Horoskop

VAGA ĆE REŠAVATI PROBLEME, a device čeka veliko iznenađenje! Detaljan NEDELJNI HOROSKOP!

Pročitajte detaljnu astrološku prognozu za ovu nedelju.

20.06.2022 10:30

VAGA ĆE REŠAVATI PROBLEME, a device čeka veliko iznenađenje! Detaljan NEDELJNI HOROSKOP!
shutterstock.com

Ukoliko vas zanima šta poslednji dani proleća spremaju vašem znaku i kakva vas iznenađenja očekuju sa dolaskom leta, pročitajte veliki nedeljni horoskop portala Srećna Republika i saznajte šta možete da očekujete u danima koji nam slede. 

Ovan

Shutterstock

Ovan

Novi impuls

POSAO: Ovnovi će i ove nedelje biti veoma snažni, istrajni i uspeće da se nametnu kada je posao u pitanju. Verujte intuiciji i unutrašnjem osećaju jer će vas oni najbolje voditi. Komunikacija i informacije će ići mnogo lakše i brže, što će vam pomoći da neke stvari završite. Dugo ste tapkali u mestu i sada je vreme da se sve mnogo brže odvija u vašu korist. Očekujte neke nove i inovativne stvari i početak stvaranja novih vrednosti. Bićete rasadnik burnih i iznenadnih odluka, komunikacije, ali i okidač za neke sveže impulse.

Može vam se činiti da se sve odjednom odvija prebrzo i da ne možete da pohvatate konce, ali u isto vreme ćete se buditi, razvijati, što će vam dati poseban napredak. Ponekad možete delovati zbunjujuće, biće momenata kada se možete razočarati, ali imaćete susrete koji će vas podstaći da se opet dignete. Gledajte razvoj situacije, pratite ljude iz okruženja i budite strpljivi. Imate mnogo potencijala, ali vam je potrebna podloga i podrška nekih ljudi. Sve će se izdešavati u vašu korist, ali možda s malim zakašnjenjem.

U ponedeljak možete dobiti veoma važnu informaciju koja će vas obradovati i doneti vam povoljan razvoj događaja. Ako se bavite privatnim biznisom, u utorak bi mogle da se pokrenu neke nove stvari, dok biste u sredu mogli da popravite finansijsku situaciju i postignete dugoročne planove. Bićete vrlo uporni i radoznali, što će vam pomoći da istrajete. Povedite računa o novcu, mogli biste da potrošite više nego što ste planirali.

LJUBAV: Ovnovi će biti aktivni kada je ljubavni život u pitanju. Moguće je da ćete se rasplinuti na mnogo strana, i na poslovnom i na privatnom planu, pa ćete se osećati prilično uznemireno. To bi moglo da se odrazi na odnos s partnerom i unese male trzavica. Sve to je samo posledica spoljašnjih okolnosti, pa probajte da budete mirni i ne reagujete ishitreno. Mnogi Ovnovi će se preispitivati ovih dana i postavljati novi sistem u vezi, međutim, neke stvari moraju da se sruše da bi se izgradile neke nove. Očekujte lepe vesti od dece.

Slobodni Ovnovi će biti prilično samouvereni, pa će im osvajanje osoba suprotnog pola ići veoma lako. Dopisivanja, poruka, izlazaka i flerta biće napretek, ali vas nijedna osoba neće posebno zainteresovati.

ZDRAVLJE: Glava vam je i dalje slaba tačka. Mogući su i problemi s bubrezima i cirkulacijom. Čuvajte se klime i pijte dosta tečnosti.

SAVET + Gledajte isključivo napred. Sve što je bilo, ostavite iza sebe.

Bik

Shutterstock

Bik

Samo napred

POSAO: Bikovi će ove nedelje biti u prilici da realizuju neke stvari na finansijskom planu. Neki bi mogli da dobiju novac na koji su dugo čekali, neki će podići prihode na viši nivo, dok će neki započeti novu poslovnu saradnju ili postići dobre pregovore. Moguće je da ćete ovih dana potpisivati neke važne ugovore ili se baviti papirologijom i administracijom.

