Horoskop

Ovaj horoskopski znak se NAJTEŽE ZALJUBLJUJE! Teški su na emocijama i treba im čitava večnost da se opuste!

Ljubav pojedine ljude lako opija, dok joj se drugi opiru do poslednjeg atoma snage. Ni horoskopski znaci nisu izuzetak, a predstavniku jednog zodijačkog znaka zaljubljivanje predstavlja najveći izazov.

25.06.2022 17:00

Ovaj horoskopski znak se NAJTEŽE ZALJUBLJUJE! Teški su na emocijama i treba im čitava večnost da se opuste!
shutterstock.com

Svi poznajemo barem jednu osobu koja se zaljubi triput na dan. Oni žive i dišu za ljubav, a romantika ih inspiriše i daje im motivaciju za sve što rade. Uprkos brodolomima, oni i dalje plove na krilima ljubavi. Horoskopski znaci ne zaostaju za tim pravilom, te imate one kojima ljubav teče kroz vene i one kojima je zaljubljenost sasvim strana. Portal Srećna Republika vam otkriva koji se to znak Zodijaka najteže zaljubljuje.

Predstavnici ovog znaka su poznati kao izbirljivci i žestoki kritičari. Večiti perfekcionisti koji se trude da sve oko sebe poprave, čak i onda kada nije pokvareno. Nekada se toliko fokusirani na ono što ne bi funksionisalo da sami sebe sabotiraju.

shutterstock.com

Devica

Govorimo o Devicama. Večito u potrazi za savršenstvom i idealima, pripadnici ovog znaka često postavljaju previsoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Nekada i nedostižne. Devica će pod lupom posmatrati sve potencijalne kvarove, umesto da se osvrne na ono što bi je zbližilo s partnerom, piše portal index.hr

Istina je da Device za sebe i svoje okruženje žele uvek samo najbolje, te njihov proces selekcije nekada ume i da potraje. Žele da se uvere da će osoba kojoj poklone svoje srce umeti i da ga sačuva. Ipak, kada se Devica zaljubi, budite sigurni da ćete to i znati, jer su one za svoju ljubav spremne da podnesu veliku žrtvu.

Kod Devica ljubav nikada nije prazna priča. Njihova srodna duša je neko sa kime su neraskidivo povezane i osećaju svaku lepu i ružnu emociju svog partnera na vlastitoj koži. Poznate su po svojoj empatiji, te ne postoji bolja osoba od Devica da vas sasluša i posavetuje. A onda kada vam Devica izjavi svoju ljubav, znajte da ona to zaista tako i misli i oseća.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)