Horoskop

Ovnove čeka veza s osobom na koju su bacili oko, dok će rakove obasipati pažnjom gde god se pojave! DETALJNI NEDELJNI HOROSKOP!

Pogledajte šta vas očekuje u predstojećoj nedelji i spremite se za mnoga iznenađenja.

bySrećna republika

18.07.2022 10:00

Ovnove čeka veza s osobom na koju su bacili oko, dok će rakove obasipati pažnjom gde god se pojave! DETALJNI NEDELJNI HOROSKOP!
shutterstock.com

Zvezde su pripadnicima mnogih horoskopskih znakova za ovu nedelju pripremile pregršt iznenađenja, a posebno velike stvari očekuju bikove. 

Pixabay.com

Ovan 

Ovan - Razdvajanje teorije i prakse

POSAO: Ovnovi će ove nedelje biti nadahnuti nekim novim idejama i moći će da ih zaobliče i sprovedu u delo. I to sve lagano i postepeno. Možda to i neće biti u skladu s vašom prirodom, ali će tako biti najkvalitetnije. Što se tiče dugoročnih planova, morate biti svesni da je potrebno nešto radikalno da promenite i dok to ne usvojite, nećete biti spremni. Od vas se traži neka alternativa, nova rešenja i da shvatite šta su prave vrednosti. Možda su neki poslovi idejno lako rešivi, ali to u praksi i nije baš tako, pa bi ta činjenica mogla malo da vas opterećuje. Što si finansija tiče, u prethodnom periodu ste imali mnogo troškova, a ta tendencija će se nastaviti sve do sredine avgusta, pa koliko god novca zaradili ili imali još više ćete trošiti. I ova situacija bi mogla da vas natera da pravite neke nove dugoročne planove. Imate potvrdu rada i kvaliteta, ali je došlo vreme da idete napred i pređete na viši nivo. Još jedna neobična okolnost bi mogla da zadesi ovaj znak, a to je da će mnogo više pratiti potrebe i unutrašnje stanje i reagovati na mnogo mirniji i staloženiji način nego što je to bilo ranije. Pokušaćete da se izrazite na što jednostavniji način, a preovladaće racio i mirniji bioritam. Osećaćete se mnogo stabilnije i stajaćete čvrsto na nogama. Vodite računa da budete iskreni u svakoj komunikaciji jer ovih dana možete naići na neka iskušenja.

LJUBAV: Ovnovi koji su u partnerskom odnosu ovih dana će imati dinamičnije trenutke i interakciju s partnerom. Osoba koja je pored vas će primetiti da ste se mnogo promenili i to pozitivno. Bićete strpljiviji i komunikacija će biti mnogo lakša i jednostavnija. Imaćete međusobnu podršku i doneti neke zajedničke odluke na dugoročnom planu. Partner će biti zadovoljan tom transformacijom i prilično će vam biti naklonjen. Slobodni Ovnovi će ovih dana produbiti odnos s osobom koja im se dopada. Bićete iznenađeni koliko vas ta osoba razume i poznaje, što će vas još više približiti. Tačno će znati šta vam prija, što će vas prilično iznenaditi. Ovo bi mogao da bude odnos koji može dugo da traje.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s grlom, pa izbegavajte hladne napitke i ne preterujte sa alkoholom. Ne sedajte u auto ako se ne osećate dobro. Povedite računa oko 18. i 20. jula o reakcijama i trudite se da budete koncentrisani.

