SMEJEM SE A PLAKAO BIH!

KAKO ZODIJAK TUGUJE? Rakovi se razbole od žalosti a Škorpije su ćudljive!

Ako vas zanima kako se znakovi horoskopa nose sa ne baš tako lepim trenucima u životu, na pravom ste mestu. Predstavljamo vam rame za plakanje svakog znaka Zodijaka.

08.02.2022 20:19

KAKO ZODIJAK TUGUJE? Rakovi se razbole od žalosti a Škorpije su ćudljive!
pexels.com

Svako od nas se sa lošim vestima i mračnijim vremenima nosi na svoj način. I horoskopski znakovi se, shodno svojim senzibilitetima, sa žalošću i tugom bore na sebi svojstven način. Pročitajte tekst portala Srećna Republika da biste naučili nešto više o sebi i bližnjima i pomogli sebi ili njima ako se u nađete u sličnoj situaciji.

Ovan

Kada je vaš životni plamen prigušen tugom, vi imate običaj da postanete impulsivni, reaktivni i ljuti. Često tada ispadate iz svoje uobičajene rutine i odbacujete svoje navike, pa se i često svađate sa drugima.

Bik

Kada tuga uđe u vaš svet, vi se odlučujete za  osamu i izolaciju, jer nemate strpljenja da se bavite drugim ljudima i lako se naljutite.

Blizanci

Kada ste potišteni imate tendenciju da analizirate stvari do te mere da više ne znate šta je stvarnost. Prezirete tugu. Ona vas čini tihim i odvojenim od sveta.

pexels.com

Devojka tuguje

Rak

Vi postajete emocionalni nered kad god se dogodi nešto tragično. Tuga vam je toliko nepodnošljiva da često doslovno doživljavate bolove u želucu. Takođe se osećate odvojeno od ostatka sveta.

Lav

Vama se stres odmah vidi na licu, ali zapravo nikada ne volite da razgovarate o tome. To obično uzrokuje da se kasnije slomite. Možete postati razdražljivi i skloni ste mučeništvu.

Devica

Kada ste tužni vi imate tendenciju da odbijate ljude kada oni pokušavaju da razgovaraju sa vama, piše portal atma.hr. Ukoliko vas baš nagaze na žulj, pokazujete agresivno ponašanje.

pexels.com

Devojka leži sa slušalicama

Vaga

Kada ste tužni, vi postajete prilično neraspoloženi. Ne volite da se družite, iako pokušavate da zadržite sreću na licu.

Škorpija

U teškim razdobljima vi postajete ćudljivi, ali na nasilan, agresivan način. Vaše misli vas izluđuju, što dovodi do toga da želite da ostanete u svojoj izolaciji.

Strelac

Kad ste tužni, vi se promenite u ozbiljniju verziju sebe. Možete da postanete letargični i vrlo zabrinuti, a možete i da se okrenete uzimanju opojnih sredstava kako biste otupeli svoje osećanja.

pexels.com

Devojka crno-bela slika

Jarac

Osećaj tuge vas dovodi do beznađa. Postajete u velikoj meri nemotivisani, čak i ako odlučite da ne zanemarujete svoje obaveze. Možete da izgubite interes za mnogo stvari.

Vodolija

Kada vas preplavi žalost, vi tražite izolaciju i samoću. Odvajate se od ostatka sveta. Glumite da je sve u redu, ali iznutra postoji samo neprijatna tišina.

Ribe

pexels.com

Devojka na plaži

Vaša tuga manifestuje još više tuge u vašem svetu, jer se iznova i iznova prisećate mnogih loših stvari koje su vam se dogodile tokom života. To vas čini zabrinutim i čeznete za samoćom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)