Čekaju vas iznenađenja!

DETALJAN HOROSKOP DO 14. FEBRUARA: Kome se smeši strastvena ljubav, a ko ulazi u nove poslove (+SAVET ZA SVAKI ZNAK)

Astrološke prognoze do narednog ponedeljka su izuzetno povoljne za pojedine znakove zodijaka, pa je korisno da znate da li ste među njima i kako da iskoristite trenutan položaj zvezda.

08.02.2022 13:01

DETALJAN HOROSKOP DO 14. FEBRUARA: Kome se smeši strastvena ljubav, a ko ulazi u nove poslove (+SAVET ZA SVAKI ZNAK)
pexels.com

Zvezde svim horoskopskim znakovima donose jednu burnu nedelju punu zanimljivih dešavanja i novih osećanja i ljudi. Svakog od nas ove nedelje čekaju brojni izazovi koji će doneti potpuno neočekivane rezultate. 

Poslovna putovanja, nove ljubav, brak, deca, pa i nova radna mesta očekuju pripadnike svih znakova, a porat Srećna republika otkriva vam šta očekuje baš vas.

 

 

Ovan

Posao: Ovnovi će ove nedelje imati posebnu snagu da se adaptiraju na okolnosti koje se dešavaju u okruženju. Bićete veoma aktivni na poslovnom planu i tražiće se od vas snažan nastup. Moguće je da će se nastaviti neka saradnja koju ste kratkoročno završili, a sada imate mogućnost da je sprovedete na duge staze. Ove nedelje će vas pratiti neke srećne okolnosti, koje će vam samo dati vetar u leđa da nastavite dalje. Očekuju vas i neke promene i nova iskustva, koje će vam dati novo viđenje stvari. Sve to može se dogoditi iznenada i neočekivano, ali će vam dati dodatna preispitivanja. Mnoge stvari će vam biti kristalno jasne, ali nećete moći da se zaustavite u nekim namerama. U celoj situaciji biće vam jasno da sve što budete ove nedelje pokrenuli neće moći lako da se zaustavi. Neke stvari vam neće biti lake, ali i to će vam dati dodatnu snagu. Bili ste veoma taktični i strpljivi, što nije karakteristično za vaš znak, pa ćete se osećati ponovo budni. Ostavljaćete snažan utisak na druge ljude i vaše reči će veoma delovati na njih. Dosta ste zreliji i samosvesniji i imaćete jaču moć u razgovoru, a, s druge strane, bićete stabilni i čvrsto se držati stavova. Ove nedelje ćete potvrditi nešto što ste mislili, dobićete informaciju ili značajnu potvrdu svega. Mnogo toga se dešavalo u vama u prethodnom periodu i to će vam pomoći da dobijete jaču snagu nego što je imate. Imaćete ozbiljan razgovor s nekim poslovnim partnerima ili dobru finansijsku ponudu. Veoma ste samosvesni i težićete nekom veoma uzvišenom cilju. Jedan od prijatelja se nalazi u teškoj situaciji i možda mu je potrebna vaša pomoć.

Ljubav: Ovnovi će na ljubavnom planu imati mnogo dešavanja. Bićete u prilici da razrešite neke zaostale probleme, ali to neće ići tako glatko, kao što ste mislili. Moguće je da ćete naići na zid, naročito ako je partner tvrdoglav i ne želi da sagleda vašu stranu. Morate biti istrajni bez obzira na to koliko vam bude teško. Ne odstupajte od ciljeva i, što je najvažnije, ne odstupajte od sebe. Ovnovi koji su u boljoj situaciji mogli bi da učvrste vezu i podignu na viši nivo. S mnogo nežnosti i strasti mnoge stvari će se postaviti na mesto, a vi ćete biti iznenađeni i prilično zadovoljni kako se odvijaju. Slobodne Ovnove, takođe, očekuje burna nedelja. Osoba koja vam se dopada će na neki neupečatljiv način pokazati da joj je stalo vas, a na vama će biti kako ćete na to reagovati. Mogao bi u vaš život i da se vrati neko iz prošlosti, pa možete biti zbunjeni kome da otvorite put do srca i pružite šansu.

Zdrvalje: Obratite pažnju na zdravlje jer možete imati problema s nervnim sistemom. Koliko god ste jaki neke stvari će uticati na vas. Čuvajte se struje i otrovnih isparenja.

 

 

Savet: Šta god budete radili oslušnite prvo kako se osećate u skladu s tim.

