Horoskop

SUNCE U VAGI TOKOM SEPTEMBRA DONOSI KARMIČKU PRAVDU: Evo kako će se snažni uticaj planeta odraziti na svakom znaku horoskopa

Tokom devetog meseca u kalendaru svaki pripadnik Zodijaka ima priliku da ostvari svoje snove koristeći moć sjajne zvezde.

25.08.2023 09:00

SUNCE U VAGI TOKOM SEPTEMBRA DONOSI KARMIČKU PRAVDU: Evo kako će se snažni uticaj planeta odraziti na svakom znaku horoskopa
Shutterstock

Tokom meseca septembra, svaki horoskopski znak imaće priliku da manifestuje svoje snove koristeći moć Sunca. U septembru 2023. godine, Sunce započinje svoje putovanje u znaku Device pre nego što pređe u znak Vage, pružajući posebnu priliku da manifestujete ravnotežu, harmoniju i karmičku pravdu. Srećna Republika vam otkriva šta svaki horoskopski znak očekuje tokom meseca septembra 2023. godine.

shutterstock.com

Magija je svuda oko vas zato se prepustite manifestaciji i transformaciji.

Ovan (21. mart - 19. april)

Fokusirajte se na unošenje iskrenosti i istine u svoju romantičnu vezu. Da biste započeli, uzmite plavu sveću i nanesite na nju kokosovo ulje. Uvaljajte sveću u latice ruže kako biste je napunili energijom istine i ljubavi. Upalite sveću i napišite svoju afirmaciju na papiru. Pažljivo spalite papir u plamenu i pustite da se pepeo ohladi. Na kraju, pustite ohlađeni pepeo na sunčevo svetlo dok ponavljate svoju afirmaciju.

Mesečna afirmacija: Otvaram svoje srce kako bih bio spreman/spremna da prihvatim istinu svojih romantičnih veza i preduzmem akciju ako je potrebno.

Bik (20. april - 20. maj)

Usmerite se na postizanje unutrašnje ravnoteže. Počnite tako što ćete napraviti Sunčevu vodu - ostavite čašu ili bokal vode na Suncu. Nakon pripreme Sunčeve vode dodajte joj nanu. Ovu vodu pijte na otvorenom sa stopalima na zemlji i ponavljajte svoju afirmaciju. Ovo će vam pomoći da stavite sebe na prvo mesto i da radite na postizanju unutrašnje harmonije

Mesečna afirmacija: Kreiram unutrašnju ravnotežu dok težim da se brinem o svojim potrebama i stavljam svoje blagostanje na prvo mesto.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Tokom ovog perioda, uronite u energiju Sunca u Vagi i prihvatite lekcije koje su utrle put ka većoj radosti u vašem životu. Zapocnite ritual postavljanjem jabuke na Sunce. Nakon njenog punjenja sunčevom svetlošću, upalite ljubičastu sveću i isecite jabuku na pet delova. Dok posmatrate plamen sveće, zamišljajte da se u vašem životu pojavljuje radost i ovo će vam omogućiti da cenite mudrost koju ste stekli.

Mesečna afirmacija: Prihvatam lekcije svoje duše kako bih stvorio/la prostor za više radosti u mom životu.

shutterstock.com

Iskoristite moć Sunca i Vage da biste manifestovali svoje želje.

Rak (21. jun - 22. jul)

Ovo je prilike da razvijete više harmonije i mira u svom domu. Da biste započeli, pripremite difuzer i napunite ga eteričnim uljima bergamota, geranijuma i tamjanom. Dok se mirisi šire vazduhom, nežno stavite ruke na donji deo leđa. Dok to radite, ponavljajte svoju afirmaciju. Ova praksa vam pomaže da stvorite atmosferu ravnoteže i mira u svom domu.

Mesečna afirmacija: Kreiram dom ispunjen harmonijom i mirom koji podržava moje najviše ja.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Kako Sunce ulazi u znak Vage, podstiče vas da usmerite pažnju na sektor komunikacije. Ovo je idealno vreme da obratite pažnju na svoje reči. Uzmite plavu sveću i urežite na nju reči koje želite da čujete ili kažete drugima. Trljajte sveću eteričnim uljem bosiljka. Dok palite sveću, ponavljajte svoju afirmaciju i pustite da sveća sama sagori. Stavite rastopljeni vosak na zemlju kao simbol ukorenjavanja vaših namera.