SAVET: Ne ubrzavajte i ne forsirajte da se neke stvari brže završe 

Pixabay.com

Bik 

Bik - Građenje temelja

POSAO: Bikovi ove nedelje mogu, na neki način, izaći u prvi plan. Može se dogoditi da bez vas neke stvari neće moći da se završe ili ćete na neki drugi način biti važan šraf u poslovanju, što će vam dati na važnosti. Iz svega toga može da se izrodi neka veoma dobra ponuda ili neki novi početak. Zato obratite pažnju ako budete u ovakvoj situaciji i nemojte propustiti priliku da se istaknete. Bez vas neće moći da se završi posao, a čitava priča dobiće značajan epilog na dugoročnom planu. Očekuju vas stabilnost i postavljanje nekih čvrstih temelja. Moguće da to vama još ne izgleda tako jer je sve nesigurno i možda se oko vas dešavaju neka previranja, ali će se sve završiti u vašu korist. Koliko god da je opterećujeće, ovo je pravi trenutak za građenje uspešne karijere. Neki Bikovi će možda nešto značajno shvatiti i doneti odluku da promene pristup u poslovanju ili čak promene posao. Naročito oni koji su se već neko vreme zarobili i ne mogu lako da izađu iz nekog začaranog kruga. Razmišljajte o tome da samo vi treba da započnete i pokrenete dešavanja da bi vam se one i desile. Na finansijskom planu imate mnogo potencijala i novac vam lako dolazi, a velike promene možete da napravite sve do februara sledeće godine. Ali da biste prešli na viši nivo, važno je da budete duhovno osvešćeni i imate svest o kvalitetu i prioritetima da biste brže prepoznali potencijale i ispoljili ih. Način na koji budete komunicirali će biti prvi pokazatelj da li ste napredovali.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi na poseban način će brinuti o partneru, da li iz opravdanih razloga ili će samo imati pojačanu želju, zavisi od ličnog horoskopa. Moguće je da će neki duhovi prošlosti umešati prste, pa ćete mudrije i zrelije gledati na situaciju u kojoj se nalazite. Odnosi s bližnjima će biti harmonični, a partner bi mogao da vas posmatra na drugačiji način, uvideći sve vaše vrednosti i kvalitete. Ovo bi mogao da bude i test odnosa, koji ćete veoma dobro proći. Kod slobodnih Bikova dešavaju se značajne stvari na emotivnom planu. Jedna osoba koju ste skoro upoznali vam se vrti po glavi, ali moguće je da postoji neka prepreka ili otežavajuća okolnost. Vi biste sve uradili da budete s tom osobom ili da joj ugodite, a s druge strane, postoji još osoba koje će se interesovati za vas. Nekim Bikovima bi mogao drastično da se preokrene život.

ZDRAVLJE: Na ovom polju nećete imati ozbiljnijih problema, ali povedite računa da ne preterate s ishranom ili pićem. Budite umereni u svemu.

SAVET: Sujeta nije vaš saveznik u ovom periodu, oslobodite se 

Pixabay.com

Blizanci 

Blizanci - Jednostavno i lako

POSAO: Blizanci će se ove nedelje više baviti nekim apstraktnim stvarima. Više će vas voditi inercija i okolnosti, a manje ćete preuzimati inicijativu i biti od akcije. Ali i tu treba da budete oprezni. Ako ste previše inertni, stvari mogu da budu promenljive i da vas, na neki način, iznenade, dok, s druge strane, ako budete imali jaku želju da nešto menjate i to budete forsirali, moguće je usporenje ili neke blokade. Zato se trudite da budete fleksibilni, spremni na oscilacije, a nekada pustite da neke stvari idu same od sebe. Moguće je da će vam se ovih dana otvoriti neka prilika, ali pre toga treba dobro da se preispitate pre nego što donesete neku odluku. Možda vam je potrebna neka edukacija, nadogradnja ili neki vid učenja. Može vam delovati da se sve dešava na neki čudan način, pa vas to može zbunjivati ili usporavati, ali je važno da shvatite da vam se sve dešava baš onako kako je vama potrebno. Na finansijskom planu možete da očekujete kvalitet i potvrdu da se razvijate u dobrom pravcu, pa nisu isključene neke manje nagrade i satisfakcije. Kod nekih Blizanaca je moguće povećanje plate, dok bi neki mogli da podignu kredit ili na neki drugi način imaju potraživanje novca. Ali s obzirom na to da ste skloni hedonizmu i uživanju, moguća je i pojačana želja za trošenjem, pa povedite računa da ne potrošite više nego što imate. Ove nedelje ćete biti posebno prilagodljivi, jednostavni i praktični, pa ćete tako zadobiti poverenje kolega i pretpostavljenih. Ovo je odlična nedelja za sve Blizance koji se bave kreativnim zanimanjem ili nekom vrstom umetnosti, kada će vaš talenat doći do izražaja. Biće to splet srećnih okolnosti, koji nije slučajan.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će biti u stanju da iznesu nešto novo i to prilično kvalitetno. Zračićete na poseban način i učinićete sve da udovoljite partneru. Postoji bojazan da partner neće prepoznati na pravi način vašu energiju i to vas može prilično povrediti. Na različite načine sada prihvatate emocije i to može biti problem. Ako to prevaziđete, očekuje vas neki novi početak, koji je veoma značajan za vas. Probajte da prevaziđete razlike i iskušenja i ne zakomplikujete situaciju. Slobodni Blizanci će biti harizmatični i na poseban način će zračiti i privlačiti pažnju. U nekoj situaciji ćete biti u centru pažnje i to će vas izdvojiti iz mase, društva ili kolektiva. Možda će vas i iznenaditi ko će vam sve pokazati naklonost. Moguće je da će neko probati da vas osvoji na neočekivan i neobičan način, pa nećete znati da odreagujete. Ostanite ono što jeste i probajte da budete spontani i onakvi kakvi zapravo jeste.