Bik

Posao: Bikovi će ove nedelje imati neka saznanja koja će im dati dodatnu širinu. Doći ćete do nekih informacije, što samostalno, što će neki ljudi imati potrebu da vam nešto saopšte. To će vam sve doneti posebnu snagu da rešite neka važna pitanja na poslu. Imaćete neka olakšanja i rezultate koji će vam otvoriti nove vidike, a samim tim i nova rešenja. Moguće je da ćete otkriti nešto u sebi što ste odavno potisnuli. Zbog svega toga možete biti pomalo uzbuđeni, ali će vam, u svakom slučaju, doneti dobre rezultate. Važno je da budete ozbiljni i odgovorni jer ćete morati da donesete neku važnu odluku. U prethodnom periodu sve vam je bilo usporeno i, na neki način, zakočeno, ali ste sada spremni da se pokrenete. Imaćete mnogo više snage i volje i bićete otvoreniji i pristupačniji drugim ljudima. Bićete zadovoljni i vi, a i drugi jer će vaš trud i rad doći do izražaja. Neki Bikovi će dobiti ponudu za novi posao koji može biti isplativ na dugoročnom planu, a kod nekih nije isključeno da se radi o inostranstvu ili nekoj stranoj firmi. Vaša harizma će pleniti i dati vam osećaj lakoće da idete napred. Mnogi Bikovi će dobiti povišicu ili uvećati zaradu u ovom periodu. Ne samo da ćete napredovati materijalno već će i intelekt i mentalni razvoj krenuti uzlaznom putanjom. Bitno je samo da ne blokirate ovu energiju i ne dajete previše akcenta onome što ste postigli. Neki Bikovi bi mogli da imaju problem sa jednim od roditelja ili bliskih rođaka. Ovo je period kada su moguća kraća ili duža putovanja.

Ljubav: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje imaće mnogo bolji odnos i komunikaciju s partnerom. Odjednom ćete imati drugačiji pogled na vaš odnos, a mnoge stvari će se same posložiti. Ovo je pravi momenat da razgovarate otvoreno i kažete jedno drugom sve što vam je do sada smetalo. Mogući su i dugoročni planovi ili neko zajedničko putovanje. Neki Bikovi mogli bi da ozvaniče vezu i razmišljaju o proširenju porodice. Slobodni Bikovi će biti veoma harizmatični u narednom periodu. Privlačiće mnoge osoba u svoj život, ali je njima za oko zapala jedna koja se nalazi u poslovnom okruženju ili je često viđaju. Sve prepreke i barijere koje su do sada bile nestaće, bićete otvoreniji, spremniji za ulazak u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Ove nedelje možete imati problema s kostima, naročito kolenima, pa budite obazrivi. Osobe s kardiovaskularnim problemima bi naročito trebalo da obrate pažnju i redovno uzimaju terapiju.

 

 

Savet: Oslobodite se ega.

Blizanci

Posao: Dragi Blizanci, osetićete ove nedelje veliko olakšanje na svim poljima. Sve će se pokrenuti i ići u mnogo boljem pravcu, a vi ćete imati jedan poseban osećaj lakoće. Mnogi Blizanci su u prethodnom periodu prolazili kroz važan proces transformacije, pa, ako su savladali lekcije i sazreli, mnoge stvari će im se otvoriti. Imaćete manju neizvesnost i nelagodu koja vas je pratila i stvarala osećaj da se osećate istrošeno i umorno. Imaćete mnogo više volje i snage, ali je važno da budete oprezni i prisebni prilikom donošenja odluka i obavljanja poslovnih obaveza. Imaćete značajnu podršku planeta, pa čak i za neke stvari kojima možda niste dorasli. Samouverenost i sigurnost su dobre, ali pazite da ne pređu u aroganciju. Imaćete vrlo važne zaključke ove nedelje i doći do genijalnih rešenja. Moguće je da ćete biti u prilici da preuzmete na sebe neke dodatne poslove i odgovornost, pa budite obazrivi da ne preterate i na kraju ne uspete sve da uradite do kraja i na vreme. Ne treba vam to da neko na vas upire prstom zbog sitnica, kada ste se maksimalno dali i bili posvećeni. Iako vrlo dobro izlazite na kraj s takvim situacijama, ovo bi bilo samo gubljenje vremena. Ovo je nedelja kada ćete primati i davati mnogo informacija, ali je važno da u tim razgovorima budete strpljivi i ne brzate i žurite. Probajte neke stvari da prećutite i ne govorite mnogo. Budite strpljivi i ne dozvolite da vas nadvladaju neki nagoni, koliko god vam to bilo u nekim momentima teško. U suprotnom može doći do ljutnje, besa i tenzije, koja je bespotrebna. Pokušajte da budete strogi i disciplinovani prema sebi i koncentrišite se na suštinu. Finansije će ove nedelje dolaziti, ali i odlaziti, pa povedite računa u raspodeli novca.

