Horoskop

PERIOD BUĐENJA DUŠE, SNAŽNIH EMOCIJA I BURNIH REAKCIJA: Naredne nedelje fokus je na talasu neminovnih promena pa se zagledajte u dubinu sopstvenih želja!

Poklanjamo vam najtačniji horoskop za predstojeću sedmicu.

17.09.2023 18:00

PERIOD BUĐENJA DUŠE, SNAŽNIH EMOCIJA I BURNIH REAKCIJA: Naredne nedelje fokus je na talasu neminovnih promena pa se zagledajte u dubinu sopstvenih želja!
shutterstock.com

U nedelji pred nama emotivne promene očekuju Bikove i Blizance koji će ponašati atipično i delovati kao da nešto kriju. Lavovi će se osećati mnogo bolje nego u prethodnom periodu, biće poletni, srećni i veoma lako će rešavati sve privatne i poslovne probleme. 

A, evo šta očekuje i ostale znakove Zodijaka u najdetaljnijem nedeljnom horoskopu koji cvam poklanja Srećna republika.  

Foto: Shuttestock

 

Ovan - Između prohteva i mogućnosti

POSAO: Kod Ovnova se bude kvaliteti i vrednosti, a od ove nedelje će biti u prilici da to istaknu. Definisaćete neke obaveze i usaglasiti se oko poslova koje treba da obavljate. Komunikacija na poslu ići će u jasnom smeru, a osobe koje su se, na neki način, kačile na vas to više neće moći da rade. U tom slučaju ćete morati da budete posmatrač, nadgledate druge i gledate kako se razvija situacija. Oko 18. i 19. septembra se trudite da ne budete ishitreni i, ako treba da donesete odluku ili date svoj sud, prvo dobro razmislite. Analitičnost i sklonost ka detaljima mogla bi biti preterana, a moguće je da nećete moći da postignete i uradite nešto kako ste želeli i zamislili. Neki Ovnovi razmišljaju o ulasku u partnerske odnose i krajem nedelje će ova opcija biti u fokusu. Niste sigurni da li ste u stanju da preuzmete neke obaveze na sebe i da li će drugi biti u stanju da vas isprate, pa ćete se dvoumiti da li da se upustite u tako nešto. Finansije će biti stabilnije nego u prethodnom periodu, ali će i troškovi biti dosta veliki. Morate biti obazrivi i dobro ispratiti svako ulaganje i plaćanje da ne biste uradili nešto pogrešno i dali više nego što treba. Imaćete povećanu potrebu za kupovinom, pa bi i nju trebalo obuzdati.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi ne žele da poremete odnos, ali bi disbalans mogao da se pojavi zbog loše raspodele odgovornosti i obaveza. Mogli biste da prebacite partneru da se ne trudi dovoljno i da o svemu morate da vodite računa i da se angažujete. Partneru bi moglo biti neprijatno, a moguće su i neke opaske i komentari. Moguće je da će shvatiti da se previše opustio i onda će morati da se pokrene, a nije isključeno da ste i vi ušuškali partnera, pa nije ni imao priliku da shvati koliko ste angažovaniji. Parovi koji su kratko u vezi neće imati nikakvih trzavica i problema, već više uživanja, strasti i zadovoljstva koje će deliti. Slobodni Ovnovi bi trebalo češće da izlaze jer bi mogli da upoznaju veoma neobičnu osobu, koja će im na prvi pogled privući pažnju. Radi se o osobi koja je često u centru pažnje i izdvaja se intelektom i izgledom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s infekcijama i bubrezima, pa se trudite da pijete više tečnosti. Uvedite neke zdrave navike i poslušajte savet prijatelja.

SAVET: Ne preterujte ni u čemu i ne odlazite u krajnost.

