Horoskop

Zodijak i teretana: OVAN preslišava trenera, ŠKORPIJA smišlja osvetu, a DEVICA alkoholom briše strunjaču

Analizirali smo sa astrološke strane ponašanje horoskopskih znakova u teretani, evo kako bi izgledalo da se svi zajedno nađu na treningu

28.07.2022 09:00

Zodijak i teretana: OVAN preslišava trenera, ŠKORPIJA smišlja osvetu, a DEVICA alkoholom briše strunjaču
Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoje prepoznatljive karakteristike i određeni način ponašanja kad se nađu u određenim situacijama.

Srećna republika je sa astrološke strane analizirala ponašanje horoskopskih znakova u teretani. Zamislite da se tipični predstavnici svih 12 horoskopskih znakova u isto vreme nađu na treningu u teretani. Evo kako bi to izgledalo.

shutterstock.com

Ovan forsira tempo i sve bolje zna čak i od trenera

OVAN

Kao tipičan predvodnik Ovaj prvi dolazi na trening. Odmah se hvata za najteže tegove jer sve ispod 100 kg je za mekušce. Forsira trening i traži brži temo, a posle pola sata preslišava trenera, jer on to ipak zna bolje iako je prvi put nogom kročio u teretanu.

BIK

Začuđeni Bik ne zna šta ga je snašlo i pita se šta on uopšte traži u teretani. Već posle 5 minuta je lipsao i razmišlja kako će posle treninga sebe da počasti duplom palačinkom sa eurokremom i plazmom. Možda uzme i sladoled da nadoknadi izgubljenu snagu.

BLIZANAC

Blizanac je u elementu i bez pardona flertuje sa dve atraktivne devojke odjednom. Obilato koristi šarm, smeje se i ugovara sastanak sa trećom lepoticom odmah posle treninga. Posle 5 minuta mu je dosta tegova pa bi da proba zumbu jer to izgleda baš zanimljivo, a devojke su top.

RAK

Najradije bi se sakrio od svih i čini mu se da majica koju nosi nije dovoljno široka da pokrije njegovo zaobljeno telo. Prati sve instrukcije trenera i vodi račina da ne podiže previše teške tegove zbog kojih bi mogao da ušine leđa.

LAV

Oduševljen je ogledalima u teretani i ne može da odvoji pogled od sopstvenog tela. A tek kosa kao griva. Ovaj trenutak mora da se zabeleži, pa hitro vadi mobilni telefon iz džepa slika selfi i odmah ga deli na društvenim mrežama.

DEVICA

Histerično alkoholom po 6 put briše strunjaču za 15 minuta da slučajno ne pokupi neku bakteriju. Pažljivo sluša šta trener govori i sve joj jednom proverava na Jutjub snimcima da slučajno neku vežbu ne radi pogrešno.

VAGA

Proverava svaki pramen kose da se ne pokvari dok vežba. Ježi se od same pomisli da bi mogao da se oznoji. Traži ličnog trenera iako je vežbanje po njegovom mišljenju  precenjeno. Osim toga, njooj ni ne treba.

Pixabay.com

Škorpija već smišlja kako da se osveti Ovnu

ŠKORPIJA

Škorpija već kipti od besa, a Ovan mu toliko ide na živce da bi ga najradije mlatnuo tegom po glavi samo da ga više ne sluša i ne gleda. U glavi je već smislio osvetu za njega i strpljivo čeka svojih 5 minuta da plan sprovede u delo.

STERAC

Strelcu je sve super, ali ne bi previše da se zamara. Posle pola sata spreman je da preuzme vođenje treninga od fitnes trenera što i čini bez blama iako ranije nije vežbao. Ali, važno je da se svi dobro zabavljaju.

JARAC

Jarac ćutke radi vežbe i to savršeno, pa mu trener nije potreban. Ovna i njegovo stenjanje tokom vežbanja ne može više da podnese. Prilazi Škorpiji i zajedno se povlače u najudaljeniji ćošak da smisle savršeni zločin i zauvek se otarase Ovna.

VODOLIJA

Uvek radi sve po svome. Kad trener kaže levo on ide desno i nikako da uhvati korak sa ostalim. Traži od trenera plan vežbanja za naredni dan jer voli sve da zna unapred. Jedino mu nije jasno zašto ga niko ne razume i svi misle da je lud.

RIBE

Oči su mu pune suza zbog napetosti među vežbačima i nije mu jasno zašto se ne podnose. Pokušava da pomiri Ovna sa Škorpijom i Jarcem ali kad mu oni zaprete razočarano se povlači na svoje mesto utučen zbog toliko negativne energije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)