Ljubav: Blizanci koji su u braku ili vezi ove nedelje će imati mnogo bolju komunikaciju i odnos s partnerom. Pored buđenja emocija, biće veoma naglašena i seksualna energija, pa strasti i nežnosti neće nedostajati u vašoj postelji. Ovo je period kada će mnogi parovi želeti da prošire potomstvo i stabilizuju vezu. Energija će biti toliko jaka i snažna da ćete i sami biti iznenađeni. Opustite se i uživajte u ovim trenucima. Slobodni Blizanci će takođe imati pojačan seksualni nagon, pa bi u ovom periodu mogli često da ulaze u neobavezne veze i odnose. Možda je bolje da pripazite s kim se upuštate u to jer kasnije s nekim osobama možete imati problema. Trudite se da budete iskreni i ne obećavate ono što ne možete ili ne želite da ispunite.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu možete imati problema s reproduktivnim organima. Kod nekih Blizanaca je moguća neka operacija ili hirurški zahvat. Ako niste naučili lekcije koje su vam date u prethodnom periodu, možete imati problema s pritiskom ili kardiovaskularnim bolestima.

 

 

Savet: Uvek ima izbora, mislite o tome u nekim teškim trenucima.

Rak

Posao: Dragi Rakovi, ove nedelje imaćete hrabrost da savladate što vam se u poslovnoj sferi pokaže kao izazov. Bez obzira na povremene nesuglasice koje možete imati s poslovnim partnerima i uopšte ljudima iz poslovnog okruženja, zauzeli ste vrlo jasan stav, koji bespogovorno sledite i ne odustajete od svojih zamisli. Čak u situacijama kada izgleda da je sve već zavšeno na način na koji ne želite, osetićete snagu da sve promenite u svoju korist metodama koje nisu karakteristične za vas, što će na druge ljude ostaviti snažan utisak. Tamo gde su svi drugi odavno odustali, vi ćete tačno znati šta je potrebno da uradite da biste popravili stvari ili jednostavno dobili to što vam je važno. Oko 11. februara očekujte razjašnjenje situacije koja vam je na poslovnom planu u zadnje vreme zadavala dosta muke. Može se ispostaviti da sve što ste vi doživljavali kao istinu ima potpuno drugu konotaciju, što vas može ostaviti u stanju iskrenog šoka. Nemojte zaboraviti da je najbitnije da stvari sagledate u pravom svetlu i njihovoj dubini, koja ne bi trebalo da vas plaši pošto ćete nakon toga tačno znati šta je potrebno da uradite da bi sve došlo na svoje mesto i da biste znali šta realno možete da očekujete u budućnosti da ne biste pravili račun bez krčmara. Na finansijskom planu moraćete da se potrudite više nego inače da biste videli očekivane rezultate. Imate osećaj da sve ide sporo i da ništa nije konkretizovano na način koji očekujete, pa tako isplate ili kasne ili su manje od očekivanih, ali nemojte to da vas brine pošto će se situacija drastično popraviti već od sledeće nedelje.

Ljubav: Rakovi koji se nalaze u vezi ili braku imaće tokom ove nedelje priliku da ozbiljno razgovaraju s partnerom o svim stvarima u vezi koje ih muče na dubinskom nivou. Budite spremni da čujete od partnera istinu koja vam se možda neće svideti, ali nemojte se odmah zatvoriti u sebe, već pokušajte da vidite stvari iz perspektive svog partnera. Isto tako, bilo bi dobro da se i vi do kraja ogolite u tom razgovoru da bi stvari koje su nejasne konačno bile razjašnjene i prevaziđene. Rakovi koji su trenutno sami i bez partnera imaće tokom ove nedelje duboke uvide kada su u pitanju stvari koje žele ili ne žele u jednom odnosu. Bićete u prilici da jasnije sagledate potencijalnog partnera i to na način koji ne dozvoljava površan pogled i lake zaključke. To vas može dovesti do toga da imate potpuno drugačiji doživljaj osobe do koje vam je stalo. Kad je komunikacija u pitanju, nemojte se plašiti da kažete ono što mislite samo iz straha da se drugoj strani neće svideti to što čuje.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu osećate se dobro, čak i kada se zamarate i kada ste aktivni više nego obično. Osećate se osnaženo i energično, pa vas to može navesti da se aktivirate u mnogo većoj meri nego što je to neophodno. Čuvajte imunitet i ne izlažite se bespotrebnim naporima.

 

 

Savet: Budite beskompromisni u razmeni mišljenja i kažite ono što stvarno mislite, a ne ono što se od vas očekuje.