Foto: Shuttestock

 

Bik - Upoznajte druge, ali i sebe

POSAO: Kod Bikova je mnogo toga bilo usporeno, pa nije isključeno da ste se malo opustili i ulenjili. Međutim, došlo je vreme da se razdrmate i budete dinamičniji na poslu, naročito oni koji se bave privatnim biznisom. Moraćete da uradite nešto konkretno i malo više se isforsirate. Iako su vam u fokusu finansije, moraćete da probudite neke druge segmente i ne zadovoljavate se onim čime raspolažete. Ako želite da proširite saradnju, moraćete biti otvoreniji i pružati i dati više nego inače. Naravno, to ne znači da treba da budete naivni, založite se preterano i dopustite drugima da rade šta hoće. Ovo je nedelja kada ćete steći uvide na koji način i kako da funkcionišete i kako da postavite granice da se ne biste razočarali u saradnike ili neke bliske ljude. Trudite se da budete organizovaniji i ozbiljniji nego inače i održavate dobre odnose s drugima. Moguće je da ćete započeti posao koji je do juče bio vaš hobi ili zabava s prijateljem ili nekom bliskom osobom. Ovo je sjajan period za one koji se bave privatnim poslom i kreativnim zanimanjem da iskoriste prilike i šanse koje imaju. Osim rezultata na finansijskom planu, očekujte i druge pogodnosti sve do juna sledeće godine.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će imati dobre ideje na koji način bi odnos mogao biti funkcionalniji i korisniji. Partner bi mogao biti stroži, dok ćete vi biti opušteniji i tražiti da i osoba pored vas bude takva. Fleksibilnost i komunikacija će biti ono na čemu ćete insistirati kao ključ rešenja problema. Kod nekih parova koji su u lošem odnosu neke stvari iz prošlosti bi mogle da isplivaju na površinu ili se otkrije neka istina, a nakon toga doživi razočaranje. Kod Bikova koji imaju decu fokus će biti na nekim njihovim obavezama i organizaciji istih. Slobodni Bikovi, verovatno, već su neko vreme zaljubljeni, ali im osećanja nisu uzvraćena. Ove nedelje bi sreća mogla da vam se osmehne i situacija preokrene. Osoba koja vam se dopada će vam posvetiti više pažnje, pa nije isključeno da ćete produbiti odnos.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da posvetite preterivanju u hrani i piću, ali i aktivnosti. Višak kilograma bi mogao loše da se odrazi na vaše zdravlje. Mogući su i kardiovaskularni problemi.

SAVET: Budite otvoreni i iskreni u konkretnim situacijama i u duhu dobrog raspoloženja.

Foto: Shuttestock

 

Blizanci - Period tišine i buđenja duše

POSAO: Kod Blizanaca će mnogo toga biti jasnije ove nedelje, a mnoge uvide i poruke mogli biste da prepoznate i doživite na drugačiji način. Primetili ste da komunicirate na drugačiji način s ljudima i da imate neki vid zadrške. Moguće je da ste namerno taktizirali i od atmosfere koja nije u redu pravili da sve funkcioniše na najbolji način. Okolina bi mogla prozreti vaše namere i osuditi vas za taj način ponašanja. Možda i sami sa sobom imate dilemu ili neke konflikte, ali ne treba da opravdavate neiskrenost jer će se nezadovoljstvo ispoljiti u većoj meri nego inače. Mnogo je bolje da se, na neki način, povučete jer je ovo veoma izazovan period za vaš znak. Trudite se da imate više takta i strpljenja, da saslušate druge i pokažete da ste spremni dosta toga da promenite kod sebe, ali, u isto vreme, ne treba da radite sve što nadređeni zatraže jer biste mogli da odete u drugu krajnost. Svesni ste određenih nepravilnosti, ali postoji bojazan da neke osobe iritirate i niste u mogućnosti da ih ubedite u ispravnost svojih postupaka i namera. U ovom periodu rođaci, braća ili sestre imaće važnu ulogu ili čak ponuditi poslovnu saradnju. Krajem nedelje će se neke stvari razrešiti, neke same po sebi, a neke zahvaljujući vašem dobrom zapažanju i sublimaciji svih događaja.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci će se ponašati atipično i delovati kao da nešto kriju. Partneru i bliskim osobama će to zasmetati i mogli bi vas optužiti da se ne trudite dovoljno. Krajem nedelje će se situacija promeniti, pa ćete i vi živnuti kada su porodične stvari u pitanju i partnerski odnosi i na smiren način prići partneru i pomoći, mu, na neki način. Ovaj put ćete odigrati važnu ulogu u odnosu. Pazite da se ne preopteretite ovaj put i preuzmete na sebe veću odgovornost nego što biste mogli da ispunite, pa eto novih problema. Slobodni Blizanci će započeti otvorenu komunikaciju i flert s osobom koja im se dopada. Poruke i ljubavne izjave će vam goditi, ali bi bliskost uskoro mogla da se produbi. Žene bi ovu osobu mogle da upoznaju na poslu, preko bliskih rođaka, a muškarci na putu ili u komšiluku.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema stomakom i infekcijama. Vodite računa šta jedete. Moguć je osećaj neprijatnosti i usamljenosti.

