Horoskop

MLAD MESEC U DEVICI DONOSI KULMINACIJU ENERGIJE: Ove nedelje ostvaruju se i najsnažnije želje, evo šta je potrebno da uradite (FOTO)

Astrolozi savetuju da su nam u periodu od 11. do 17. septembra zvezde izuzetno naklonjene, pa možemo da manifestujemo sve ono što želimo.

11.09.2023 09:00

MLAD MESEC U DEVICI DONOSI KULMINACIJU ENERGIJE: Ove nedelje ostvaruju se i najsnažnije želje, evo šta je potrebno da uradite (FOTO)
Shutterstock

Mlad mesec u Devici i Merkuru uslediće ove nedelje, a energija će kulminirati krajem nedelje, kada će se najviše osetiti uticaj. Devica predstavlja zemaljsku energiju, a Merkur je direktno uticajan pored mladog meseca u Devici, pomažući vam da se osećate dovoljno uzemljeno i stabilno da biste krenuli u realizaciju svojih snova. 

Zvezde vam savetuju da iskoristite ovu nedelju da formulišete plan, napravite listu, a zatim idete sa realizacijom svojih želja. Svi znaci horoskopa osetiće veliku promenu, kao i veliki nalet energije. Astrolozi smatraju da možete da pojačate uticaj mladog meseca u Devici i Merkuru tako što ćete sprovesti rituale uz pomoć lekovitih biljaka poput lavande, matičnjaka ili ruzmarina. Esencijalna ulja, uz kristale koji odgovaraju vašem horoskopskom znaku mogu da pojačaju vašu energiju i omoguće vam bolji sklad sa Univerzumom

Srećna Republika otkriva vam i kako da putem rituala sa biljkama manifestujete ono što želite da vam se desi.

Shutterstock

Počinje Mlad Mesec u Devici

Ovan

Da biste prihvatili energiju Device dok ona aktivira vaš sektor zdravlja, usredsredite se na to da se posvetite onome što zaista želite da stvorite u životu. Započnite ritual stvaranjem snopa ruzmarina poznatog po lečenju i fokusiranju i vežite ga crvenom trakom. Dok ga kačite iznad ulaznih vrata, ponovite afirmaciju i verujte u sposobnost da uvek pratite svoj put sudbine.

Bik

Zemaljska energija Device vlada vašim sektorom radosti, što znači da je Merkur direktan, a mlad mesec dostiže vrhunac, pa možete stvoriti potpuno novo poglavlje u svom životu kojim vlada sreća. Počnite tako što ćete prepoloviti narandžu, pospite malo soli unutra za zaštitu, a zatim u nju stavite pismenu afirmaciju. Dok narandžu ponovo vezujete žutom trakom, ponovite afirmaciju, a zatim je stavite blizu prednjih stepenica.

Blizanci

Prihvatite duboko isceljenje i moćan novi početak koji vam Merkur direktno donosi, kao i mlad mesec u Devici, jer oni ističu temu doma i porodice. Upalite sveću od lavande koja predstavlja isceljenje i napravite svežanj koristeći crnu so, ruzmarin, lavandu i bosiljak. Dok palite ove biljke  na prednjim stepenicama, ponovite afirmaciju i pospite ohlađeni pepeo oko ulaza.

Rak

Merkur i mlad mesec u Devici ističu vaš sektor komunikacije, pomažući vam da koristite reči da manifestujete svoje snove. Napravite melem istine koristeći kokosovo ulje za zaštitu i eterična ulja ruzmarina i tamjana. Pre nego što se melem postavi, možete staviti mali komad prozirnog kvarca u smesu da biste dodali jasnoću. Kada bude spremna, upalite plavu sveću, pospite je solju i ponavljate afirmaciju.