Lav

Posao: Dragi Lavovi, vi ćete ove nedelje biti prilično okrenuti poslu i poslovnim dešavanjima. Polako preuzimate kontrolu na polju karijere, pa vam predstoji odmor od turbulentnih dešavanja vezanih za prethodni period. U utorak možete da dobijete ponudu koja će vas iznenaditi i koja će zahtevati potpunu reorganizaciju posla na svakodnevnom nivou. Možda će se od vas zahtevati da brzo donesete odluku koja se tiče neke dugoročne saradnje, što vam se baš i neće svideti, ali ipak ćete imati dovoljno vremena da sagledate one bitne okolnosti, od kojih zavisi vaša odluka. Pošto vam u poslednje vreme nepredviđene okolnosti na poslu izazivaju stres, potrudite se da budete malo fleksibilniji kada su neke promene u pitanju da biste ih prihvatili smirenije. U suprotnom možete doći u situaciju da i sebi i drugima stvarate nezadovoljstvo, koje loše utiče na poslovnu atmosferu. U petak ćete imati priliku da osvestite neke poslovne okolnosti na jednom dubinskom nivou i da u skladu s tim promenite ponašanje. To može doći usled razgovora s nekim od kolega i može se ticati pitanja kontrole. Pošto ste skloni da na izražen način kontrolišete sve što se dešava oko vas, možda ćete biti prinuđeni da se odreknete takvog načina funkcionisanja ili ćete kontrolu morati da prepustite nekom drugom, što dugoročno može da bude i dobro za vas. Kada su u pitanju finansije, situacija je stabilna. Ovo je period kada ćete mnogo više postavljati okvire za neka finansijska dešavanja u budućnosti nego što ćete imati konkretne finansijske rezultate. I pored toga novca će biti dovoljno, pa ovaj segment ne bi trebalo da vas uznemirava. Kada je u pitanju novac, možete očekivati samo manje troškove, pa i tu možete biti mirni.

Ljubav: U ljubavi Lavovi koji se nalaze u partnerskom odnosu imaju veliku potrebu da razgovaraju s partnerom o nekim svakodnevnim stvarima koje ih muče, a neki od vas će želeti da pričaju o vrlo bitnim, koje čine temelje jednog odnosa. Ukoliko se odlučite za razgovor, neka to bude do kraja iskreno i bez zadrške, kako u pogledu vaših osećanja tako i u pogledu svih stvari koje smatrate spornim. Možda se razgovor neće odvijati onako kako biste želeli, ali ćete se ipak posle tog iskustva osećati dobro i, što je najvažnije, znaćete u kom pravcu želite da krenete. Lavovi koji su trenutno sami osećaju da bi im prijalo emotivno zbližavanje s osobom koja je praktična i otvorena pošto su i sami u ovom periodu takvog raspoloženja. Potrebna vam je jasnoća u odnosima i što manje trzavica i komplikacija pošto trenutno niste u stanju da se bavite takvim odnosom. Uskoro bi u vaš život mogla da uđe baš takva osoba kakvu priželjkujete.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, i dalje je potrebno da održavate disciplinu u svim dnevnim aktivnostima. Bilo kakvo nepredviđeno ponašanje može vam izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, pa budite nežniji prema sebi i svom telu u ovom periodu.

 

 

Savet: Budite fleksibilni u svim odnosima i jasno izražavajte stavove.

Devica

Posao: Drage Device, početkom ove nedelje imaćete kontakte s inostranstvom i lako može da se desi da morate brzo da reagujete u rešavanju nekog problema vezanog za strance. Imaćete dobru koordinaciju između teorijskog i praktičnog delovanja, pa tokom ovog perioda možete imati potrebu da sve što ste do sada naučili u nekoj oblasti primenite u konkretnim situacijama. Ovo je period u kom ćete sretati dosta neobičnih ljudi koji će vam biti interesantni i inspirisaće vas, kako poslovno tako i privatno. Budite spremni i da revidirate sistem vrednosti pošto ćete ubrzo shvatiti da nećete više moći da funkcionišete po starim modelima vrednovanja. Ono što je dobro jeste što u ovom periodu imate dosta strpljenja da svesno prihvatite promene koje vam se nameću i da ih integrišete u funkcionisanje na dnevnom nivou. Krajem nedelje doći ćete do nekog saznanja koje će drastično promeniti perspektivu vašeg poslovnog funkcionisanja. Po svoj prilici dobićete neke informacije od značaja za neka dešavanja iz prošlosti, pa ćete vam u skladu s tim mehanizmom funkcionisanja biti mnogo jasnije kako će se stvari odvijati u budućnosti. To će vam dati određenu smirenost jer će se smanjiti neizvesnost u pogledu nekih poslovnih dešavanja. Na finansijskom planu stvari su počele da se popravljaju, ali i dalje imate osećaj da se sve odvija sporije nego što biste vi to želeli. Potrebno je strpljenje pošto će vam finansijska situacija biti poboljšana tokom druge polovine februara. 

Ljubav: Device koje imaju partnera mogu iznenada da odu na neki zajednički put koji će im mnogo prijati u emotivnom smislu. Ovo je period kada ćete iskreno pričati s partnerom o najdubljim strahovima i neće vam biti problem da se otvorite i podelite to s njim. Moguće je takođe da će partner želeti da vam ispriča neke stvari koje ne znate o njemu, pa se trudite da ne budete kritični, već ga podržite i pomozite mu da se otvori. Ovo je svakako period kada ćete preispitivati neke stvari iz prošlosti da biste ih konačno razrešili. One Device koje su trenutno same imaće više iznenadnih susreta s osobama koje mogu da im budu interesantne u emotivnom smislu. Krajem nedelje može doći do naglog osvešćenja vezano za neke stvari koje su vas mučile, pa ćete konačno postati svesni situacije u pravom svetlu i to će vam olakšati odluku koju morate doneti po pitanju nekog odnosa. Device koje imaju decu trebalo bi da obrate pažnju na njihove potrebe u ovom periodu da im nešto od suštinskog značaja ne bi promaklo. 

