Horoskop

OVI ZNACI HOROSKOPA SU SKLONI PREVARAMA: Astrolozi otkrivaju motive neverstava ali i ko su najveći preljubnici Zodijaka (FOTO)

Obratite pažnju na ponašanje partnera ali i na to kada je rođen, zvezde šalju skrivene poruke.

18.09.2023 09:02

OVI ZNACI HOROSKOPA SU SKLONI PREVARAMA: Astrolozi otkrivaju motive neverstava ali i ko su najveći preljubnici Zodijaka (FOTO)
shutterstock.com

Internet stranica za upoznavanje oženjenih muškaraca Ešli Medison, anketirala je više od 21.400 članova kako bi otkrila koje su to zajedničke osobine koje su povezane sa varanjem, a rezultati vezani za horoskopske znakove dali su zapanjujuće rezultate. 

Prema nalazima, kada je u pitanju prevara, Jarčevi su skloniji ovim aktivnostima a porast prevara je zabeležio rast od 8,1 odsto i to između decembra i januara, što stručnjaci povezuju sa tim da ovaj astrološki znak možda koristi svoj rođendan kao inspiraciju za neverstvo kao i novogodišnje praznike, piše Miror.

Inbal Honigman je poznati vidovnjak i astrolog i on je objasnio kako svaki znak Zodijaka ima drugačiji razlog za zaljubljivanje i varanje. Vodeni znaci poput Raka, Riba i Škorpija su romantični po prirodi i vole da budu sa nekim.

Vatreni znaci kao što su Ovan, Lav i Strelac veoma su strastveni po prirodi i treba im neko takav u krevetu. Dok vazdušni znaci poput Blizanaca, Vodolije i Vaga su intelektualni tipovi po prirodi i uživaju da imaju partnera za razgovor i odlazak u bioskop.

Svi varaju na različite načine

Različiti  znakovi varaju iz veoma različitih razloga i na različite načine. Vazdušni znak može imati ispunjen odnos sa nekim koga nikad nisu upoznali jer ga smatraju intelektualno stimulativnim. Možda tehnički nije varanje ali su ti znakovi potpuno mentalno posvećeni toj osobi. 

shutterstock.com

Vazdušnim znakovima je bitno da ih druga strana intelektualno ispunjava zbog čega odnos mogu smatrati potpunim

Sa druge strane, astrolog napominje da se vodeni znak može uhvatiti u emocije i zamisliti sebe kako se zaljubljuje u nekog novog, a zapravo kada se otrezni shvatiće da je to bila samo iluzija. Kada su zemljani znakovi u pitanju oni uvek daju priorite onima koji ih privlače kao jake ličnosti pa najčešće varaju sa lepšima i bogatijima od svog partnera. Vatreni znakovi čekaju ravi trenutak za prevaru. 

Blizanci vode dvostruki život

Inbal se osvrnuo na studiju Ešli Medison rekavši da su Jarčevi dovoljno pošteni da priznaju prevaru ali ne dovoljno da prekinu sa varanjem. Ako za partnera imate Jarca znajte da su oni konkurentni tako da moraju da imaju najboljeg partnera. Njima bi trebalo stalno govoriti kako ste vi najbolji, najlepši jer ćete ih tako sprečiti da zalutaju i pronađu nekoga ko ima bolji posao i izgleda atraktivnije a to može biti rizično. 

Sa druge strane, Blizanci se smatraju takođe nevernima jer često vode dvostruki život i vole dva različita partnera što nemaju problem sa tim. 

Škorpije, koje su po prirodi izuzetno strastvene, na sličan način se vide kao "zalutale" jer kombinuju vodeni element koji je najromantičniji, sa Marsom vatrenom planetom koja vlada njima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)