Horoskop

Vole da sve drže pod KONTROLOM! Evo koje dame horoskopa su NAJDOMINANTNIJE!

Pripadnice ova 4 znaka vole da uzmu stvari u svoje ruke, a osećaj upravljanja tuđim životom ih uzbuđuje.

03.07.2022 11:00

Vole da sve drže pod KONTROLOM! Evo koje dame horoskopa su NAJDOMINANTNIJE!
shutterstock.com

Svuda oko vas verovatno nailazite na žene koje su poslušne i koje su od malena vaspitavane da bespogovorno slušaju osobu od autoriteta, bilo da se radi o roditelju, partneru ili poslodavcu. S druge strane, postoje one kojima čak ni stroge norme ne mogu da slome dominantni duh, te su od malena svojeglave i vole da drže sve konce u svojim rukama. Portal Srećna Republika vam otkriva koja su to 4 zodijačka znaka čije pripadnice vole da budu dominantne.

1. Ovan

shutterstock.com

Ovan

Žene rođene u ovom znaku veoma otvoreno svima stavljaju do znanja šta žele od života. Takođe, neće se ustručavati da drugima predoče svoja očekivanja od njih. Zbog takvih oblika ponašanja, dame rođene u ovom znaku se često karakterišu kao najdominantnije. Ženske Ovnove ćete retko videti na zadnjem sedištu, uglavnom su ponosno za volanom.

2. Lav

shutterstock.com

Lav

Žene Lavice su rođene da budu lideri. Pored dominantne crte kod njih ćete naići i na notu agresije, ali i na pomalo arogantan stav. Nemojte se čuditi ako vam probiju uši pričama o tome šta je najbolje za vas. Kada uoče svoj plen, lavice umeju da budu veoma surove, baš kao i u divljini. Lavovi će se uvek boriti za vodeću poziciju i neće preterano razmišljati da li postoji neko ko je stručniji od njih za taj posao. Svojim preteranim samopouzdanjem one često umeju da manipulišu ljudima.

3. Škorpija

shutterstock.com

Škorpija

Škorpionke su veoma strastvene, nekada i na granici s agresivnošću. Njihova ljubav nije nežna, ona ide od krajnje ekstaze do bola. Vole da preuzmu vodeću ulogu u vezi, a partnera štite životom. Kada primete da nad nekim imaju kontrolu, to ih uzbuđuje i pričinjava im veliko zadovoljstvo. Žene škorpije ne vole da budu u podređenom položaju i uvek vole da budu glavne.

4. Strelac

shutterstock.com

Strelac

Žene strelčevi vole da preuzmu inicijativu kada god to situacija nalaže i nisu nimalo stidljive kada iskazuju svoje mišljenje. Ove dame imaju dva glavna cilja u životu - svoju apsolutnu slobodu i ispunjenje svojih želja i ciljeva. Zbog takvog stava i viđenja stvari, lako je shvatiti zašto njihovi partneri smatraju da su one te koje su glavne u vezi i zašto dominiraju u svakom partnerskom odnosu, piše portal Pinkvilla

BONUS VIDEO:

Komentari (0)