Zdravlje: Kada je reč o vašem zdravlju, osećate se dobro i nemate fizičke tegobe, ali ono što vam može predstavljati problem jeste psihičko stanje koje vam stvara težinu i loše utiče na vaše celokupno raspoloženje i funkcionisanje. Potrudite se da se opustite kad god je to moguće i ne bavite se teškim temama tokom ovog perioda.

 

 

Savet: Budite spremni na promene.

Vaga

Posao: Vage će i ove nedelje biti dosta emotivnije, ali će mnogo bolje razumeti stanje u kom se nalaze. Razrešićete neke dileme koje su vas mučile i biti spremniji da neke stvari razrešite. Ovo se može odnositi na privatan, ali i na poslovni plan. Osećaćete se mnogo bolje i snažnije i biti aktivniji. Neke stvari koje su vas kočile ili bile usporene ne samo da će se razrešiti već će se kvalitet sve više pojačavati. Samim tim, i vi ćete se osećati daleko bolje, sigurnije i stabilnije. Kao da ste od jednog ranjenog vrapca postali čelični orao. Reči koje budete izgovarali biće mnogo snažnije i moćnije, a opet nećete izgubiti tu suptilnost i emocije. Ove nedelje možete imati priliku da javno izađete s nekim predlogom, koji ćete doživeti prilično ozbiljno. Spoznaćete šta da želite i veoma odgovorno ćete stremiti cilju koji ste sebi zacrtali. Sve to se neće odigrati tako brzo jer je za to potrebno vreme, ali je važno da budete strpljivi i da ne odustajete od zamisli. Ako je vaša želja dovoljno jaka, odolećete raznim iskušenjima i izazovima na tom putu. Svesni ste da ste dorasli zadatku, ali je važno da budete istrajni i da neke stvari ne doživljavate lično. Ovo je sjajan period za Vage koje se bave nekim nekom vrstom umetnosti ili privatnim poslom. Očekuje vas širenje na poslovnom planu, a kod nekih Vaga razvijanje ozbiljne mreže u poslu. Dolazićete u kontakt sa moćnim ljudima koje će biti radi da vam pomognu. Ostvljaćete snažan utisak na druge i to će vam pomoći da dođete do nekih informacija i rešenja. Uz posvećenost, mirno i skladno ponašanje, mnogo toga ćete naučiti.

Ljubav: Vage će ove nedelje imati kvalitetan razgovor s partnerom. Možda u prethodnom periodu niste mogli da nađete kompromis niti bilo koju zajedničku tačku, ali od ove nedelje će se stvari razrešiti zrelije i vi ćete biti zadovoljni. U zavisnosti od toga koliko su veliki problemi između vas, doći će do razlaza ili konačnog razrešenja. Odnosi koji su toksični i nemaju budućnost prekinuće se, dok će oni drugi biti još stabilniji i čvršći. U svakom slučaju, iz svega ćete izaći kao pobednik i veoma zadovoljni. Parovi koji su na dobrom putu razvoja obnoviće i emotivni i seksualni život, a možda će razmišljati o preseljenju ili renoviranju stana. Kod nekih nije isključeno i proširenje porodice. Slobodne Vage će zalečiti neke rane koje su već neko vreme nosile na duši i uspeti kao feniks da se izdignu iz pepela. Pojaviće vam se stabilna osoba koja će znati na koji način i kako da vam priđe. Ništa se neće dešavati pompezno i javno već na mirniji način i postepeno.

Zdravlje: Vage bi na ovom polju mogle da imaju problem s bubrezima ili kardiovaskularnim sistemom. Kod nekih Vaga kičma može biti slaba tačka.

 

 

Savet: Što budete opušteniji, to će dobre stvari lakše dolaziti do vas.

