Horoskop

HOROSKOP, EROGENA ZONA I OMILJENA POZA: Erotska tajna svakog znaka Zodijaka!

Saznajte sve o najintimnijim maštarijama svakog horoskopskog znaka!

16.07.2022 22:00

HOROSKOP, EROGENA ZONA I OMILJENA POZA: Erotska tajna svakog znaka Zodijaka!
FOTO: shutterstock.com

Ukoliko želite da saznate kako biste najlakše zaveli svog potencijalnog partnera ili rasplamsali stari plamen u dugoj vezi ili braku, ne trebaju vam priručnici i istraživanja na internetu.

Samo se oslonite na horoskopski znak osobe koja vas zanima, a portal Srećna Republika otkriva šta je to što svakog pripadnika Zodijaka najviše uzbuđuje.

OVAN

Shutterstock

Ovan

Dame rođene u znaku Ovna imaju vrlo direktan pristup seksu ga same i iniciraju. Vatrene sui  vole poze u kojima su baš one dominantne. Ne mogu da zamisle ostanak u vezu ako su intimni odnosi loši. Muškarci u znaku Ovna vole egzibicionistički seks. Iako vole da vode igru, spremni su i na kompromise ukoliko im partner predloži nešto škakljivo. U mladosti su skloni neverstu. Vrat i uši su im erogena zona, najviše uživaju u kaubojskoj pozi, a u krevetu ih mogu zadovoljiti samo Lavovi, Vage i Vodolije.

BIK 

Shutterstock

Bik

Žene Bikovi ikao deluju pasivno, zapravo imaju snažnu seksualnu energiju. Ženstvene su i senzualne, vole duge poglede i emotivnu stimulaciju. One su veliki hedonisti, ali nisu promiskuitetne. Muški Bikovi su nežni i senzualni, ne vole da žure, već da romantične njihove igre traju dugo. Na ženi voli seksi rublje, podvezice i haltera i uglavnom je veran. Erogene zone su im grudi i stomak, omilje poza misionarska, a idealni seksualni partneri Škropije, Device i Ribe.

BLIZANCI

Shutterstock

Blizanci

Žena Blizanci vole kreativne partnere, budući da im rutina brzo dosadi. Teško se zaljubljuju, a kada sa godinama nauče da se prepuste, zavole i ekspreimentisanje u krevetu. Nevera im nije strana. Muški Blizanci su ležerni i njih uzbuđuje razgovor. Ne ulaze olako u vezu, ali baš zato dugo ostajeu vezani za jednu osobu. Njihove erogene zone su u nutrašnji deo ruke, od šake do pazuha, u krevetu im je omiljno igranje igrica i uloga, a intimu vole da dele sa Lavovima, Vagama i Vodolijama.

RAK

Shutterstock

Rak

Žene Rakovi su fatalne, ali i emotivne, pa u seksu uživaju samo ako ljubav vode sa partnerom kojeg vole. Važan joj je kontakt očima tokom ljubavnog čina, a ukoliko se razočara, u stanju je čak i i da dugo apstinira od seksa. Muškarce Rakove je lako zavesti, ali isključivo ako ste na njihovom terenu, u njihovom domu. Ukoliko im pripremite romantičnu večeru uz cveće i sveće, oborićete ih s nogu. Ovaj vodeni znak voli seks u vodi, erogena zona su im grudi, naročito bradavice, uživaju u lotus pozi, a krevetu se najbolje slažu sa Bikovima, Devicama i Jarčevima.

LAV 

Shutterstock

Lav

Lavice su velike zavodnice bez kompromisa. One vole markantne tipove i dominaciju u krevetu. A da biste ih u isti odvukli, potrebno je mnogo laskanja, komplimenata, poklona i zavođenja. Muške Lavove privlače seksi igrice u prirodi i njihova dominacija nad partnerkom. Imaju izražen libido, a uzbuđuju ih noviteti i igrice. Erogena zona su im leđa, najviše vole pseću pozu, a u krevetu im maštu raspaljuju Vage, Ovnovi i Vodolije.

