Horoskop

NJIMA JE SUĐENO SLOMLJENO SRCE BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Ovan uči na greškama a Škorpija se izdiže iz pepela još jača!

Svaki horoskopski znak drugačije podnosi period tuge i na različite načine uspevaju da zacele rane.

15.09.2023 09:38

NJIMA JE SUĐENO SLOMLJENO SRCE BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Ovan uči na greškama a Škorpija se izdiže iz pepela još jača!
shutterstock.com

Svaki horoskopski znak tuguje posle raskida ljubavi onako kako sam misli da ume i najbolje zna. Pojedini traže utehu u drugom partneru, neki svesno odluče da neko vreme provedu sami, dok se treći okreću hobiju za koje nisu imali vremena dok su bili u vezi. Svaki horoskopski znak drugačije podnosi period tuge, ali ima četiri znaka kojima je suđeno da barem jednom u životu iskuse bol slomljenog srca.

Dobra vest je da oni najbolje uspevaju da zacele ove rane i nakon perioda tuge izlaze jači nego pre. Srećna republika otkriva koja su to četiri znaka i kako se oni nose sa tugom. 

shutterstock.com

Svaki znak se bori sa sobom posle raskida kako najbolje ume

1. Ovan uči na greškama

Ovan, prvi znak Zodijaka, poznat je po svojoj smeloj i neustrašivoj prirodi. Kada je u pitanju slomljeno srce, oni se s njim suočavaju, odlučni da prevaziđu bilo kakva emocionalna previranja. Svojom urođenom hrabrošću, pojedini Ovnovi uče iz svojih iskustava i postaju jači sa svakim izazovom. Da bi se izlečili od slomljenog srca, Ovnovi bi trebalo da prigrle svoj nezavisni duh i da se usredsrede na brigu o sebi. Bavljenje fizičkim aktivnostima, kao što su vežbe ili sport, može pomoći da se oslobodite potisnutih emocija.

2. Rak da brine o debi

Kao emocionalni hranitelj Zodijaka, Rak duboko razume sve nijanse slomljenog srca. Rakovi poseduju urođenu sposobnost da saosećaju i pružaju utehu drugima, ali ponekad zaborave da prošire isto saosećanje na sebe. Da bi se izlečio od slomljenog srca, Rak treba da da prednost ljubavi prema sebi i brizi o sebi. Okruženje bliskim prijateljima i porodicom, angažovanje u kreativnim aktivnostima ili vođenje dnevnika može im pomoći da obrađuju emocije i podstiču isceljenje.

shutterstock.com

Rak saoseća sa drugima pa često bude povređen

3. Škorpija se uzdiže iz pepela

Škorpija, poznata po svojoj emocionalnoj dubini, prolazi kroz duboke transformacije tokom slomljenog srca. Iako su njihove emocije duboke, Škorpije izlaze posle slomljenog srca poput feniksa koji se uzdiže iz pepela. Da bi se izlečili, trebalo bi da prihvate ranjivost i da traže katarzična iskustva kroz umetnička istraživanja ili terapiju. Škorpije takođe mogu pronaći utehu u meditaciji.

4. Ribe traže podršku voljenih

Ribe, sanjari Zodijaka, osećaju slomljeno srce intenzivno i sa velikom osetljivošću. Njihova saosećajna priroda ih često navodi da potrebe drugih stave ispred svojih, čineći samoizlečenje neophodnim. Da bi popravili svoja srca, Ribe bi trebalo da se bave jogom ili meditacijom. Povezivanje sa prirodom i traženje emocionalne podrške od voljenih pomoći će im da pronađu spokoj usred slomljenog srca, a o tome piše i portal Astrotalk.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)