Škorpija

Posao: Škorpijama će ove nedelje komunikacija biti u fokusu. Mnoge stvari će se otvarati i bićete spremni da kažete sve što mislite, bez zadrške. I ono što ste planirali i što niste. Bićete aktivniji i dinamičniji i sami ćete inicirati neke događaje. Sve što vam se dešava je u skladu s vama i s prirodom vaše ličnosti. Želećete da drugi čuju istinu, pa kako god to prihvatili. Obaveze koje vam budu dolazile u ovom periodu ćete obavljati mnogo brže, lakše i efikasnije. Koliko god vam se poslovi nagomilavali činiće vam se da možete više i moći ćete. Zato iskoristite ovaj period za širenje posla, znanja, finansija i svega onoga što će vam u kasnijem periodu doneti dobro. Sve će se odvijati na praktičnom planu, a, pored volje i sigurnosti, pratiće vas i srećne okolnosti. Ovo je period rasta i razvoja koji će teško moći da vas zaobiđe. Oko vas će se naći osobe koje će vam pružiti podršku i podsticati da krenete uzlaznom putanjom. Pored snage i čelične volje, neće izostati ni suptilnost i intuicija, koje će i te kako biti izražene. Svesni ste trenutka koji vam se dešava, pa i za one stvari koje ne možete racionalno da objasnite. Imaćete duboke uvide, ali i spoznaju kroz iskustva drugih ljudi. Ovo je dobar period za pregovore, ugovore, saobraćaj, medije, trgovinu i svaku vrstu mentalnog rada. Nekim ljudima možete delovati iritantno, ali to je samo zato što ne mogu da shvate ono što vi odlično znate i razumete. Vaše reči imaju posebnu moć i pokreću velike stvari, a to nije lako razumeti. Poslaćete jasnu sliku u kom pravcu želite da idete i da se razvijate. Svesni ste i vrlo samouvereni i radićete nešto veoma kvalitetno i za sebe i za druge. Moguća su kraća poslovna putovanja.

Ljubav: Škorpijama koje su u braku ili vezi će krenuti i na emotivnom planu. Mnoge stvari će se razjasniti i vi ćete se u tom odnosu osećati mnogo bolje. Ono što vas je opterećivalo više neće imati prostora u vašem životu. Gradićete odnos na čvrstim temeljima i posvetiti mu se na pravi način. Druga strana će biti veoma zadovoljna i umeće to da ceni. Parove koji imaju decu očekuju veoma lepa iskustva u vezi njih. Slobodne Škorpije bi mogle da sretnu osobu koja će ih prilično zaintrigirati, i to na nekom putu ili u komšiluku. Biće to prepoznavanje na prvi pogled, a toliko snažno i jako da ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Uskoro biste mogli da uplovite u ozbiljnu vezu, ali je važno da budete opušteni i otvoreni.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu situacija je dosta povoljna, ali možete imati problem s disajnim putevima i infekcijama. Obratite pažnju na saobraćaj i ruke.

 

 

Savet: Poslušajte intuiciju kada treba nešto da se prekine, a kada da se pokrene.

Strelac

Posao: Strelčevi će se osećati mnogo bolje ove nedelje i ti pomaci će se osetiti kroz prilike koje se budu događale. Ni vama možda nije bilo jasno kako ste reagovali u prethodnom periodu i odakle ta težina koju ste osećali. Sada ćete biti mnogo jasniji i konkretniji i mnogo ćete sve bolje sagledavati. Biće vam omogućeno da neke stvari lakše prihvatite i bolje razmislite o svemu. Bićete aktivniji, ali ćete biti i pokretač za druge ljude. To će vam biti podsticaj da nastavite u istom pravcu. Ove nedelje ćete imati neko bitno saznanje ili informaciju, koju u početku nećete potpuno razumeti. Stvari će se iskristalisati mnogo kasnije, a vi ćete i te kako biti zadovoljni na dugoročnom planu. Moguće je da ste imali problema s ljudima iz bliske okoline, bilo na privatnom, bilo na poslovnom planu, ali će se tenzija polako spuštati i imaćete jasniju sliku. Komunikacija će biti daleko bolja, naići ćete na razumevanje nekih osoba koje su vas u skorije vreme kritikovale ili opominjale. Postoji mogućnost da ćete dobiti veoma dobru poslovnu ponudu koja će finansijski biti veoma isplativa. Naročito je dobra nedelje, a i period za one koje se bave privatnim biznisom, finansijama ili nekretninama. Finansije su vam veoma bitne, ali vas je spora realizacija prilično deprimirala. Sada će se i na tom planu sve pokrenuti, a vi ćete biti smireniji i zadovoljniji. Moguće je i renoviranje doma ili poslovnog prostora.

Ljubav: Strelčevi koji su u braku ili vezi će se i na ovom polju osećati mnogo bolje. Odjednom će vas manje mučiti neki problemi, a misli biti pozitivnije. Imaćete više razumevanja za partnera i njegove potrebe, a komunikacija će biti daleko bolja. Sve to će povoljno uticati na vaš odnos, a i partner će biti zadovoljniji. Ovo je nedelja kada se bude mnoge strasti i obnavljaju ljubavni odnosi. Mnogi parovi će praviti ozbiljne planove za budućnost, u vidu preseljenja ili proširenja porodice. Iskoristite ovaj sjajan period na najbolji način. Slobodnim Strelčevima bi, kada se najmanje budu nadali, mogla u život da se vrati jedna osoba iz prošlosti ili će naglo obratiti pažnju na nekoga koga već dugo poznaju i nalazi se u bliskom okruženju. Osetićete da vas obuzimaju emocije, a da ni druga strana nije ravnodušna. Moguće je da ćete ove nedelje napraviti prvi korak.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s disajnim organima i kostima. Probajte da u svakoj situaciji budete smireni i da ne dozvolite da vam neke misli ili ljudi pokvare dan. Jačajte imunitet.