SAVET: Na vreme se distancirajte i pokušajte da razumete druge.

Foto: Shuttestock

 

Rak - Drugačije ispoljavanje emocija

POSAO: Rakovima su i dalje u fokusu neke činjenice, koje će se i dalje pojavljivati i vratiti neki kvalitet i pozitivan način funkcionisanja i komunikacije. Nesporazume koje ste imali ćete izgladiti, ali i završiti neke administrativne poslove i papirologiju. Ako niste mogli da dobijete neki papir ili vam je isti uvek falio, sada slobodno možete da završavate sve što vas je kočilo i blokiralo. Dobićete pregršt novih informacija i energiju koja će se pojačati, ali vas neće uplašiti. Štaviše, priključite se stvarima ili pokrenite neke događaje i izguraćete do samog kraja. Može se raditi o nekim nestandardnim stvarima koje neće moći da se završe bez vas. I dalje su mogući radovi u kući ili poslovnom prostoru ili ulepšavanje mesta u kojem često boravite. Ako budete imali pad volje ili raspoloženja, potrudite se da se izdignete iznad situacije, nešto naučite i budete u boljem odnosu sa samima sobom. Finansije će biti dosta bolje ove nedelje, ali će troškovi biti još veći, tako da nećete ni osetiti taj pomak. Mogući su troškovi na planove, decu ili renoviranje prostora. Neko od prijatelja bi mogao da vam traži novac na zajam ili ćete vi biti u prilici da to učinite. Ovo je period kada su u fokusu braća i sestre i kontakt s rodbinom, a nije isključeno ni kraće putovanje i poseta. Mogući su ozbiljni razgovori s jednim roditeljem ili briga u vezi s njim.

LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi koji su u braku ili vezi će se osećati korisno ljudima koji su u njihovom okruženju. S vama će stvari funkcionišu lakše, s mnogo poverenja i efikasnosti. Vama će sve to delovati lako, pa ćete s mnogo osmeha i ljubavi pružati pomoć partneru i drugim bliskim osobama. Moguće je da neke stvari neće ići u pravcu u kojem ste zamislili, ali vas to neće mnogo uznemiriti i poremetiti. Imaćete poseban odnos s osobama koje su pored vas i doživećete novo iskustvo. Slobodni Rakovi bi mogli doživeti neke nepredvidive momente s osobom koja im je na neki način bliska i prijatelj. Moguće je da će vas to uzdrmati jer je mimo vaših planova i ciljeva, a moguće je da ćete imati neku neprijatnost.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom i dijafragmom. Moguće je da ćete osećati neki pritisak ili imati povredu u tom delu.

SAVET: Ne gubite kontrolu nad situacijom.

