uz nežnog i mirišljavog partnera će ga doživeti lako i uživaće u tom odnosu. One se potpuno prepuštaju odnosu. Važno im je da je ambijent lep i prijatan i nije im važno da li je odnos na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Žele pre svega da zadovolje sebe ali biće tužne ako to ne učine i partneru. Njihov orgazam je jak, stežu se uz partnera, ispuštaju uzdahe , sve proživljavaju i gotovo nikada ne glume. Njihov način doživljavanja orgazma je stimulativan i za partnera pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih orgazama.

Škorpija

On: Škorpije muškarci očekuju potpunu potčinjenost. Žena mora pokazivati da joj je lepo sve što joj muškarac radi. Sposoban je za sve ljubavne igre a što je grublji to je znak da mu je do partnerke više stalo. Uz malo više koncentracije  partnerku može dovesti do orgazma. 

Ona: Žena Škorpija je ljubavna mašina koja melje muškarca dok ne doživi orgazam. Za nju ne postoje prepreke. Trza se i namešta i ne dozvoljava partneru da se mrda dok ne doživi vrhunac. Ona sama može doživeti i nekoliko orgazama za redom. Sa ženom koja je rođena u ovom znaku treba biti izdržljiv. Za nju je intimni odnos kao vazduha i ne može ber redovnog se*sa. Jasno će reći partneru ako je ne zadovolji a osetljivijem partneru lako nabije komplekse. Onaj koji je je jednom zadovoljio u njenim mislima može biti potencijalni partner a ko nije zaboraviće ga.

shutterstock.com

Žena Škorpija je prava ljubavna mašina u krevetu

Strelac

On: Njemu je potrebna dobra inspiracija. Na primer da mu je partnerka neko koga su svi želeli a on ju je dobio. Ako toga ima i partnerka će biti zadovoljena. Ako nije onda će biti prilično nezanteresovan i zadovoljiće samo sebe.

Ona: Žena Strelac je poput voajera, voli se pokazivati gola i odnosi na otvorenom je uzbuđuju. Lako se prepušta i voli da isproba dosta toga. Kada dođe do prave pozicije počinje to pravo. Dok ne doživi orgazam ne dozvoljava promenu poze. Može biti bučna ali i tiha za vreme orgazma. Ukoliko je partner ne zadovolji neće mu zameriti.

Jarac

On: Vrlo je racionalan i temeljan u ljubavnom odnosu  zato će njegova partnerka biti zadovoljena. Ipak ona koja je nežnije prirode i osećajnija koja u odnos ulazi sa više osećanja može se osećati iskorišćenom. 

Ona: Ove žene teže doživljavaju orgazam. Partner sa njima mora biti izuzetno uporan. Ove žene se ipak brzo uzbude i požele brzo penetraciju i odnosu se prepuštaju lako. Međutim kada treba doći do orgazma to ide teže. One su racionalne i rano spoznaju taj svoj problem, tako da partneru ne prave problem. Uporan partner ženu Jarca ipak može dovesti do orgazma. Ako doživi orgazam ova žena onda je to nešto što se ne da sakriti. Ona se savija, previja i udara bokovima a na partnera zaboravlja.

Shutterstock

Žene u ovom znaku ne mogu sakriti orgazam kada ga dožive

Vodolija

On: Njegovi nagoni su izraženi i on nastupa brzo i snažno. Trudi se da zadovolji partnerku ali neće ići protiv sebe. Ako je doživeo vrhunac ili mu se ne da nekako će se izvući.

Ona: Sve kombinacije kod ovih žena su moguće ali i nemoguće. Mogu se lako uzbuditi a u nekoj situaciji opet nikako. Može je uzbuditi i dodir  a iako ima osetljivu kožu i dobra ljubavna igra nekad je može ostaviti ravnodušnom. Ipak ako je partner dugo miluje može dostići ljubavni vrhunac. Ona se brzo oblači i oporavlja i odmah nakon odnosa može da pređe na običan razgovor. Orgazam joj je dokaz da je partner onaj pravi.

Ribe

On: Oni se trude da urade sve kako bi partnera doveli do užitka. Nestalan je pa se neće mnogo truditi da ponovi užitak koji je  jednom pružio partnerki. Ipak kada je odnos u pitanju, partnerka mu je u prvom planu.

Ona: Žene rođene u ovom znaku su prlično osetljive. Ako osećaju ljubav prema partneru to je dovoljno da dožive orgazam. Odnosu se potpuno prepuštaju i samo uživaju. Lepo im je pored mora ili u prirodi. Ako imaju poverenja u partnera svaka situacija je povoljna za njih za odnos. Žele grublji odnos  sa malo reči i puno ljubljenja. Vole da ih vezuju i slično. Orgazam je kod njih pun izvijanja, mišići im se grče, zabacuju glavu, stišću partnera i ne ispuštaju zvukove. Srećne su nakon orgazma i satima se mogu maziti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)