Na pragu ste nečega veoma značajnog, ali je važno da ništa ne radite iz ega jer bi vas to vratilo mnogo unazad. Trudite se da budete spontani i jednostavni jer ćete na taj način trasirati put ka ostvarenju nekih važnih ciljeva. Napravili ste neke korake, potrudite se da sve uradite sa stilom i sagledate iz druge perspektive. Biće primećeno sve što ste radili u prethodnom periodu, pa možete očekivati veoma važan razgovor kada je posao u pitanju.

Moguće je da ćete dobiti neku novu ponudu ili poziciju u okviru već postojećeg posla, koja će biti veoma perspektivna. Podršku ili pomoć mogla bi da vam pruži starija muška osoba. Nemojte se mnogo obazirati na mostove koje budete ostavljali iza sebe jer da biste postavili neke nove vrednosti, potrebno je da neke stvari odbacite. Budite otvoreni i prepustite se novonastalim situacijama. S obzirom na to da ovo neće biti lak zadatak za vas, moguće je da ćete biti uznemireni i da će neke promene u vama izazivati strah i strepnju. Neki Bikovi mogli bi da očekuju kraće putovanje ili bliskiji susret s braćom i sestrama.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje mogli bi mnoge stvari da reše i iznesu načistac. Sve što ste se doskoro premišljali ili dvoumili biće vam mnogo jasnije, pa je moguće da ćete u ljubavi doneti neke važne odluke i napraviti rezove. Ove nedelje je moguća učestalija komunikacija s partnerom, na kojoj ćete upravo vi insistirati. Zajedničko putovanje će u mnogo čemu popraviti situaciju i produbiti odnos, pa ako ste u prilici probajte da iznenadite partnera i organizujete kraći put. Bikovi koji su u lošoj i toksičnoj vezi mogli bi da donesu odluku o prekidu.

Slobodni Bikovi će biti u prilici da uplove u strastvenu avanturu s veoma neobičnom osobom, ali nije isključeno da ćete se neplanirano zaljubiti i izaći povređeni iz tog odnosa. Potrudite se da ne povredite tu osobu jer bi moglo da vam se, kao bumerang, višestruko vrati.

ZDRAVLJE: Mogući su psihosomatski problemi, nesanica i povreda stopala ili skočnog zgloba. Povedite računa o ishrani, pravo je vreme da uvedete novi režim.

SAVET + Prepustite se novim okolnostima. 

Blizanci

Shutterstock

Blizanci

Povlačenje novih poteza

POSAO: Blizancima će se ove nedelje dešavati novine koje mogu biti slabijeg intenziteta, a kod nekih mogu nagovestiti velike promene. Više nećete imati nikakvu sumnju u ono što radite i ka čemu težite. Primetićete da se mnoge stvari bude i otvaraju. Sve će se dešavati brzo, a informacije će dolaziti do vas. Imaćete mnogo podsticaja na svim poljima, a i vi ćete nekako izbiti u prvi plan. Okolnosti će se razvijati u vašu korist, a imaćete priliku da pokažete originalnost i inovativnost.

Kod mnogih Blizanaca će se neke stvari desiti prvi put. Moraćete da budete fokusirani i u nekim trenucima posmatrači situacije. Međutim, shvatićete da možete mnogo više, a to će prepoznati i neki drugi ljudi. Trasirate važan put u karijeri iako toga trenutno niste svesni. Prepoznaćete prave momente, reagovati kada i kako treba, pa će se mnoge stvari nametati same od sebe. Nije ovo sve puka sreća, već nagrada za sve ono što ste radili prethodnih godina.

Ovo je sjajan period za svaki vid edukacije, ali i za studente koji će biti u prilici da polažu ispite. Mnogi Blizanci će želeti da se nađu na nekom dalekom mestu, dok će neki to zadovoljstvo i priuštiti. Na finansijskom planu možete da očekujete mnogo bolju finansijsku situaciju, ali ćete biti skloni trošenju novca.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će se osećati udobno u svojoj koži, a to će se i videti. Bićete puni energije i života i neće vas držati mesto. Ako imate partnera koji može da vas prati u tome, sjajno ćete se zabaviti i uživati, u suprotnom, može doći do razmirica i sukoba, što bi moglo da vas na neki način razdvoji. Blizanci bi u tom slučaju mogli da budu na meti nekih novih ljubavi i pokleknu pred izazovima nekih šarmantnih osoba, koje ih neće gušiti i osuđivati.