Foto: Shuttestock

 

Lav - Sve se radi s lakoćom

POSAO: Lavovi se osećaju mnogo bolje nego u prethodnom periodu, poletni su srećni i veoma lako rešavaju i privatne i poslovne probleme. Nećete skidati osmeh i korak po korak krčićete put do uspeha. Ove nedelje možete dobiti potvrdu realizacije poslova ili poduhvata koji su vrlo autentični i originalni, a to će biti samo još jedan motor koji će vas pokretati i dati vetar u leđa. Priča o novcu će se i dalje nastavljati, pa su mogući novi pregovori, razgovori s bitnim i važnim ljudima i neke nove odluke. Može vam praviti pritisak prevelika analiza i ulazak u detalje, pa se trudite da vam to ne oduzima energiju. Imaćete uticaj na okolinu i od vas će mnogo toga zavisiti, pa ćete, na neki način, izaći u prvi plan i odskakati. U tim momentima možete delovati nekim ljudima sebično i egocentrično, ali ako sve radite postepeno, neće moći toliko da vam se zameri. Početak nedelje je veoma važan jer vas od 23. septembra čekaju odluke i razgovori koji će doći kao posledica svega što ste dosad uradili. Mogući su razgovori i planovi s veoma značajnim ljudima u vašem poslu, a tokom razgovora bi trebalo da budete iskreni i pravedni. Fokusirajte se i probajte da izoštrite sliku. Neki Lavovi bi mogli imati kraći put ili bi im u posetu mogle doći bliske osobe.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi će se osećati bolje nego ikad. Harizmatični, srećni i pozitivni privlačićete pažnju gde god se pojavite, a pojavljivaćete se često u dobrom društvu. Osećaćete se dobro u svojoj koži i to će se videti po vašem stavu i hodu. Kod partnera ćete izazivati pažnju i znažitelju, ali bi u nekim situacijama mogao i da vas uljuljka i razmazi. Značiće vam iskrenost, koju dobijate, i pomoći da napunite baterije. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodni Lavovi, pre svega, biće zaljubljeni u svet oko sebe, ali bi ove nedelje mogli intenzivirati odnos s osobom koja je vrlo šarmantna, kulturna, prirodna i oduševljava vas manirima i stavom. U jednom momenti bi okolnosti mogle da se dešavaju na drugačiji način nego što ste planirali, ali ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali možda nije naodmet da povedete računa o respiratornim i urinarnim infekcijama. Moguća je ukočenost vrata i bol u vilici. Ne budite pretenciozni.

SAVET: Ego nije vaš prijatelj ovih dana.

Foto: Shuttestock

 

Devica - Simbioza starih i novih činjenica

POSAO: Device, srećan rođendan! Ovo je period kada se osećate kao svoj na svome i kada kruži energija koja vam i te kako prija. Dosta toga se pokrenulo, pre svega na psihološkom nivou, širenjem znanja i informacija. Sve to zahteva proveru i preispitivanja, što vama neće pasti teško, ali vas pravi rezultati očekuju tek u oktobru. Do tada nastavite da širite znanje i prihvatite promene stanja i pristup stvarima. Ove nedelje biste mogli da se bavite korigovanjem nekih poslova ili organizacije na osnovu nekih činjenica. Svesni ste da vam je potreban novi pristup i da gledate stvari iz šireg ugla. Finansije su vam takođe u fokusu, ali se još na neke stvari privikavate. Oko 19. septembra ćete naročito biti u nekoj dilemi jer ćete morati da napravite potez koji zavisi od starih iskustava i novih tendencija, a to vam neće biti lako. Može vam se dogoditi da nećete znati koji je naredni potez koji bi trebalo da se povuče, što vam može delovati konfuzno i zbunjujuće. Budite smireni i taktični jer ćete vrlo brzo videti rezultate, a mnoge stvari biće jasnije. Napravite plan i razradu ako želite da pokrenete nešto ozbiljnije. Finansije idu uzlaznom putanjom, ali su mogući troškovi, pa povedite računa o novcu. Imate razloga da budete zadovoljni sobom u ovom periodu, a neke Device očekuje putovanje u daleke krajeve.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device koje su u braku ili vezi se nalaze u stabilnom odnosu. Vodite računa da ostavite podjednako prostora za partnera, kao što dajete sebi, i da ga ne zamarate svakom sitnicom. Ne treba da idete predaleko i analizirate previše jer vam to može doneti razočaranje. Nema potrebe ništa da pritiskate jer su partneru jasne vaše poruke. Imaćete konstruktivne razgovore i bićete istrajni u svakodnevnim obavezama. Moguće je da ćete ove nedelje imati ozbiljan razgovor s bliskim osobama, koje će tražiti od vas da nešto uradite ili vam dati savet, ali nije loše da ih poslušate jer na taj način možete probuditi nove mogućnosti. Slobodne Device trenutno nisu zainteresovane za emotivni život ili se radi o osobi koja je, na neki način, nedostupna, zauzeta ili živi daleko.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom, ramenima i infekcijama. Glava bi takođe mogla da bude slaba tačka, kao i butine.