ZDRAVLJE: Možete biti uznemireni i u panici zbog nekih planova koji se neće odvijati onako kako ste zamislili. Trudite se da budete opušteni.

SAVET: Poštujte autoritete

Pixabay.com

Rak 

Rak - Period opuštanja

POSAO: Akcenat ove nedelje je na odnosima s drugima, finansijama i ličnoj satisfakciji. Na početku nedelje imaćete veliku potrebu da izrazite svoju ličnost, kako kroz duhovnu dimenziju i bolji odnos prema sebi tako i kroz relacije s ljudima preko puta vas. Naglašena je svest o vrednosti duhovnih i nematerijalnih stvari, kojih ste duboko svesni, kao i zahvalnost za sve dobro što vam se dešava u životu. Ovo je period kada Venera, planeta harmonije, ljubavi i novca, boravi u vašem znaku, pa ćete se i fizički prolepšati, bićete bolje raspoloženi i privlačićete ljude. Istovremeno ćete dolaziti u sukob s ljudima koji imaju potrebu da vas kontrolišu ili nad kojima želite da dominirate. U utorak su mogući sukobi upravo zbog nametanja autoriteta koji nije opravdan u realnosti i zasniva se na strahu. Kraj nedelje donosi bolje vibracije, pa ćete imati dosta uspeha u materijalizaciji i ostvarenju planova. Odlična je povezanost između polja karijere i polja novca, pa će poslovi koji dolaze od kraja nedelje biti finansijski isplativi i trajnog karaktera. Učićete od boljih od vas ili barem mudrijih, pa ćete ubrzo uvideti sopstvena ograničenja. Kada je reč o novcu, ovo je nedelja u kojoj ste dosta usmereni na finansije. Isplate možete da očekujete krajem nedelje, a sve je povezano s vašom karijerom i redovnim prihodima. Nemate dodatne troškove, pa možete da budete opušteniji s novcem nego inače.

LJUBAV: Rakovi koji imaju partnera biće obasipani pažnjom i ljubavlju. Ušli ste u miran period kada samo želite da se stvari odvijaju ustaljenom dinamikom, bez nekih većih odstupanja. Sve što izlazi iz zone prijatnosti stvara vam nervozu i po automatizmu počinjete da se povlačite u sebe. Prema partneru ćete biti brižni i saosećajni, pa ćete svaki njegov problem doživljavati kao svoj. To za partnera može da predstavlja opterećenje, pa pokušajte da se opustite i dozvolite partneru da nešto reši i sam. Rakovi koji su trenutno sami osećaju se dobro u svojoj koži. Plenite harizmom i uživate pažnju suprotnog pola, koja vam prija. Može da vas zainteresuje neko iz okruženja ko je pažljiv i brižan i jasno vam pokazuje da mu je stalo do vas. U ovom periodu osećate veću potrebu da drugi brinu o vama i da vam ugađaju, što je obično rezervisano za vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s nogama i venama, pa povedite računa.

