Horoskop

MLAD MESEC u Lavu! Vreme je za romantiku i NOVE početke!

Energija Mladog Meseca dodatno će biti pojačana Jupiterom koji započinje retrogradni hod pa je izvestan povratak starih ljubavi. Zbog naglašenog uticaja nepredvidivog Urana iz Bika vozačima se savetuje oprez za volanom

22.07.2022 18:00

MLAD MESEC u Lavu! Vreme je za romantiku i NOVE početke!
Foto: Shutterstock

U četvrtak 28. jula u 19.55 očekuje nas mlad Mesec u Lavu, jedan od najlepših i najromantičnijih ove godine. Mlad Mesec je vreme za nove početke i romantiku, a kako istog dana Jupiter, planeta sreće i blagostanja, započinje svoj retrogradni hod novi početak može biti i obnavljanje veze sa bivšim partnerom ovog puta praćeno srećnom zvezdom.

Mlad Mesec biće pojačan energijom Lava znaka u kome se mladnjak odigrava što će doneti dodatno svetlo i uvide u sopstvene želje.

pexels.com

Mnogima će vrela letnja romansa pomutiti razum

Podrška neba

Iako ova promena na nebu nosi jaku vibraciju radosti, kreativnosti i bogatstva pravo je vreme da zastanemo pogledamo gde smo i shvatimo šta želimo u sopstvenom životu. Bilo da je u pitanju posao, emotivni ili porodični odnosi vreme je za lično preispitivanje i promene svega onoga što nam više ne pričinjava radost. Za kakvu god promenu da se odlučite imaćete podršku neba da svoje snove pretvorite u realnost. Nemojte da budete površni već zagrebite malo dublje po sopstvenoj duši i sve će vam se samo reći.

Iza leđa Mladog Meseca u Lavu kao podrška i zaštita biće Venera i Lilit planete koje će pojačati našu istinsku potrebu da budemo samo svoji i autentični jer je to uslov da zablistamo. Nikakve kopije i plagijati u ovom trenutku neće moći da prođu.

Kako se ovaj Mlad Mesec događa na sredini leta i većina ljudi će biti na odmoru nemojte da se iznenadite ako vam se ukaže prilika da uđete u strasnu letnju avanturu koja će vam pomutiti razum. Žene će privlačiti neobični muškarci, dok će jači pol bolje zagledati dame koje se ističu u masi ostalih bezličnih lica upravo po svojoj originalosti.

Pixabay.com

Poseban oprez preporučuje se muškarcima za volanom

Oprez na putu

Promene na nebu koje nas očekuju doneće preko potreban optimizam i osmeh na lice mnogima od nas, ali doza opreza nije na odmet. Na to na upozorava konjukcija luckastog i potpuno nepredvidivog Urana i Severnog mesečevog čvora u znaku Bika koja će se dogoditi 2 dana pre mladog meseca. Iz prikrajka vreba i Mars koji je u Biku u blizini Urana što dodatno unosi nervozu jer sa Uranom promene su nagle, silovite i potpuno neočekivane.

Biće dosta nervoze posebno kod muškaraca kojima se savetuje da obrate pažnju u saobraćaju kako im se ne bi dogodile saobraćajne nezgode. Prilikom vožnje otvorite četvoro očiju da vam iz mrvog ugla ne uleti drugi automobil. Neće biti lako ni vozačima u gradu koji posebno treba da obratite pažnju na pešake i bicikliste koji mogu bukvalno samo da se stvore ispred vas. Jednom rečju neophodan je oprez i koncentracija na putu i zbog vas i zbog ostalih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)