SAVET: Detalji su važni, ali ne i presudni

Foto: Shuttestock

 

Vaga - Budite istrajni, ali ne i ekstremni

POSAO: Vage će na poslovnom i finansijskom planu imati naglašenu edukaciju i informacije koje će se i ove nedelje pokazati kao najvažniji pokretač događaja koji slede. Mnoge Vage će biti u situaciji da predaju, nešto pokazuju drugima, a neke bi mogle da pohađaju kurs ili seminar. U isto vreme ćete biti u boljoj relaciji sami sa sobom, a kasnije i s osobama u okruženju. Trudite se da sagledavate stvari iz više uglova, budete prirodni i prepoznate kad treba da reagujete, bilo da se radi o priči ili reakcijama. Imate nove mogućnosti i opcije, ali ništa od njih ne možete da uradite ako ih ne prepoznate. Važno je da posmatrate stvari i steknete nove uvide i date bolji kvalitet onom što radite. Ove nedelje možete otići u krajnosti, brzati ili biti isuviše inertni, pa probajte da nađete sredinu. Steći ćete naklonost nekih ljudi, ali biste, isto tako, jednim potezom mogli sve da pokvarite. Ne žurite s izjavama, ne podležite rutini i budite iskreni. Krajem nedelje ćete biti daleko svesniji i pribraniji, pa ćete mnogo lakše sve realizovati. Međuljudski odnosi će biti stabilniji, a vi svesniji poteza koje povlačite. Moguće je poslovno putovanje ili kontakt s rođacima u inostranstvu.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge zauzete Vage bi mogle da potiskuju osećanja koja i više se povlače u sebe, što nikako nije u redu. Možda još niste spremni da kažete sve što želite i mislite, ali imajte da umu da ćete morati to da uradite, koliko god vam nije prijatno. Izgledate nezainteresovano, što veoma može povrediti partnera. Ako tako nastavite, nije isključena tajna veza. S druge strane, partner ne bi trebalo da vas pritiska. Posle 23. septembra situacija će biti malo lakša. Vage koje nisu u krizi bi mogle da odu na zajedničko putovanje i uživaju u nekim novim momentima. Slobodne Vage bi mogle da se ponašaju ekscentrično i odbijaju kvalitetne osobe. Mogli biste da imate bliskiji odnos s nekim od prijatelja, ali se trudite da ne manipulišete jer biste mogli da povredite tu osobu. Trenutno niste zainteresovani za ozbiljnu vezu jer su vam u fokusu neke druge stvari.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s glavom, ali i psihom.

SAVET: Ne bežite od konkretnih zadataka i angažovanja

Foto: Shuttestock

 

Škorpija - Snažne emocije i burne reakcije

POSAO: Škorpije će ove nedelje biti aktivne na društvenom planu, ali će im više prijati mir i tišina, pa će težiti da se osame kada god je to moguće. I dalje ste u stanju i poziciji da više posmatrate situaciji sa strane pre nego što delujete i mnogo bolje razumete potrebe drugih, što će vam dati prednost u poslu. Dobro ćete sažimati stvari i iz toga se može izroditi vrlo dobra ideja na praktičnom planu. Mnogima biste u ovom periodu mogli biti rame za plakanje ili osoba kojoj će se poveravati ili tražiti savet, bilo da su u pitanju prijatelji, kolege ili bliski ljudi. Tokom ove nedelje ćete pokazati kontinuitet u radu bez obzira na događaje i na taj način ćete izaći na kraj s nekim informacijama i prohtevima. Dobro ćete funkcionisati na talasu promena i novih stvari koje će se pojavljivati iz dana u dan. Ove nedelje biste mogli imati izazove jer bi neko mogao da vas izopšti iz nekih poslova, što bi moglo prilično da vas uznemiri ili prekine u nečemu što već radite. Nije isključeno da nećete moći da se kontrolišete i odglumite koliko vas je to izbacilo iz takta i povredilo ili ćete ipak pokušati da se dostojanstveno izdignete iznad situacije. Neki će potražiti odmor od nekoliko dana da bi došli sebi i mogli da nastave dalje. Moguće je da vam kasne neke isplate ili nećete dobiti novca koliko ste očekivali.