 

 

Savet: Trudite se da u svemu budete spontani i opušteni.

Jarac

Posao: Dragi Jarčevi, ove nedelje ćete biti mnogo bolje povezani sa samim sobom i bićete izrazito kreativni bez obzira na polje delovanja. Kada je u pitanju posao, možete iznenada dolaziti do rešenja za koje je drugima potrebno daleko više vremena. Iz tog razloga ljudi će očekivati od vas da pružite adekvatna rešenja kada su krizne situacije u pitanju, što vama neće biti teško. Imate osećaj da bolje radite stvari koje zahtevaju brzinu i improvizaciju nego neke detaljne pripreme i dugoročni angažman. Osećate veliku snagu i izdržljivost, pa je ovo vreme da završite one poslove koje ste odlagali u nekom ranijem periodu. U ovom periodu vam neće nedostajati ni ideje, pa je ovo dobar period za pokretanje nekih novih poslova koji zahtevaju inovativnost, brzo razmišljanje i određenu dozu kreativnosti. Krajem nedelje imaćete potrebu da analizirate neke svoje postupke u prošlosti, što može dovesti do značajnih uvida koji će vam biti od velike koristi u budućnosti. Možete imati potrebu da razmišljate o nekim prošlim događajima koji ponovo postaju aktuelni ili vas trenutni događaji vraćaju u neke situacije koje ste već imali u prošlosti, ali ih niste rešili na adekvatan način. Sada ćete imati priliku da to ispravite i krenete dalje rasterećeni i u skladu sa sobom. Na finansijskom planu imate situaciju da ne morate preterano da razmišljate o novcu pošto vam novac dolazi sam, bez nekog vašeg preteranog truda. Situacija će biti još bolja sledeće nedelje, pa Jarčevi nemaju razloga za brigu na polju finansija. Vodite računa o iznenadnim troškovima i trudite se da suzbijete impulsivno trošenje, koje vam inače nije svojstveno.

Ljubav: Jarčevi koji imaju partnera žele da provode vreme s njim i što više stvari da rade zajedno. Prija vam da je partner pored vas i osećate veliku povezanost i pripadnost. Ovo je lep period za sve Jarčeve koji su u vezi bez obzira na to što ćete krajem nedelje ponovo doći u situaciju da razgovarate o nekim bolnim temama, ali imaćete priliku da neke teme razrešite i zatvorite zauvek, pa nemojte izbegavati razgovor. Između vas i partnera postoji duboko razumevanje, pa ovo i jeste period kada treba razgovarati o svim stvarima koje vam predstavljaju problem u vezi. Slobodni Jarčevi polako dobijaju želju da se približe osobi koja im se dopada, s tim da morate voditi računa da ne nastupite suviše zahtevno i agresivno. Bez obzira na to koliko vam se neko sviđa, morate biti strpljivi i taktični i dati i drugoj strani mogućnost da kaže šta želi. Oni koji nemaju takvu osobu u blizini počeće da gledaju oko sebe malo pažljivije. Osećate da bi vam mnogo više prijalo da budete s nekim nego sami, pa ćete, pored posla i drugih obaveza, početi da obraćate pažnju i na ljude koji vas okružuju.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu jedino što bi moglo da vam predstavlja problem jesu jake glavobolje. Osim toga, skloni ste jakom uzbuđenju, što dodatno može pogoršati stvari.

 

 

Savet: Pokušajte da održite balans u svemu što radite.

Vodolija

Posao: Drage Vodolije, ovo je dobar period za sve pripadnike znaka koji se bave privatnim biznisom pošto je došlo vreme da sprovedete u delo svoje inovativne ideje i unapredite posao na način koji već duže vreme želite. One Vodolije koje obavljaju poslove institucionalnog karaktera mogu da očekuju promene na poslu što se može povoljno odraziti na njihov status. Ono o čemu morate voditi računa bez obzira na to kojom profesijom se bavite jesu zakulisne i tajne radnje, bilo da ste njihov učesnik ili meta. Pokušajte da izbegnete bilo kakve tajne dogovore i mahinacije bilo da ideje dolaze od vas ili nekog drugog ko će pokušati da vas privoli na ovaj tip delovanja. Možete doći u situaciju da sve izađe na videlo, pa da morate da pravdate postupke koji inicijalno i nisu bili loše motivisani. S druge strane, nemojte u ovom periodu pričati mnogo o planovima za budućnost, naročito u profesionalnom smislu, pošto bi informacije kojima raspolažete mogle biti zloupotrebljene od nekih ljudi u okruženju. Što manje, priče to će situacija u budućnosti biti bolja. Dobro se osećate sami sa sobom i tokom ove nedelje više će vas privlačiti razmišljanje i analiza nekih situacija nego konkretno delovanje koje ćete ipak ostaviti za budućnost. Na finansijskom planu situacija je skoro nepromenjena. Možete da očekujete novac u manjim iznosima, ali mnogo učestalije nego što je to kod vas uobičajeno, pa ćete na kraju imati razloga da budete zadovoljni prihodima. Imate želju da formirate fond za neke nepredviđene situacije, pa je ovo idealan period da to učinite.