Mesečna afirmacija: Ostavljam prostor za diplomatske razgovore dok se suočavam sa svojom ranjivošću.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device, sa Suncem u Vagi, koriste vazdušnu energiju kako bi oslobodili svoje finansijske ambicije univerzumu. Počnite tako što ćete nabaviti mali zeleni komad tkanine. Uzmite bosiljak, karanfilić, cimet i ruzmarin kako biste i stavite ih na tkaninu da bi je napunili njihovom energijom. Sve to uvežite žutim kanapom i okačite svežanj na drvo ispred vašeg doma.  

Mesečna afirmacija: Smeštam seme novih finansijskih prilika dok verujem da sve što želim već dolazi prema meni.

shutterstock.com

Transformacije i promene će obeležiti mesec septembar.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ovo je vaše vreme da zasijate. Stavite ogledalo na sunce, uzmite dve žute sveće i cvetove nevena, koji simbolizuju Vagu. Stavite sveće na sredinu ogledala, a oko njih cveće i obratite pažnju kako ogledalo reflektuje svetlost. Zamislite da ta svetlost ulazi u vaše telo i izgovarajte afirmaciju u ritmu svog disanja.

Mesečna afirmacija: Posvećujem se tome da zračim svojom unutrašnjom svetlošću dok se zaklinjem da je nikada više neću umanjivati radi bilo koga drugog.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Sunce u Vagi aktivira vaš nesvesni i intuitivni prostor. Uzmite mesečev kamen i grančicu bele žalfije. Postavite ljubičastu sveću na sredinu ogledala i zapalite oba kraja žalfije dopuštajući joj sa sama izgori i dok palite sveću izgovarajte svoju afirmaciju. Nakon što je ritual završen, stavite kamen i pepeo žalfije na ulazna vrata.

Mesečna afirmacija: Poštujem moralni kompas svoje duše dok prihvatam karmičko balansiranje Vage za sve što me je dovelo do ovog trenutka.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Zagrlite svoju povezanost sa okolinom. Urežite simbol za povezanost ili podršku na plavu sveću i namažite je esencijalnim uljem crnog bibera. Dok sveća gori, vezujte jedan kraj žutog kanapa oko desnog članka na nozi, a drugi oko sveće. Vizualizujte osećaj podrške i povezanosti dok se koncentrišete na plamen. Nakon jedanaest minuta, odvezite kanap sa članka, a zatim ga umotajte oko sveće. Ugasite sveću i stavite je na sunčano mesto u svom domu.

Mesečna afirmacija: Fokusiram se na stvaranje osećaja povezanosti sa okolinom dok prihvatam važnost svih onih koji mi znače.

Pixabay.com

Fokisirajte se na povezivanje sa sobom i prirodom oko vas.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Iskoristite energiju Sunca u Vagi da ponovo uskladite svoj život sa svojim prioritetima. Uzmite ljubičastu sveću i komad providnog materijala poput pleksiglasa. Postavite sveću s jedne strane stakla, a sebe s druge, okružujući prostor belim ružama. Zagledajte se kroz staklo u sveću, ponavljajući svoju afirmaciju. Dopustite sveći da gori deset minuta, a zatim uklonite staklo i ugasi plamen. Stavite sveću na sunčano mesto u svom domu i pospite latica ruže ispred svojih ulaznih vrata.

Mesečna afirmacija: Dozvoljavam da se moji prioriteti promene, ali neće ispaštati moji duhovni rast.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Iskoristite uticaj Sunca u Vagi da se fokusirate na proširivanje životnih prioriteta i poželite dobrodošlicu obilju. Namažite vaše pulsne tačke eteričnim uljem bergamota. Zatim, izađite napolje bosi i lezite na zemlju. Dok se povezujete sa zemljom, vizualizujte svetlost Sunca kako ulazi u vaše telo s energijom, osnažujući vas da ostvarite svoje životne želje i tiho ponavljajte svoju afirmaciju 

Mesečna afirmacija: Radujem se da prihvatim nove prilike za proširenje prioriteta u mom životu i obilje.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribama Sunce u Vagi donosi ravnotežu i tranformaciju. Da biste započeli svoj ritual, uzmite žalfiju, bosiljak i ružu. Sa spremnim materijelom izađite napolje na sunčevu svetlost i stvorite krug u kojem ćete sedeti. Dok budete udisali ovaj jak miris zamišljajte kako se vaše biće puni ravnotežom. Ponavljajte afrimaciju u uživajte u manifestaciji.

Mesečna afirmacija: Fokusiram se na ravnotežu i isceljenje u svom procesu transformacije.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)