SAVET: Uživajte u pažnji

Shutterstock

Lav 

Lav - Osećaj izolacije

POSAO: Dragi Lavovi, prvi deo nedelje vam prolazi dosta napeto da bi poboljšanje nastupilo u drugom delu nedelje, kada ćete moći više da se opustite. Ne osećate da ste u svom elementu i imate tendenciju da ne vidite dobro odnose oko sebe. Imaćete osećaj da se sve menja i da nemate kontrolu nad situacijom, što će vam teško pasti. Dosta ste zatvoreni i ne delite s bliskim ljudima svoje viđenje stvari i strahove, već ćete pokušavati da ih prevaziđete sopstvenim snagama i duhovnim osnaženjem. Pritiskaju vas i neke tajne koje iz nekog razloga ne možete da podelite s okolinom, a samim tim ne možete da pomognete nekome tako što biste bili otvoreni i iskreni s njim. Na poslu se takođe ne osećate najbolje jer vam crpi previše energije, što direktno utiče na vaše zdravlje i kvalitet života. Tek krajem nedelje, kada sunce bude prešlo u vaš znak, osetićete da vam se vraća snaga i mentalna sposobnost da upravljate sobom na konstruktivan način. Pred kraj nedelje vam sledi odlazak na put koji će za vas imati veći značaj sa aspekta duhovne obnove. Moguća je i saradnja sa strancima koja će imati tendenciju da se širi u budućnosti. Na finansijskom planu nemate jasnu sliku u vezi s novcem. Moguće je da ćete imati dosta skrivenih troškova u vezi s domom ili članovima porodice, koji će negativno uticati na vaš budžet. S druge strane, priliv novca ne dolazi na planiran način iz razloga koji vam nisu jasni i na koje ne možete da utičete.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi prolaze kroz period koji im nije potaman kada je ljubav u pitanju. Osećate se zablokirano i duhovno se udaljavate od partnera ili on od vas. To ne mora biti loše pošto se nakon ovog perioda možete povezati s njim na način koji je mnogo jači i trajniji, što će dosta učvrstiti vaš odnos. Ako partner ili vi imate potrebu za nekom vrstom osame, stavite do znanja drugoj strani šta želite i nesporazumi će lako biti izbegnuti. Lavovi koji trenutno nemaju partnera osećaju neku vrstu izolacije, koja je više uslovljena okolnostima nego nametnuta. Neki od vas prepustili su se uživanju u tajnoj vezi, koja vas ispunjava i trenutno vam pruža sve što vam je potrebno. Moguća je i zaljubljenost i platonski odnos, iz koga ne želite da izađete.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu osećaj depresije i izolacije koji može izazvati psihosomatske probleme.

SAVET: Ne budite malodušni, već se prilagodite situaciji i sačekajte da se okolnosti poboljšaju

Pixabay.com

Devica

Devica - Socijalna aktivnost

POSAO: Drage Device, ova nedelja za vas će biti u znaku socijalne dinamike i rada koji zahteva usklađivanje s grupom i timski rad. Na samom početku nedelje imate sjajnu poslovnu poziciju, koja će se konačno iskristalisati i moći ćete jasno da vidite u kom pravcu će ići neki posao koji vam mnogo znači. Razmišljate izvan uobičajenih okvira i to će vam doneti nove poslovne mogućnosti, kao i rešenje određene problematike na poslu i mogućnost da napravite dobru poslovnu strategiju. Imaćete manjih poteškoća da uskladite obaveze s potrebom da se posvetite onima koje volite i sopstvenom zadovoljstvu. Moraćete da pokažete dozu kreativnosti u rešavanju takvih situacija ako želite da održite balans. Krajem nedelje osetićete potrebu da se povučete i mentalno i fizički. Neće vam prijati kontakti s ljudima, već će vam biti važno da razmišljate u tišini neopterećeni tuđim problemima. Da biste imali potrebnu snagu za dalje izazove, povucite se i radite u samoći i tajnosti, tako ćete biti najproduktivniji i najkorisniji i sebi i drugima. Imate odličnu priliku da se menjate kroz ovo iskustvo na više nivoa. Kada su u pitanju finansije, prihodi koje ostvarujete su raznovrsni i dolaze s različitih strana. Imaćete osećaj da se sve rešava iznenada i u poslednjem trenutku. Isto tako računajte da će se i troškovi pojavljivati tamo gde ih ne očekujete.

LJUBAV: Device koje su u vezi ili braku imaju s partnerom dobru komunikaciju i dosta otvoren i prijateljski odnos. Razumete se dobro i čini vam se da nema neke preterane strasti iako je odnos pun dinamike i događaja. To, međutim, ni više i ni partner ne doživljavate kao nešto loše već naprotiv, svesni ste da vaš odnos ima jake i zdrave osnove i da ga je teško poremetiti. Strast dolazi kroz faze koje su nekada izražene jače, a nekada se sve odvija na mirnijem i suptilnijem nivou. Device koje trenutno nemaju partnera imaju dosta socijalnih kontakata i ne osećaju se usamljeno. Komunicirate s ljudima na više nivoa, a neko od prijatelja i vama bliskih ljudi polako ulazi u vaš život na drugi način, što ćete najpre uočiti preko komunikacije. Možete doći u situaciju da se jako povežete s nekim, a da to i ne primetite na svesnom nivou i da odnos bude formiran kroz podsvesne obrasce i želje koje niste osvestili. U svakom slučaju za vas će ovo biti krajnje zanimljivo iskustvo.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.