Ljubav: Vodolije koje su u braku ili vezi imaće potrebu da malo više vremena provode same, ali neće u većoj meri zapostaviti partnera. Pošto imate potrebu da se preispitujete, u ovom periodu ste pasivniji nego inače, što partner prepoznaje kao nešto što treba da podrži, pa očekujte lep i miran period, praćen razumevanjem. Izbegavajte bilo kakve tajne veze u ovom periodu pošto imaju tendenciju da se razotkriju što bi vam stvorilo bespotrebne probleme. Vodolije koje su trenutno same imaju osećaj da su propustile nešto što je za njih bilo bitno i osećaju se uskraćeno za neko objašnjenje. Nemojte se brinuti pošto ćete već sledeće nedelje imati priliku da popravite stvari koje su se bespotrebno zakomplikovale s osobom koja vam se sviđa. Nemojte biti tvrdoglavi, i ne dozvolite da sve ostane u domenu mašte ili tajne veze, borite se za ono što smatrate da vam pripada.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, i dalje ne osećate da ste u formi na način na koji ste navikli, ali ipak se osećate bolje u odnosu na prethodni period. Tokom ovog perioda možete imati pojačane nesanice, naročito krajem nedelje, pa se trudite da na spavanje odlazite u potpuno smirenom stanju.

 

 

Savet: Odložite akciju za neka bolja vremena, sada je dovoljno da pratite šta se dešava i budete u toku.

Ribe

Posao: Drage Ribe, vama je početak nedelje izuzetno dinamičan u mentalnom smislu, a isto tako imate pojačanu potrebu za akcijom i delovanjem. Polje prijatelja vam je naglašeno, pa ćete se tokom ovog perioda viđati s bliskim ljudima više nego inače, a izvesno je da ćete s nekima od njih imati i zajedničke poslove. Početak nedelje je odličan da sprovedete u delo neku ideju koja je potpuno nova, kako za vas tako i za vaše okruženje. Imaćete podršku ljudi oko sebe, pa je iskoristite i uključite ih bez razmišljanja. Možete otići na kraći put s nekim prijateljima, a imaćete priliku i za put poslovnog karaktera. Bićete stalno u pokretu i potrazi za novim iskustvima i inspiracijom. Sve što u ovom periodu saznate i naučite integrisaćete u neki rad, bilo fizički ili intelektualni. Imate sposobnost da brzo razmišljate i povezujete stvari na način koji je potpuno drugačiji od dosadašnjeg i koji druge ljude ostavlja zatečenim. Krajem nedelje možete doći do dubokih uvida koji će vam biti značajni s aspekta nekih vaših istraživanja vezanih za posao, pa razmislite na koji način ćete ih prezentovati drugim ljudima. Možda bi bilo dobro da, pre nego što ih podelite, prvo sami dobro razmislite o njihovoj primeni i tome da li je uopšte dobro da ih u ovom trenutku delite ili je bolje da ih neko vreme zadržite za sebe. Finansijska situacija je prilično povoljna, ali je, s druge strane, nepredvidiva. Čini vam se da vam prihodi dolaze iz poslova od kojih ne očekujete i onda kada im se ne nadate, dok očekivani prihodi izostaju ili ih nema u vreme kada ih očekujete. U svakom slučaju, nećete ostati bez novca, samo ostavite sve mogućnosti otvorene.

Ljubav: Ribe koje se nalaze u partnerskom odnosu mogu očekivati da ih partner dovede u neke nepredviđene situacije, koje im se možda neće dopasti. Nemojte biti zatvoreni za nove stvari, naročito u ovom periodu, kada vam sve što je novo i nepredviđeno ide naruku. Na kraju ćete ipak shvatiti da se dobro osećate u novonastalim okolnostima i da vam ništa ne predstavlja problem. Ribe koje su trenutno same imaće dosta dešavanja na emotivnom planu, pa je izvesno da im neće biti dosadno. Sretaćete u ovom periodu razne ljude koji će vam iskazivati naklonost. To mogu biti ljudi koji su vam prijatelji, ali i sasvim nove ličnosti u vašem životu, naročito one mlađe od vas, one koje se bave nekim riskantnim zanimanjima, kao i ličnosti koje ne možete da prozrete u početku, ali zato imate osećaj da one vas lako čitaju kao knjigu bez imalo truda.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, zbog prevelike aktivnosti na mentalnom i fizičkom planu, možete se povremeno osetiti preopterećeno, a prisutna je i blaga nervoza u svemu što radite. Potrudite se da u toku dana nađete malo vremena da ne radite ništa i da se skroz opustite da ovo stanje s vremenom ne bi negativno uticalo na vaš imunitet.

 

 

Savet: Sada je vreme da uradite što više stvari na svim frontovima.

Komentari (0)