Horoskop

5 znakova koje očekuje SUBINSKA LJUBAV do kraja leta! Da li ste među njima?

Sreća će se osmehnuti čak i onima koji su izgubili nadu i digli ruke od ljubavi, ali sudbina će im na najlepši način pokazati koliko život može biti lep

26.07.2022 10:00

5 znakova koje očekuje SUBINSKA LJUBAV do kraja leta! Da li ste među njima?
Pixabay.com

Ovo leto biće vrelo, ne samo po temperaturama, već i po dešavanju na nebu. Sudeći prema prognozama astrologa, mnoge horoskopske znakove do kraja leta očekuje preokreti u ljubavnom životu.

Međutim, samo 5 znakova moći će krajem leta da se pohvali da su da su sreli sudbinsku ljubav. Bikovi će biti iznenađeni jer će srodnu dušu prepoznati u nekome koga su uvek smatrali za prijatelja, dok će Rakovi konačno sresti i započeti vezu sa osobom o kakvoj su maštali celog života.

Srećna republika otkriva koga to u ljubavi očekuju preokreti i kome je sudbina konačno uslišila želju i poslala im srodnu dušu.

1. BIK

shutterstock.com

 

Ovo leto za Bikove je prilično turbulentno. Zauzeti pripadnici ovog znaka čas su na sedmom nebu, čas pokušavaju da reše ljubavne nesporazume sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka romantično su raspoloženi i čeznu za mirnim, toplim porodičnim domom. Ova želja će im se ispuniti, ali nemojte da se iznenadite ako shvatite da je vaša srodna duša neko koga ste oduvek smatrali za prijatelja. Nek vas to ne brine, najstabilnije ljubavne priče rađaju se iz prijateljstva.

2. Rak

shutterstock.com

 

Romantični i emotivni Rakovi već odavno čeznu za nekim ko će ih razumeti i voleti. Mnogi od pripadnika ovih znakova su već izgubili nadu da će se njihove želje ostvariti. I taman kad ste već praktično digli ruke od ljubavi u vaš život ulazi osoba o kakvoj ste sanjali celog života. Već pri prvom susretu znaćete da pred vama stoji sudbinska ljubav, a kraj leta dočekaćete zaljubljeni do ušiju i srećni onako kako niste ni sanjali. Mlađi pripadnici znaka na dobrom su putu da postanu roditelji.

3. DEVICA

shutterstock.com

 

Ljubavna sreća će se konačno osmehnuti i Devicama. Uzdržani i praktični pripadnici ovog znaka potpuno će izgubiti glavu i zaljubiti se kao nikad ranije. Biće to ljubav na prvi pogled i potpuno ćete se prepustiti emocijama što za vas nije svojstveno. Veza u koju budete ušli biće toliko jaka da ćete praktično odmah započeti i život pod istim krovom što će zaprepastiti vašu porodicu i prijatelje jer vas nikad do sad nisu videli u takvom stanju. Bez brige nećete pogrešiti bez obzira što će se sve odvijati previše brzo za vas ukus.

4. JARAC

shutterstock.com

 

Jarčevi su po prirodi hladni i teško se otvaraju prema drugim ljudima. Imaju visoke kriterijume kad je izbor ljubavnog partnera u pitanju i ne žele da popuste ni za mrvu. Iako ste poznati kao kontrol frik ovog leta izgubićete glavu za osobom koja na prvi pogled uopšte nije vaš tip. Međutim, kako se budete bolje upoznavali shvatićete koliko imate sličnosti i istih pogledana život. Vi ste od onih kod kojih se ljubavni žar teško pali, ali kad se to dogodi potpuno izgubite razum od ljubavi. Nemojte da brinete unapred već se opustite i uživajte u ljubavi koja se sreće jednom u životu.

5. VODOLIJA

shutterstock.com

 

Srodnu dušu Vodolije će ovog leta sresti na putovanju ili godišnjem odmoru u inostranstvu. Ne mora da znači da će biti stranac, pre da je neko naš ko se igrom sudbine zatekao na istom mestu kad i vi. Srodnu dušu Vodolije mogu sresti i u autobusu ili avionu na putu ka letnjoj destinaciji, zato obratite pažnjuna to ko seda pored vas. Ovakva vrsta poznanstva za vas nije neobična zato se zavalite u sedište i uživajte u najlepšem ljubavnom cvrkutanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)