Slobodni Blizanci bi mogli da upoznaju mlađu osobu koja će ih već na prvom susretu oboriti s nogu. Dopisivanje će biti učestalije, a vrlo brzo biste mogli da uđete u vezu. Moguće je da ćete se naći između neke nove i stare ljubavi, pa ćete želeti da napravite balans, za šta će vam biti potrebni snaga i strpljenje.

ZDRAVLJE: S obzirom na to da ćete često biti u pokretu, neće vam biti potrebna dodatna fizička aktivnost, ali povedite računa o ishrani.

SAVET + Došli ste u fazu života kada treba da se razvijate, ali i funkcionišete na drugačiji način. Nemojte da vas buni velika potreba za promenama. 

Rak

Shutterstock

Rak

Novi poslovi i duple veze

POSAO: Dragi Rakovi, srećan rođendan! Ova nedelja biće dinamična na poslovnom planu. Od ponedeljka dolazi do značajnih poboljšanja na polju karijere i sve što ste tajno priželjkivali počinje polako da se ostvaruje. Rakovi koji rade s inostranstvom mogu da očekuju odlazak na put ili dolazak inostranih partnera zbog nekog dugoročnog posla koji planirate. Imaćete razloga da budete zadovoljni, ali potrudite se da određene informacije sačuvate za sebe do realizacije posla.

U utorak imate odlične pozicije da realizujete finansijski isplativ posao zajedno s poslovnim partnerima. U pitanju je posao ili način rada koji predstavlja novinu na tržištu na kom istupate. U taj posao mogu biti uključeni i prijatelji ili vam na neki način mogu pomoći u realizaciji. Od sredine nedelje fokus će u poslovnom smislu biti na vama i što više informacija zadržite u tajnosti, to ćete biti uspešniji u namerama. Nema potrebe da se istrčavate s pričom pre vremena, već budite oprezni do samog kraja.

Nemojte ulaziti u neproverene poslove s ljudima koji vam nude laka rešenja. Na finansijskom planu odličan dan je utorak i tada možete da očekujete veću količinu novca kroz partnerske poslove, ali i novac preko emotivnog partnera. Novac vam krajem nedelje može malo izmicati iz ruku ili nećete znati na šta da ga trošite.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi imaju potrebu na početku nedelje da s partnerom funkcionišu na potpuno nov i nepredvidiv način, što može predstavljati psihološko opterećenje za partnera. Krajem nedelje možete doći u iskušenje da uđete u duplu vezu s mnogo mlađom osobom koja će vam se veoma dopasti. Isto tako, možete poželeti da sakrijete neke stvari od partnera, što se kasnije može pokazati kao loša ideja.

Rakovi koji su trenutno sami mogu se fatalno zaljubiti početkom nedelje u osobu koju će upoznati preko prijatelja ili mogu osetiti jaku emotivnu povezanost s nekim iz kruga prijatelja. Kraj nedelje donosi mogućnost za početak tajne veze s nekim ko je zauzet, ali i zaljubljivanje i platonski odnos, koji vas može dugo okupirati i emotivno iscrpljivati. Iako sve može izgledati bezazleno na početku, razmislite o posledicama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati probleme s kostima ili depresijom.

SAVET + Budite oprezni u poslu i čuvajte informacije. 

Lav

Shutterstock

Lav

Pozitivne promene

POSAO: Dragi Lavovi, u fokusu vam je posao, ali i obaveze koje se gomilaju. Ovo je nedelja u kojoj ćete se boriti na više frontova. Početak nedelje donosi vam jednu novu situaciju koja će vas, i pored detaljnog poslovnog plana, staviti pred razne izazove. To ne znači da se nećete snaći ili da ćete se osećati neprijatno, već samo da ćete morati da uložite dosta energije i date sve od sebe da se sporna situacija reši.

U utorak možete da očekujete pozitivne promene na polju karijere, koje će uticati i na svakodnevni život. Promena posla ili poboljšanje uslova na već postojećem poslu, praćeno uvećanjem vaših prihoda, jeste ono što će obeležiti ovu nedelju u pozitivnom smislu. S druge strane, osećate blagi umor i želju za povlačenjem iz javnosti da biste zaštitili sebe i privatnost i koristićete svaku priliku koja se ukaže da to i uradite.