SAVET: Postupajte u skladu s emocijama

Pixabay.com

Vaga

Vaga - Postepeno i polako

POSAO: Vagama će ove godine biti u fokusu promene na unutrašnjem planu i to govori da će se dešavati neki procesi unutar njih. Možda ste pod stresom i tenzijom, a biće vam važno da budete koncentrisani. Nemojte insistirati da sve bude pod kontrolom i da morate da završite šta ste započeli. Pustite da drugi urade deo posla ili reše neke iznenadne probleme. Moguće je da ćete morati više da se aktivirate, pa nećete moći sve sami da završite. Ideje koje imate su veoma važne, a stvari mogu i drugi privesti kraju. Ne treba da budete sujetni i potrudite se da prepoznate do koje mere možete sve da iznesete jer biste, u suprotnom, mogli biti razdražljivi i nervozni. Moguće je da će vas izlazak iz zone komfora terati da odustanete od nekih stvari, ali je najbolje da pokušate da nađete balans i radite postepeno. Moguće je da ćete u nekim momentima biti ekscentrični i ponašati se atipično. Neke Vage će biti u prilici da ulažu novac u neke nove projekte, pokreću nove ideje ili promene navike i pristup poslovanju. Finansijska situacija će biti stabilna, ali s tendencijom rasta i razvoja, mada vas na dugoročnom planu očekuju daleko bolji rezultati. To ka čemu težite ne ide brzinom kojom želite i još nije stabilno, ali hrabrost i instikt će uroditi plodom. Moguće je da ćete dobiti neke informacije koje će vam značiti za posao.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi ove nedelje će težiti stabilnijem i mirnijem odnosu. Ovo je veoma značajan period za one koji bi mogli da ostvare bliskost i postanu rasterećeni. Smanjićete očekivanja i kriterijume i, samim tim, mnogo ćete se bolje i lakše razumeti. Vage koje se ipak budu grčevito držale krutih stavova i ne budu popuštale u nekim trenucima mogle bi da zapadnu u ozbiljan problem s partnerom i time bi mogle da poljuljaju odnos, pa treba da se potrude da ne ugroze sve što su dosad stvorile. Pokušajte da budete otvoreni i oslobodite se nekih formalnosti. Slobodne Vage bi mogle da osete jaku seksualnu privlačnost prema osobi koja se nalazi u poslovnom okruženju. Osobi koja vas posmatra će se dopasti vaš pristup poslu i način na koji rešavate probleme, posvećenost, hrabrost ili odlučnost. Neke Vage bi mogle da sretnu nekoga na putu ili je ta osoba došla s puta. Moguće je da se radi o nekome ko je iz inostranstva ili je druge vere ili nacionalnosti.

ZDRAVLJE: Ove nedelje možete zbog nesmotrenosti imati problema s povredama i posekotinama. Pripazite kojim intenzitetom nešto radite i probajte da nađete vremena za sebe i odmor. 

