Horoskop

ROĐENI U OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA VERUJU DA IH LJUBAV ČEKA IZA ĆOŠKA: Večiti romantici Zodijaka (FOTO)

Ni nakon emotivnih brodoloma ne odustaju od emocija.

23.09.2023 09:01

ROĐENI U OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA VERUJU DA IH LJUBAV ČEKA IZA ĆOŠKA: Večiti romantici Zodijaka (FOTO)
shutterstock.com

Neki od ovih horoskopskih znakova nisu romantični, ali veruju da će ih intuicija odvesti do "onog pravog" ili "one prave", i to u trenutku kad svi drugi najmanje očekuju da će im ljubav pokucati na vrata.

Širom otvorenog srca, uverene da ih srodna duša čeka "iza ćoška", osobe rođene u znaku Blizanaca, Lava, Strelca i Riba nikada ne dižu ruke od ljubavi.

1. Blizanci

Poznati po radoznaloj i otvorenoj prirodi, Blizanci ne pate dugo posle raskida. Oni su spremni da danas izađu iz duge veze ili braka, a da već sutra završe u zagrljaju osobe za koju veruju da će ispuniti njihova emotivna očekivanja i imati razumevanja za njihov vetropirast stil života.

Isto tako, Blizanci su ubeđeni da ih osoba koja im je suđena nikada neće ni zaobići, ni ostaviti. Oni bezrezervno prihvataju ideju da bi ljubav mogla da im, slikovito rečeno, padne s neba. Najčešće se događa da se osoba sa kojom bi Blizanci mogli da uđu u vezu kreće u društvu njihovih prijatelja.

2.  Lav

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su pune samopouzdanja i veoma otvorene za komunikaciju sa spurotnim polom. Takođe, Lavovi su veoma harizmatični i privlačni, pa je gotovo nemoguće da budu nezapaženi kako u društvu, tako i u poslovnom okruženju gde najčešće pronalaze emotivne partnere.

pexels.com

Lavice su ubeđene da ljubav može da im se desi bilo kada

Kad upoznaju nekoga ko je bar upola intrigantan kao oni, Lavove za tili čas preplavi osećaj hemije ili povezanosti.

Često su ubeđeni da ljubav može da im se desi bilo kada i sa bilo kim ko bi mogao da im parira po pitanju strasti prema životu. S druge strane, Lavovi su svesni da pronalaženje srodne duše može da potraje, pa umeju da budu strpljivi dok im se na horizontu ne pojavi osoba zbog koje će im zaigrati srce.

3.  Strelac

Strelčevi svaki dan dočekuju kao potencijalnu veliku avanturu. Žude za dubokim i smislenim partnerstvom sa osobom koju će upoznati na neočekivan način i po mogućstvu na neuobičajenom mestu. Sve što je predvidivo i očekivano Strelčeve ne zanima; oni uvek žele magiju koju će Univerzum pripremiti specijalno za njih.

Kad su slobodni, plene samopouzdanjem, što ih čini privlačnijim i otvorenijim za nove veze. Ali, kad se jednom zaljubi, Strelac je svestan da negovanje te ljubavi zahteva strpljenje i posvećenost.

4.  Ribe

Najveći romantičari Zodijaka duboko veruju u transformativnu moć ljubavi. Ribe imaju snažnu intuiciju i predosećaju kad će se nešto značajno promeniti u njihovom ljubavnom životu. Kad ih pitate na osnovu čega donose takve prediktivne zaključke, nećete biti zadovoljni odgovorom, ali ćete biti zapanjeni razvojem događaja na emotivnom polju kod Riba, one mogu godinama da samuju, a onda da se preko noći zaljube i otpočnu zajednički život posle samo nekoliko dana zabavljanja.

shutterstock.com

Ribe su nepopravljivi optimisti kad je reč o ljubavi

Veruju da su veće šanse da ih "onaj pravi" ili "ona prava" pronađu ako se više kreću. Ribe su uverene da se u carstvu ljubavi čuda često dešavaju, ali da su ona najlepša rezervisana baš za njih. Iako u ranoj mladosti uglavnom nisu miljenice bogova ljubavi, u zrelijem dobu Ribe sve uspevaju da nadoknade. Naime, tad postaju otvorenije za emotivna iskustva i ne propuštaju emotivne prilike, što im je bilo svojstveno u mladosti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)