Sex

NAJBOLJI AUTOMOBILI ZA "ONE STVARI"! Ako vozite ova kola užitak je ZAGARANTOVAN!

Ukoliko volite eksperimentisanja i avanture na polju intimnosti sa svojim partnerom, sigurno vam nije strana akcija u automobilu. Ako vam je udobnost ispred užitka, bacite pogled na sledeće redove.

07.07.2022 17:00

NAJBOLJI AUTOMOBILI ZA "ONE STVARI"! Ako vozite ova kola užitak je ZAGARANTOVAN!
pexels.com

Možda bi pre jedne takve akcije, koja se mota mnogima po glavi, naročito muškarcima, ipak trebalo da razmislite, da vam policajac ne bi pokucao na prozor automobila i krenuo da piše kaznu. Ipak, osobe od akcije nije sprečavalo, a istraživanja su pokazala da su za „druženje“ sa partnerom, najpogodniji automobili švedske proizvodnje zbog svoje prostranosti i komfora koji nude.

Mnogi parovi se odluče na druženje u kolima, međutim podaci su pokazali da uživanje nije isto ako „to radite“ na primer u "Volvu" ili nekom drugom automobilu.

Možda i podatak da se godišnje u Britaniji proda oko 600.000 autmobila ove marke, govori to da Britanci žele da poboljšaju odnos sa svojim partnerom pa se odlučuju za komfornost.

Smart automobili, koji su očigledno ne tako prostrani za ovakve aktivnosti pokazali su se za najmanje udobne automobile i najmanje popularne za seks, sa prodatih svega 18.000 primeraka godišnje. Samo 15 odsto ispitanih izjasnili su se da su nekako uspeli da „iskoriste prostor“ iako je prilično tesno.

O pitanjima vezanim za vrele akcije, ispitanici su odgovarali da su se susretali sa raznim nezgodama u kolima. Možda je najbolja reklama za Volvo bila i daleke 1990. godine u filmu „Ludi ljudi“ kada Dedli Mur kao izvršni direktor nakon nezgode dizajnira logo za oglašavanje i reklamu ovog automobilu kojem kaže „Kupite Volvo – oni su kutijasti ali dobri".

- Automobili nisu seksi jer idu brzo. Njihova prava privlačnost je da obezbede mobilni prostor gde se tajne intimnosti mogu razmenjivati - rekao je za brtanski „San“ portparol osiguravajuće kuće „Temkover“.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)