SAVET: Nemojte da bežite od obaveza, ali ni da preterujete 

Pixabay.com

Škorpija

Škorpija - Lako i opušteno

POSAO: Škorpije će ove nedelje usporiti kada je posao u pitanju, što će im prilično prijati i goditi. Međutim, interakcija s drugim ljudima će i dalje biti aktivna. Sve što ste dosad radili naići će na odjek kod drugih ljudi, pa ćete mnogima biti korisni i zanimljivi. Moći ćete da prepoznate šta je ono što vas ispunjava, šta vam najviše prija i sa čim vas ljudi najviše poistovećuju. Težićete tome da radite laganije i opuštenije, a drugi će ceniti vaš rad i zalaganje. Imaćete podršku nekih bitnih ljudi, koji su veoma važni za vaše poslovanje, pa bi neko od njih mogao da vam da vetar u leđa. Neko od saradnika bi mogao i da vam da dobar predlog, koji ćete vi veoma dobro sprovesti u delo. Za sve to vreme bićete spontani, prirodni i sve to ćete prihvatiti kao da ste zaslužno nagrađeni. Pored materijalnih rezultata, imaćete i ličnu satisfakciju i zadovoljstvo. Neće vam biti toliko bitan materijalni interes, već će vam sve to što ćete uraditi doneti mir u duši. Moguće je da ćete rešavati neka porodična pitanja ili oko privatnog biznisa. Nemojte se grčevito držati nekih starih formi jer su promene neminovne, pa što ih lakše prihvatite, lakše ćete se prebaciti na novi način funkcionisanja. Kod nekih Škorpija će se dogoditi ozbiljan pomak na svim poljima. Bićete bliži harmoniji na duhovnom i materijalnom planu. Škorpije imaju veliki potencijal da se brzo transformišu, samo je važno da dobro slušate i gledate šta se dešava oko vas. Ovo je sjajan period za sve Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem, rade na mestima koja su povezana s javnošću ili se bave privatnim biznisom.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku ove nedelje bi mogle da poboljšaju odnos, ali bi ovo mogao da bude veoma klizav teren. Moguće je da će nekima ovaj period izazvati depresiju, nezadovoljstvo ili će im neke stvari biti nejasne. Budiće se neke stvari iz prošlosti koje bi mogle da unesu nemire i predmete odnose, dok s druge strane postoji mogućnost da upravo neki događaji učvrste odnos i podignu ih na viši nivo. Izazovi su mogući, ali i transformacija i posebni trenuci. Osećaćete se kao da, na neki način, prvi put doživljavate neke emocije i stanja. Moguće je da će vas partner iznenaditi nekim gestom ili postupkom. Slobodne Škorpije, pre svega, prolaze kroz transformaciju kada su odnosi u pitanju, pa će na drugačiji način prihvatati emocije i na iskreniji način pristupati osobama koje ih privlače. S obzirom na to da vama nije lako prići, neke osobe vas pomno posmatraju i, na neki način, skupljaju snagu da se odvaže i otvoreno vam priznaju osećanja i emocije, dok vi uživate što ste u centru dešavanja.

ZDRAVLJE: Zdravlje će biti na zavidnom nivou, ali možete da povedete računa o imunitetu i pijete više tečnosti. Izbacite sve što vam ne prija.

SAVET: Napravite sklad između starih događaja i novina

Shutterstock

Strelac 

Strelac - U standardnom ritmu

POSAO: Strelčevi će poslovne obaveze obavljati u standardnom ritmu. Neke stvari se pripremaju i zahuktavaju, ali je sve u mirnijem ritmu, čak i ako se pojave neke komplikovanije stvari. Obavljaćete obaveze laganije i mirnije i reagovaćete u datom trenutku ako vas zadesi neka iznenadna situacija. Sv će se završavati u hodu, a opet smireno i lagano. Što se tiče dugoročne karijere, moguće je da postoje neki planovi, ali još vam to nije toliko u fokusu. Kao da je potrebno da vas nešto pogura da sve jasno izdefinišete. Sve je još u teoriji, priči ili ideji. Na finansijskom planu potvrda vašeg rada neće izostati, prepoznati ste od nadređenih, ali još nije došlo do realizacije. Budite strpljivi, uskoro se očekuju benefiti i na praktičnom i materijalnom planu. Nešto još nije privedeno kraju, i to isključivo zbog vašeg trenutnog stanja. Lomite se i dvoumite oko nekih poteza, ali je to još sve unutar vas. Sve se dešava suptilno i polako, što je malo čudno za ovaj znak. Imaćete podršku bliskih ljudi i kolega, što će vam dodatno olakšati situaciju. Moguća je neka dodatna edukacija za neke poslove u budućnosti, a za koje je potreban proces. Ovo vam može delovati kao prazan hod, ali je i te kako neophodan za dalji razvoj. Možete se naći u situaciji da ne znate odakle da počnete, pa se možete vraćati unazad, ali samo nakratko. Osećaćete se na neki način dezorijentisano, što vas može uznemiravati. Moguće je i poslovno putovanje.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi se nalaze u veoma značajnom periodu. Bićete u prilici da zaokružite neku priču kada je vaš odnos u pitanju. Ono što može da vas poremeti jeste to što ni sami ne znate šta želite, da li je nešto vaša iskrena odluka ili ste pod uticajem okolnosti. Odnos neće biti ugrožen, ali neke stvari mogu biti usporene. Partner bi trebao da ima razumevanja i da shvati da prolazite kroz neko specifično stanje. Ovo nisu lake odluke, pa je vaše stanje potpuno razumljivo. Slobodni Strelčevi bi mogli da upadnu u zamku osobe koja nije iskrena prema njima. Možda ni sami sebe nećete prepoznati ni svoje ponašanje, a kamoli osobe iz okruženja. Međutim, vi ne primećujete osobe kojima se dopadate i koje zaslužuju vašu pažnju.

