Horoskop

"SLONOVSKI ZNACI" HOROSKOPA! Ako ste im stali na žulj, TEŠKO VAMA!

Ma koliko delovalo da se nešto desilo još u vrtiću ili osnovnoj školi, ukoliko ste ikada stali na žulj nekom od ovih znakova, ne nadajte se ljubavi ili prijateljstvu!

08.07.2022 11:00

"SLONOVSKI ZNACI" HOROSKOPA! Ako ste im stali na žulj, TEŠKO VAMA!
shutterstock.com

Mnogi od nas znaju ljude koji pamte sitnice. Baš ono što nekome lako može da promakne, drugi će do detalja zapamtiti. Za nekoga ko dobro pamti se kaže da pamti kao slon. "Slonosvki znaci" u horoskopu su pak oni koji su zemljani i vodeni. Vatreni i vazdušni znaci se ne mogu pohvaliti kao neki koji imaju mnogo "memorije za skladištenje".

Srećna Republika vam otrkiva i koji to znaci imaju najbolje pamćenje.

Škorpija

Pixabay.com

Bez igre sa škorpijom

Pripadnici ovog znaka imaju odlično pamćenje i za emocije i za činjenice, što ih svrstava u sam vrh naše liste. Ovo je takođe jedan od glavnih razloga zašto ih nije pametno ljutiti. Škorpije mogu da se prisete događaja od pre nekoliko decenija. Posebno se ljute ako im neko ospori da su zapamtili nešto ili tvrdi da se sećaju nečega bolje od njih.

Škorpija čak pamti sitne detalje iz detinjstva, pa su i u odraslom dobu ljuti kada se sete nekoga ko im je ukrao igračku ili ih nazvao ružnim imenom još u osnovnoj školi.

Rak

Njihovo pamćenje je više prilagođeno emocijama i utiscima nego ostalim činjenicama, mada su rakovi i u tom pogledu prilično dobri. Sećanje na događaj stvara im asocijacije na druge, tako da su u stanju da rekonstruišu ceo svoj život počevši od jednog zapamćenog iskustva. Rakovi iako nemaju trenutno sećanje za datu situaciju, razmišljanjem o samom događaju vrlo lako mogu da se sete tačnog podatka koji je neko pokušao da sakrije.

Jarac

Foto: Shutterstock

Ne mislite da se jarac neće setiti nečega pre cele decenije

Jarčevi su odlični u pamćenju podataka. Specijalnost su im imena, datumi, rezultati, kursevi, brojevi i slova uopšte. Dobro se sećaju ko im je pomogao i bio uz njih kada im je bio potreban, a još bolje ko je bio protiv njih, ko ih je izneverio ili prevario. Dugo sećanje na loša iskustva čini jarčeve nezgodnim neprijateljem, identično u rangu škorpije. Oni će se setiti ko im je u tinejdžerskom periodu još stao na žulj i neće se sa tom osobom družiti ni kasnije u životu.

Bik

Bikovi dugo čuvaju uspomene, a najviše pamte prijatna iskustva i to ručkove, putovanja, ljubavne susrete ili kupovinu skupih stvari. Oni su vizuelni tipovi, tako da mogu živopisno da opišu mnoge detalje. Iako imaju visoku toleranciju na ljutnju i mržnju, ko god pređe taj prag može da računa na to da bik neće zaboraviti to do kraja života. To što imaju visok prag tolerancije ne znači da će dopustiti nekome da manipuliše njima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)