Shutterstock

Iskoristite latice ruže da pojačate ljubavnu energiju

Lav

Pošto duboka energija Device aktivira vaš sektor vrednosti, vreme je da dozvolite da se vaši prioriteti promene kako bi se više uskladili sa vašim nedavnim rastom. Napravite teglu koristeći pisanu afirmaciju i ruzmarin, lavandu i mentu. Dok zatvarate vrh tegle voskom od narandže, ponovite svoju afirmaciju, a zatim je postavite pored biljke bosiljka unutar vašeg doma ili u bašti.

Devica

Kako mlad mesec i Merkur direktno u Devici osvetljavaju vaš osećaj samog sebe, vreme je da prigrlite blistavu svetlost onoga što vi zaista jeste. Počnite tako što ćete upaliti belu sveću, oko koje ćete posuti belu so i stavite malu činiju vode ispred nje. Dok sedite ispred prostora, držite pupoljak bele ruže dok ponavljate afirmaciju 11 puta. Zatim je ostavite u vodi, pustite da sveća potpuno izgori i vratite sve vaše materijale na zemlju.

Vaga

Energija Device vlada vašim sektorom snova i intuicije, vodeći vas da dublje verujete svom unutrašnjem znanju. Počnite tako što ćete upaliti plavu sveću i oko nje pospite so i ruzmarin. Zatim isecite tri dužine plave trake, sve iste boje, koje predstavljaju vašu prošlost, sadašnjost i budućnost. Dok ih pletete, ponovite afirmaciju i zakopajte ih u zemlju, posipajući so i ruzmarin.

Škorpija

Dozvolite energiji Device da vam pomogne da izađete iz svoje zone udobnosti i uključite se u svet na nov i uzbudljiv način. Napravite kesicu koristeći svoju afirmaciju: ruzmarin za lečenje, lavanda za mir, latice ruže za ljubav i cimet za strast i obilje. Dok ovo šijete crvenim koncem, ponovite svoju afirmaciju. Pospite malo soli radi zaštite, a zatim ga stavite na prozor okrenut prema Severu 14. septembra, uoči mladog meseca.

Shutterstock

Koristite kristale i lekovito bilje u ritualima

Strelac

Merkur i mlad Mesec u Devici inspirišu vas da se fokusirate na karijeru i ostvarite željeni uspeh. Počnite tako što ćete sakupiti tri lovorova lista i dok ih šijete zelenim koncem, ponovite afirmaciju, osiguravajući da je šaljete u nameri stabilnosti i uspeha. Kada budete spremni, iznesite svoju ponudu naglas, upalite zlatnu sveću i stavite lovorov list na zemlju. Pospite ih cimetom za uspeh, a zatim stavite prozirni kvarc na njih, dok pustite da sveća potpuno izgori.

Jarac

Dozvolite sebi da se otvorite novim iskustvima i avanturama dok energija Device aktivira vaš sektor izobilja. Stavite narandžastu sveću u plitku posudu sa vodom i pospite je solju radi zaštite. Napravite snop koristeći ruzmarin, bosiljak i matičnjak. Dok u njih šaljete svoju nameru, upotrebite plamen da ih bezbedno zapalite, a zatim ih stavite na tlo ispred vode dok ponavljate svoju afirmaciju. 

Vodolija

Dok energija Device aktivira vaš sektor transformacije, prihvatite pozitivne promene koje želite da pokrenete u svom životu. Počnite tako što ćete svoju afirmaciju napisati na listiću crvenog papira, a zatim je umotajte oko semena kestena, povezujući ga belom trakom radi zaštite. Dok ovo postavljate u zemlju, ponovite afirmaciju i pospite lavandom, za sreću.

Ribe

Energija Device aktivira vaš romantični sektor, pomažući vam da prihvatite lep novi početak. Počnite tako što ćete napraviti malu rupu u zemlji u vašoj bašti, okružujući je crnom solju da biste oslobodili svaku negativnost iz svog života. Unutra stavite jagode, semenke nara, lavandu i ružičaste latice ruže sa ružičastom svećom. Dok palite sveću, ponovite afirmaciju sedam puta, pustite da sveća potpuno izgori, a zatim pokrijte sve zemljom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)