ZDRAVLJE: Stomak vam je i dalje slaba tačka, pa povedite računa o ishrani ili se obratite lekaru ako imate neke simptome.

SAVET: Za sve je potrebno vreme, budite strpljivi. Pustite da se neke stvari same od sebe dešavaju

Pixabay.com

Jarac

Jarac - Partnerski odnosi

POSAO: Dragi Jarčevi, naglašena je dinamika kroz partnerske odnose, saradnja s drugima, ali i transformacija na ličnom planu. Početak nedelje donosi vam dobru komunikaciju s poslovnim partnerima i definisanje posla, koji niste mogli da sagledate u jasnom svetlu sve do sada. Primetićete da odnosi s drugim ljudima počinju da se poboljšavaju, da razumevanje raste i da se sve odvija lakše i lepše nego do sada. Na poslovnom planu moguća su i nova partnerstva, koja će se povoljno odraziti na vaše finansije, a ovo je povoljna prilika i za pokretanje privatnog posla. Ukoliko tokom ove nedelje nešto potpisujete, budite pažljivi jer se uslovi koji vam sada izgledaju povoljno kasnije mogu okrenuti protiv vas. Loš odnos s autoritetima takođe vam može stvoriti potencijalne probleme. Krajem nedelje nužno je da napravite promene za koje se pripremate već duže vreme i koje je neophodno sprovesti zbog vas samih, ali i vašeg svesnijeg odnosa prema ljudima koji vas okružuju. Ove promene su potrebne da biste bili prisutniji duhom u svemu što radite i na taj način poboljšali kvalitet aktivnosti, što će se dalje povoljno odraziti u svim životnim sferama. Na finansijskom planu novac dolazi kroz partnerske i opšte poslove, koji, na neki način, uključuju saradnju s drugim ljudima. Jarčevi koji se bave privatnim biznisom imaće najviše uspeha i najpovoljniju finansijsku situaciju.

LJUBAV: Pripadnici znaka koji su u braku ili vezi ove nedelje stavljaju partnera u centar životnih aktivnosti. Partner je taj koji sada dolazi pre poslovnih i bilo kojih drugih obaveza, što kod vas nije baš uobičajeno. Ovakvo vaše ponašanje izuzetno pogoduje partneru i razvoju vašeg odnosa, pa očekujte jednu stabilnu situaciju u budućnosti kada su u pitanju emocije i emotivna dešavanja. Jarčevi koji su trenutno sami imaju dosta izraženu ulogu u društvenom životu i izloženi su javnim dešavanjima. Kod vas trenutno važi princip transparentnosti u svemu što radite, pa tajne ljubavi i platonski odnosi polako dobijaju karakter javne veze i pravog odnosa zasnovanog na fizičkim potrebama. Ako u vašem životu ne postoji baš niko koga želite pored sebe, budite spremni na udvaranja jer ćete u narednom periodu biti zapaženi i traženi.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, primetna je fizička iscrpljenost.

SAVET: Radite na neophodnim promenama

Shutterstock

Vodolija

Vodolija - Radna energija

POSAO: Drage Vodolije, fokusirani ste na posao, svakodnevne obaveze, a krajem nedelje taj fokus prebacujete na partnerske odnose. Na početku sedmice uspevate da ostvarite čak i one obaveze koje ste planirali da uradite u kasnijem periodu. Radna energija vam je na visokom nivou i sada je pravi trenutak da sve što ste zamislili pretvoriti u delo. Radno okruženje je mesto gde se trenutno najbolje osećate i imate mogućnost da se izrazite na najkreativniji način. Svakodnevne obaveze obavljate s lakoćom i bez tenzije koju inače osećate u takvim situacijama. Ne pada vam teško rutina, jedini problem koji može nastati jeste nesklad između nekih vaših podsvesnih potreba i onoga što vam se trenutno nudi. Možete doći u situaciju i da vas usporavaju neki ljudi, čijeg neprijateljstva uopšte niste ni svesni. Isto tako vi možete osećati pritajen otpor prema autoritetima i poslovnim saradnicima čije namere možete podrivati potpuno nesvesno svakim svojim postupkom. Od kraja sedmice težište se prebacuje na odnose s drugim ljudima i na postojeća partnerstva. Povoljan period za potpisivanje ugovora i proširenje privatnog posla, kao i poslova koje radite u partnerskim odnosima. Na finansijskom planu možete da očekujete priliv novca na potpuno uobičajen način, kroz posao koji svakodnevno obavljate. Nema kašnjenja ni zaostatka, pa nećete imati poteškoće na ovom polju. Troškovi su vam racionalni i prilagođeni dnevnom potrebama bez nekih iznenađenja.