LJUBAV: Na emotivnom planu Škorpije koje su u braku ili vezi spolja imaju dobar odnos i komunikacija s partnerom, ali kod svake Škorpije postoji nešto što je tišti, a ne želi da pokaže ili podeli s drugima. Partner se oseća sigurno pored vas i verovatno nema nikakve sumnje. Jedino, ako se budete mnogo povukli i distancirali i tražili više prostora i slobode za sebe, a partner to ne bude razumeo, može doći do konflikta i nesporazuma. Promene u odnosu su neminovne, ali to neće narušiti harmoniju i vrednost vaše veze. Slobodne Škorpije će težiti slobodnim vezama. Bićete veoma fleksibilni u odnosima, a nije isključena ni romansa s nekim iz poslovnog okruženja. Niste pristalica formi i šablona, pa i ovo bi mogla da bude veza bez obaveza. Još proživljavate neke odnose iz prošlosti, koje su ostavili veliki trag na vašu psihu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa snovima i psihom zbog stvari koje ne možete da realizujete. Napetost i nervoza i nedostatak daha. Trošite energiju na adekvatan način i ne stresirajte se zbog ljudi koji kasne ili su neodgovorni.

SAVET: Preuzmite odgovornost za sve što radite i držite distancu od nekih ljudi

Foto: Shuttestock

 

Strelac - Zaljubljeni i srećni

POSAO: Strelčevi se već neko vreme nalaze u mirnijem periodu, kad su poslovne okolnosti u pitanju, fleksibilni ste, ali i odgovorni, pa završavate poslove i obaveze kvalitetno i na vreme. Dobri ste u organizaciji poslova i logistici, ali je potrebno da sve funkcioniše i kada vi niste tu. Međutim, postoji mogućnost nerazumevanja s nadređenima, pa povedite računa da vas ne ponesu u nekim trenucima emocije ili prevlada ego. Sistem vrednosti vam se sigurno ne podudara, ali pokušajte da budete taktični i odmereni. Sve što budete rekli moglo bi se okrenuti protiv vas, ali i u vašu korist, pa je veoma važno na koji način to izlažete. Nesvesno biste mogli da srušite neke tabue i prezentujete kako da se radi na lakši način. Objasnićete da može da se radi lakše i jednostavnije i da je suština važnija od forme. Ovo mogu biti vrlo interesantni momenti kad biste mogli da uradite nešto na kolektivnom planu, a ne samo za sebe. Oko 20. septembra se od vas može zahtevati da nešto uradite, nadgledate poslove ili budete na nekom mestu, na kom nećete moći biti iz opravdanih razloga, što bi moglo da vam se zameri. Takođe, postoji mogućnost saradnje s inostranstvom ili ćete imati poslovni put.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod zauzetih Strelčeva dominira nesebičnost, harmonija, ljubav i blagostanje. Osećate se zadovoljno i srećno i otvarate mogućnost za rast i razvoj na svim poljima. Partner vam pruža podršku, ali je potrebno da se ne oslanja samo na vas, već sam doprinese vašem odnosu. Očekujete poštovanje, ali i veću inicijativu. Slobodni Strelčevi se osećaju srećno i zadovoljno i postoji mogućnost da svim silama žele da osvoje osobu koja im se trenutno sviđa. Nesebično ćete davati sebe, ali vodite računa da ne preterate i stvorite kontraefekat.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kostima.