DEVICA

Shutterstock

Devica 

Žene Device su najperverznije partnerke Zodijaka, vole seksi donji veš, polumrak i imaju visoke standarde. Očekuju da njihov partner u krevetu bude neverovatan i uvek kreativan. Muške Device us zato sušta suprotnost, pomalo hladne, do granice da nekada deluju nezainteresovano. Ipak, oni vole da ugode partnerki, te joj često priređuju romantične gestove. Verni su i pravi porodični ljudi. Njihova primarna erogena zona je stomak, vole sve poze, a u krevetu im najviše odgovaraju Bikovi, Škorpije i Jarčevi.  

VAGA

Shutterstock

Vaga

Žene Vage su koketne, pomalo nadmene i vole da im se neko odvara. Imaju jak libido i često vode ljubav. Vole striptiz i seksualne igrice koje uključuju presvlačenje. Muške Vage su zavodljive i lepuškaste, a imaju širok dijapazon seksualnih veština. Više vole da ugode partnerki, pa nisu dominantni tipovi. Vole seks na podu, u kuhinji, pa čak i na javnom mestu. Erogena zona im je zadnjica, ljubitelji su oralnog seksa, a u krevetu i van njega najbolji partneri su im Blizanci, Strelčevi i Vodolije.

ŠKORPIJA

Shutterstock

Škorpija

Škorpionke žele da ih partner impresionira veštinom, izgledom i inteligencijom. Izrazito su atraktivne i obožavaju da flertuju. Nisu najvernije žene na svetu, a umeju i da slažu kako bi sakrile svoje seksualne ispade. Seks im je ekstremno važan u vezi. Muške Škorpije su najperverzniji muški znak Zodijaka. Umeju da privuku pažnju, vole filmove za odrasle i seks u svim pozama i na svakom mogućem mestu. Vrlo su potentni i ljubomorni. Erogena zona su im genitalije, vole sve poze i to na baš svim mestima, a najbolje ljubav vode sa Bikovima, Devicama i Ribama.

STRELAC 

Shutterstock

Strelac

Ženski Strelčevi imaju tvoren pristup seksu, a partnerovo zadovoljstvo im je jako važno. Vole da istražuju, ali imaju ograničenja, te će za njih uvek postojati neka poza ili radnja koja im je nezamisliva. Muški Strelčevi su veliki avanturisti i žele da probaju sve u seksu. Seks im je veoma važan i služi kao dokaz da je u veza u redu. Erogena zona im je unutrašnja strana bedara, omiljena poza bilo koja stojeća i po mogućstvu na javnom mestu, a najbolje se u krevetu slažu sa Ovnovima, Lavovima i Vodolijama.

JARAC

Shutterstock

Jarac

Žene Jarčevi vole nežnost i dodire. Možda deluju hladnokrvno, ali su muškarcima jako privlačne. Imaju snažan libido, a traže partnera koji ima otvoren stav prema seksu. Muški Jarčevi su možda najsuzdržaniji, ali i najizdržljiviji u isto vreme. Spreman je da vodi ljubav satima kako bi zadovolji partnerku. Uzbuđuje ga boja glasa, a u seksu voli klasiku. Erogena zona im je donji deo kičme, vole pozu 69, a u krevetu vole da se druže sa Bikovima, Devicama i Škorpijama.

VODOLIJA 

Shutterstock

Vodolija

Žene Vodolije vole da budu nesputana, te su i u seksu vrlo slobodne i perverzne. Vole neobične poze i da ispunjavaju svoje ljubavno-seksualne fantazije. Muške Vodolije su doktori erotskih tajni. Skloni su ekperimentisanju i u seksu im ništa nije strano. Najviše ih uzbuđuje provokativni izgled partnera. Erogena zona su im listovi i članci, vole da mešaju različite poze, a idealni partneri u krevetu su im Ovnovi, Blizanci i Vage.

RIBE 

Shutterstock

Ribe

Žene Ribe imaju toliki jak libido da se on graniči sa nimfomanijom. U nedostatku stalnog partnera, avanture “za jednu noć” im nisu strane, ali ni paralelne vezame. Žele da nađu svog prinac na belom konju koji će umeti da zadovolji sve njihove seksualne fantazije, piše portal astrousluge.com. Muške Ribe su senzualne, ali i nežne, te im prija seks uz muziku i dobro vino. Veliki afrodizijak im je i hrana, a važe i za izrazito maštovite ljubavnike. Erogena zona su im stopala, koja su im i fetiš, vole seks na boku, a uživaju da vode ljubav sa Rakovima, Škorpijama i Bikovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)