LJUBAV: Vodolije koje su imaju partnera okrenute su svakodnevnim dešavanjima i dosta vremena posvećuju partneru. Organizovali ste svakodnevicu, tako da je partner u velikoj meri prisutan u svemu što radite i ne može se osetiti zapostavljenim. Dosta ste usmereni na njegove potrebe i pomažete mu u nekim njegovim preokupacijama, što mu je trenutno najviše potrebno. Vodolije koje su trenutno same imaju velike izglede da budućeg partnera sretnu u radnom okruženju. U prisustvu te osobe osećate se prijatno i reagujete na toplinu i brižnosti kojom ona zrači. Ovo je period u kom se fizički osećate dobro i izgledate bolje nego inače, pa ćete svakodnevno privlačiti poglede i razna udvaranja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguće su psihosomatske tegobe, kao i nesanica.

SAVET: Postižete mnogo, ali nemojte zaboraviti na odmor i relaksaciju

Pixabay.com

Ribe

Ribe - Izvor kreativnosti

POSAO: Drage Ribe, naglašena kreativnost u poslovnom domenu i jak socijalni momenat jesu ono što obeležava ovu nedelju. Na samom početku sedmice imate dobru povezanost koncentracije i imaginacije, pa lako pretvarate u realnost i najsmelije zamisli. Mašta vam je izuzetno živa i razigrana, što će vam pomoći u rešavanju nekih poslovnih izazova koji ne mogu da se reše na uobičajen način. Imate veoma izraženu socijalnu interakciju i sve što se ove nedelje bude dešavalo čak i na poslovnom planu uključuje socijalnu dimenziju i grupni rad i pristup. Moraćete svemu da pristupate na višedimenzionalan način jer će poslovi kojima se bavite ove nedelje biti slojeviti i nimalo jednostavni. Možda pristup i ideje neće biti prihvaćeni na prvu loptu, ali će ih primenljivost u praksi i dobri rezultati uskoro učiniti i poželjnim i prihvatljivim, pa će ih saradnici usvojiti kao najbolje rešenje. Na samom kraju nedelje postićićete visok stepen organizacije i uspeti sve da završite na vreme. Postaćete ključna figura u poslovnom okruženju i s lakoćom ćete sprovoditi autoritet koji saradnici doživljavaju kao prirodan i nenametnut. Na finansijskom planu imate priliku da zaradite novac kroz kreativan rad ili pristup koji zahteva kreativnost da bi došlo do odgovarajućih finansijskih rezultata. Povoljan dan za zaradu je utorak i novac vam dolazi kroz saradnju s mlađom populacijom.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi prolaze kroz novu fazu zaljubljenosti s partnerom. Mnogi pripadnici znaka u ovom periodu bi mogli da se ostvare kao roditelji ili barem da imaju želju za potomstvom. Mnogo ćete izlaziti s partnerom i osećati strast prema njemu. I najbanalnija situacija na emotivnom planu sada ne izgleda tako i ima za vas neko dublje značenje u smislu emocije i povezanosti. Ribe koje su trenutno same zrače harizmom i samopouzdanjem, što automatski privlači takve partnere. Vas može da osvoji samo neko ko ima galantan i strastven odnos prema životu i ko ne želi da štedi sebe, emocije i vreme kada ste vi u pitanju. Ne prihvatate ništa manje od ovoga, pa će osobe škrte na emocijama same da se uklone iz vašeg okruženja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s kičmom.

SAVET: Uživajte u kraljevskom tretmanu koji možete da priuštite sebi ako to ne uradi niko drugi

 

 

Komentari (0)