Horoskop

DOLAZI NAM RETROGRADNI JUPITER, KLJUČNI DAN JE 27. JUL! 4 znaka zodijaka očekuju NEVIĐENE promene!

Astrolozi se slažu u oceni da ovaj položaj planeta u naredna 4 meseca mnogima pruža šansu za ispravljanje grešaka na emotivnom i poslovnom planu.

19.07.2022 09:00

DOLAZI NAM RETROGRADNI JUPITER, KLJUČNI DAN JE 27. JUL! 4 znaka zodijaka očekuju NEVIĐENE promene!
Pixabay.com

Jupiter, planeta bogatstva i blagostanja, 27. jula započinje svoj retrogradni hod u Ribama koji će trajati do 23. novembra. Biće to vreme za ispravljanje grešaka iz prošlosti kroz nove poslovne i ljubavne šanse. Naredni meseci pogodovaće svakoj vrsti učenja, pa će zvezde posebno biti naklonjene studentima. Veruje se da će oni konačno položiti ispite koji im već duže vreme zadaju muke.  

Retrogradni Jupiter posebno će prijati osobama koje u svom natalnom horoskopu imaju tu planetu jer će se kod njih uticaj tog tranzita duplirati. Iz korena će život promeniti Rakovima, Vagama, Strelčevima i Ribama, koje očekuju prelomni trenuci naredna 4 meseca.

1. RAK

shutterstock.com

 

Rakovi već duže vreme žele da promene posao, ali su sticajem okolnosti propustili neke dobre prilike. Bez brige, vama se vraćaju šanse da napredujete u karijeri i dobićete ponudu koja se ne odbija! Nije vreme da imate strah, već prihvatite odgovornost i velike šanse koje vam se pružaju, a vaša karijera će procvetati. Konačno će se isplatiti vaš višegodišnji trud, marljiv rad i zalaganje na poslu.

2. VAGA

shutterstock.com

 

Tranzit retrogradnog Jupitera Vagama aktivira sedmo polje ljubavi i braka. Konačno ćete moći da odahnete jer vam se pruža prilika da izgladite odnos sa emotivnim partnerom. Ionako vam je svađa i sukoba preko glave, vreme je da konačno uplovite u mirnu luku. Ispravljanje ranijih grešaka u partnerskim odnosima za vas će biti prioritet, ali nemojte zapostaviti i posao. I tu ćete imati priliku da izgladite neke neprijatne situacije i s novim entuzijazmom započnete novo poglavlje u karijeri.

3. STRELAC

shutterstock.com

 

Strelčevima se aktivira peto polje, pa retrogradni hod Jupitera može vratiti staru i neprežaljenu ljubav u vaš život. Iako ste optimisti i vi ćete biti iznenađeni rečima bivše ljubavi, pa joj pružite još jednu šansu jer to može biti sudbinsko vreme za vas. Strelčevima koji već duže vreme razmišljaju ili pokušavaju da dobiju potomstvo sreća će se konačno osmehnuti. Sve je na vašoj strani zato se opustite i uživajte.

4. RIBE

shutterstock.com

 

Ribe će retrogradni hod Jupitera najviše osetiti kroz drugo polje finansija. Imaćete šansu da zaradite veću količinu novca. Takođe, dobijate drugu priliku koja vam je već bila ponuđena za veoma isplativu saradnju, a koju ste propustili. Ovog puta nemojte da napravite tu grešku, već oberučke prihvatite ponuđenu šansu i nećete zažaliti. Jupiter je na vašoj strani, zato nemojte da se ustručavate da zatražite veću platu koju ste i te kako zaslužili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)