SAVET: Nemojte da dozvolite sebi da vam inat pokvari neke odnose i planove

Foto: Shutterstock

 

Jarac - Nova saznanja i nove ideje

POSAO: Kod Jarčeva ove nedelje neće biti značajnijih promena na dugoročnom i kratkoročnom planu, ali postoji mogućnost da ćete biti u prilici da sprečite da se dogodi nešto loše ili sprečite grešku. Bićete takođe u prilici da nešto kažete ili date sugestiju, ali ćete i vi biti spremni da sarađujete i prihvatite ono što vam se govori. Komunikacija je veoma važna ove nedelje jer će se mnogi odnosi menjati i nakon toga, kao rezultat, biće neki novi konkretni događaji. Prepoznaćete šta su prave vrednosti, a čega definitivno treba da se oslobodite. Pomaka će svakako biti, samo je pitanje koliki je u ovom trenutku. Na početku nedelje možete imati izazove, kada ćete shvatiti šta vam je činiti na poslovnom planu. Nemojte preterivati s iznošenjem informacija i vodite računa da li vaše reči dopiru do ljudi s kojima razgovarate. Vodite računa i o ljudima s kojima sarađujete jer bez njih ne biste ni vi mogli da budete kompletni. Šta god bio krajnji rezultat treba da budete zadovoljni jer se sve dešava u vašu korist. Važan datum je 23. septembar, kada ćete shvatiti da je moguće da se ostvare neke važne ideje, želje i snovi. Imaćete više kontakta s ljudima iz inostranstva. Mogući su troškovi na privatne stvari, a nije isključeno da ćete razmišljati o kreditu ili pozajmici.

LJUBAV: Na emotivnom planu prolazite kroz važne transformacije i promene, što će naročito obradovati vašeg partnera i bliske osobe. Strasti su naglašene, ali problemi mogu da nastanu zbog nerazumevanja i nesklada u nekim životnim stavovima. Moguće je da će vaše reagovanje i naglašavanje nečijih mana loše uticati na ljude oko vas, pa biste mogli da doživite kritiku. Slobodni Jarčevi bi mogli da uplove u strastvenu vezu s osobom s posla, a nije isključeno da se radi o nekome ko je autoritet ili nadređeni, naročito kada su ženski pripadnici znaka u pitanju. Kada su muški pripadnici u pitanju, ovo je period kada biste mogli biti veoma promiskuitetni. Strasti su prenaglašene, ali povedite računa da ne povredite neke osobe.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s leđima i urinarnim traktom. Povedite računa o grlu i ne iscrpljujte telo.

SAVET: Branite se kvalitetom i vrednostima.

Foto: Shuttestock

 

Vodolija - Dinamični i u pokretu

POSAO: Kod Vodolija su i dalje naglašeni međuljudski odnosi i poslovne okolnosti koje podstiču vaš unutrašnji razvoj. Bićete raspoloženiji, šarmantniji i često u veoma dobrom društvu. Ako je vaš posao vezan za javnost i ove okolnosti, imaćete uspeha i tendenciju za rast i razvoj. Imaćete kontakt sa značajnim i važnim ljudima iz vašeg sveta i ostaviti dobar utisak. U isto vreme možete biti impulsivni, direktni, živahni i često u pokretu. Sve to će vam mnogo goditi i prijati jer kvalitet koji donosite je veoma jak motiv koji vas vodi. Pazite samo da mnogo ne uzletite i da vas ne ponese ego. Sve što sada budete radili biće autentično i drugačije od onoga što ste dosad radili. Dobićete dodatne uvide, ali i neke nepredvidive okolnosti, koje će vam doneti samo kvalitet i iskustvo više. Budite otvoreni za sve novine i prihvatite ih iako vam deluje da nećete moći da uradite sve kako treba. Osećate i sami da se sve mnogo bolje realizuje, da je sve brže i lakše, a opet iskrenije. U isto vreme ćete imati razgovor po pitanju finansija i verovatno ih podići na viši nivo. Studenti i svi oni kojima je u fokusu obrazovanje biće prinuđeni da u ovom periodu daju od sebe više nego inače i pokažu pribranost i odgovornost. Moguće je poslovno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije mogle bi imati neka iskušenja. Postoji osoba koja vam već neko vreme privlači pažnju i koja bi mogla da ugrozi vašu vezu. Ako niste u zamci prevare, mogući su veliki izdaci, renoviranje doma ili revidiranje nekih troškova. Partner bi mogao da izađe s nekim predlogom i pokuša na neobičan način da reši problem. Moguće je da vam se ne poklapaju potrebe i doživljaj na stvari oko vas i da vas partner doživljava kao bezosećajnu i nezainteresovanu osobu. Parovi koji imaju decu mogu doživeti nesvakidašnje stvari koje će ih u isto vreme uzdrmati i oraspoložiti. Mogući su i izdaci u vezi s decom. Slobodne Vodolije bi u ovom periodu mogle da upoznaju zanimljivu i čudnu osobu, koja se ne uklapa u šablone i sistem. Ta čudna individua će vam zapasti za oko i prilično vas prodrmati. Ove nedelje ćete produbiti razgovor i pokušati da napravite bliskiji odnos.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kolenima, venama i psihom. Ovo je dobar period da uradite analize i pretrage. Osećaj griže savesti bi mogao da utiče na vaše zdravlje.

