Horoskop

VELIKI JESENJI HOROSKOP DONOSI ROLERKOSTER EMOCIJA: Ovnu sledi nova avantura, Lav će šarmirati sve, dok će se Rak vratiti bivšem!

Pojedini znaci Zodijaka zablistaće na poslu, dok će drugi imati više sreće u ljubavi, takođe i zdravlje je na testu.

20.09.2023 09:00

VELIKI JESENJI HOROSKOP DONOSI ROLERKOSTER EMOCIJA: Ovnu sledi nova avantura, Lav će šarmirati sve, dok će se Rak vratiti bivšem!
Shutterstock

Jesen je doba kanalisanja energije. Tako će pojedinim znacima Zodijaka uslediti uspeh na polju posla, dok će imati turbuletne ljubavne odnose. Oni koji su uplovili u mirnu ljubavnu luku imaće trzavice na poslu, dok bi pojedini znaci trebalo da obrate više pažnje na zdravu ishranu kojom bi poboljšali imunitet. 

Zvezde poručuju pojedinim znacima da treba da se primire jer im sleduje period preispitivanja, dok bi drugi trebalo da se aktiviraju i najzad iskoriste svojih 5 minuta povoljnog astrološkog uticaja

shutterstock.com

Sledi burna jesen za sve

Ovan, nove avanture

Očekujte povratak starih projekata i saradnje. Ovo je odlično vreme za rast i napredak. Ovnovi u vezama osetiće potrebu za dubljom emotivnom vezom, dok će samci imati priliku za romantične avanture. Vodite računa o ishrani i obezbedite redovnu fizičku aktivnost da biste se osećali energično.

Bik, žele ozbiljnu vezi

Promene na radnom mestu mogu doneti stres, ali i priliku za napredak. Ovaj jesenji period posebno je povoljan za Bikove koji traže stabilnost u vezi. Manji zdravstveni problemi mogu poremetiti vaš ritam pa ih nemojte ignorisati.

Blizanci, ljubav na prvi pogled

Jesen vam donosi kreativne izazove. Budite otvoreni za nove projekte i saradnju. Slobodni Blizanci mogu da očekuju ljubav na prvi pogled, dok će oni u vezama morati da rade na komunikaciji. Možda vam je imunitet slabiji, pa se fokusirajte na prevenciju i hranite se zdravije.

Rak, veza sa osobom iz prošlosti

Jesen će biti ispunjena pregovorima i mogućnostima za napredovanje u karijeri. U ljubavi bićete izuzetno nostalgični. Ako ste slobodni, mogli biste se ponovo povezati sa nekim iz prošlosti. Vaše emocionalno zdravlje treba da bude u fokusu, razmislite o terapiji razgovora ili meditaciji.

shutterstock.com

Mnogo toga biće na testu

Lav, šarmira sve

Očekuju vas zategnuti odnosi sa kolegama. Ne dozvolite da vam to pokvari ambicije. Jesen je vreme kada ćete biti neodoljivo šarmantni, iskoristite to. Obratite veću pažnju na unos tečnosti i zdravu ishranu. To vam može pomoći da vam energija bude stabilna.

Devica, nova veza

Detalji su vaša jača strana i ovo će se isplatiti na poslu. Pohvale vas očekuju. U ljubavi sledi stabilan period. Ako ste slobodni, ovo je idealno vreme za novi početak. Čuvajte se alergija i održavajte redovnu fizičku aktivnost.

Vaga, harmonija u ljubavi

Timski rad je u fokusu. Vaša sposobnost balansiranja će biti ključna. Naglašena je harmonija u odnosima. Ako ste slobodni, umetnički i kulturni događaji bi mogli da vam donesu novu ljubav. Mentalno zdravlje je prioritet. Pronađite aktivnosti koje vas opuštaju i smiruju.

Škorpija, procvetaće u ljubavi

Intuicija će vas voditi ka pravim odlukama. Slušajte svoj unutrašnji glas. Strasti će biti na vrhuncu. Bilo da obnavljate staru vezu ili se upuštate u novu avanturu, procvetaćete. Vodite računa o hormonima i ravnoteži tela.

Shutterstock

Neki će sresti novu ljubav, dok će drugi podgrejati stare strasti

Strelac, dajte prostora partneru

Vaša avanturistička strana vodi vas do novih poslovnih izazova, a biće i češćih prilika za poslovna putovanja. U ljubavi je sloboda ključna. Ako ste u vezi, dajte prostora partneru, ali i sebi. Slobodni Strelčevi će tražiti uzbuđenje. Čuvajte noge i kičmu. Redovne šetnje u prirodi imaće blagotvorno dejstvo.

Jarac, stabilnost u vezi

Vaša disciplina konačno daje plodove, što će se povoljno odraziti na vaše finansije. Osmehuje vam se velikodušna povišica. Ova jesen donosi stabilnost i duboku povezanost. Slobodni Jarčevi imaju novu priliku za ozbiljnu vezu. Imunitet je ključan. Obratite pažnju na ishranu i san.

Vodolija, slede uzbudljive romanse

Inovacija i originalnost su prirodni za vas. Vaše ideje će biti dobro prihvaćene, kako od strane kolega, tako i od strane nadređenih. Osmehuju vam se neočekivani susreti i uzbudljive avanture. Budite otvoreni za nove mogućnosti. Vodite računa o nervnom sistemu. Joga i meditacija mogu vam doneti olakšanje.

Riba, uživanje u vezi

Vaša kreativnost i empatija doveli su vas u poziciju savetnika od poverenja. Iskoristite to. Sanjarenje i romantični trenuci obeležiće ovu jesen. Uživajte u dubokoj emocionalnoj vezi. Slušajte svoje telo i nađite vremena za odmor i opuštanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)