SAVET: Vodite računa o stilu i načinu komunikacije, ne budite rigidni i neprijatni.

Foto: Shuttestock

 

Ribe- Komunikacija na ispitu

POSAO:Ribe prolaze kroz neke oscilacije i iskušenja na poslovnom planu. Prihvatili ste se nekih obaveza, ali se ne osećate dobro u skladu s njima ili mislite da ste nedovoljno plaćeni i nagrađeni. Imate previše odgovornosti, ali ste, na neki način, i emotivno umešani u sve aktivnosti. Ovo je period zagrevanje za sve ono što vas očekuje u narednom periodu. Iako ste iskreni i predani, moguće je da nećete naići na razumevanje. Trudite se da budete jednostavni, naročito u komunikaciji s osobama preko puta vas jer način na koji se obraćate drugima može se reflektovati na planove i vašu poziciju. Imate mnogo potencijala i možete da prepoznate specifične momente, ali je potrebno da promenite pristup drugima. Moguće je da ćete ove nedelje uspostaviti mnogo bolji odnos sa osobama s kojima niste imali mnogo kontakta dosad. Doživljavaćete sebe drugačije, ali i osobe s kojima ste u kontaktu. Neke Ribe bi mogle dobiti ponudu za posao, nove klijente ili saradnike. Sve to će vam doneti neku novu svežinu i energiju. Imaćete mogućnost da date doprinos kvalitetu i dobroj atmosferi, ali biste mogli biti i neprijatni, što se neće dobro odraziti na okruženje i buduću saradnju. Oko 23. septembra se možete naći u nekim specifičnim situacijama i odlukama.

LJUBAV: Na emotivnom planu će biti pojačana komunikacija u vezi sa svakodnevnim obavezama. Mnogo toga će se sleći i moći ćete da razjasnite mnogo toga što nije funkcionisalo u prethodnom periodu. Nećete mnogo potencirati na svemu što radite, ali vas može povrediti ako neko partner ili bliske osobe pripišu sve kvalitete sebi. Probajte bez tenzije da objasnite kako se osećate i kako se osoba preko put vas ponaša i da se zbog razočarenja ne povlačite u sebe. Slobodne Ribe bi mogle u poslovnom okruženju imati pojačanu strast ili emocije prema osobi iz poslovnog okruženja. Ove nedelje može doći do više interakcije između vas, ali biste mogli da se upustite u strastvenu avanturu. Radi se o ekscentričnoj osobi, koja je drugačija od vas, ali vas ta različitost posebno intrigira i privlači.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s reproduktivnim organima, alergijom na koži i infekcijama. Prolazite kroz proces transformacije, pa ćete biti u prilici da napravite kompromise zbog egzistencije. Pravila, principi i očekivanja drugih takođe loše deluju na vas. Trudite se da ne izdate sebe jer vas to vodi u probleme. Budete aktivni fizički i izbacite loše navike.

SAVET: Ništa se ne podrazumeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)