U ovom periodu trebalo bi da obratite pažnju na ljude od autoriteta koji mogu raditi protiv vašeg interesa, ali u tajnosti. Budite pažljivi u komunikaciji i opservirajte poslovno okruženje objektivno i detaljno da vam ne bi promakle bitne stvari. Na finansijskom planu stanje je promenljivo, a dani povoljni za novac jesu utorak i četvrtak. Najpre možete da očekujete isplatu prihoda, uz neko uvećanje, a zatim novac dolazi od saradnje s prijateljima. Troškovi mogu biti neplanirano uvećani.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju dobar odnos s partnerom, ali i prve rezultate promena za koje su se dugo borili. Na neki način, menja se vaša svakodnevica, ali u pravcu koji vam prija. Neki Lavovi mogu da odluče da vezu krunišu brakom i na taj način promene status. Od kraja nedelje imate povećanu želju za novim stvarima, u koje želite da uključite i partnera. Bićete dosta opušteniji u odnosima, pa ćete uticati i na partnera, koji će uživati u vašoj razigranoj energiji.

Lavovi koji su trenutno sami mogu da dožive sudbinski susret na poslu koji će uneti velike promene u svakodnevicu. Ljubav vam je važna tokom ovog perioda i trudićete se svim silama da ostvarite vezu s osobom koja vam se dopada. Krajem nedelje u prvi plan dolaze izlasci s prijateljima i druženje i vreme ćete provoditi pretežno u društvu mladih osoba. Može vam se dopasti neko ko, bez obzira na godine, ima mlad duh i radi više poslova.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi s jetrom.

SAVET + Verujte više u sebe i svoje sposobnosti. 

Devica

Shutterstock

Devica

Proširenje posla

POSAO: Drage Device, ova nedelja imaće dosta izazova i od vas će se očekivati da spremno rešavate sve zadatke, kojih neće biti malo, a neće biti ni laki. Na samom početku nedelje imaćete priliku da razrešite neku situaciju koja vas već duže vreme brine i to u svoju korist. Možete da očekujete proširenje posla preko poslovnih partnera koji će vas ove nedelje prilično okupirati zajedničkim poslovima. To će za vas imati povoljan ishod pošto je izvesno i proširenje prihoda kroz partnerstva i poslove koje vam donose drugi.

U utorak vas prate srećne okolnosti i počinjete da izlazite iz perioda koji je za vas imao veliku težinu. Osetićete nalet optimizma i rešenost da stvari držite pod kontrolom. Ipak, ostanite pribrani i skromni pošto je pred vama zahtevan period kada su u pitanju posao i poslovni odnosi. Biće potrebno mnogo rada i strpljenja da stvari postavite na zdrave osnove i da konačno počnete da radite na način na koji želite.

Od kraja nedelje osećate olakšanje pošto vam sve ide od ruke i ishod vaših poslovnih odluka pokazaće da sve što radite ima smisla i moći ćete da nazrete neka buduća dešavanja na poslovnom planu. Na finansijskom planu ovo je sjajna nedelja da naplatite sva dugovanja iz završenih poslova i da se okrenete ka novim finansijskim projektima koji čekaju na realizaciju. Potrudite se da zatvorite sva dugovanja pošto je sada povoljan period za čišćenje starih dugova i svih finansijskih repova.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi imaju priliku da s partnerom odu na put koji će dugo pamtiti. Potrebno vam je izmeštanje iz okruženja koje je počelo da vas opterećuje, a isto oseća i partner. Krajem nedelje emotivni odnos vam postaje najvažnija karika, pa ćete dosta vremena provoditi s partnerom, pokušavajući da ga bolje razumete i ugodite mu. Imate razumevanja za partnerove potrebe i s lakoćom mu izlazite u susret, što će mnogo doprineti vašoj budućnosti.

Device koje trenutno nemaju partnera veoma će se zaljubiti u osobu koja je povezana s inostranstvom ili od koje su, iz nekog razloga, fizički i prostorno odvojene. Osećate jaku mentalnu povezanost i daljina nema moć da umanji vaša osećanja. Krajem nedelje možete promeniti status, ali morate da pokažete više ozbiljnosti da bi druga strana konačno saznala šta želite od nje.

ZDRAVLJE: Pojačana osetljivost reproduktivnih organa.

SAVET + Ostanite fokusirani i pedantni u poslu, ali dajte prostora i emotivnim odnosima.

Vaga

Shutterstock

Vaga

Rešenje problema

POSAO: Vagama će se ove nedelje dešavati promene i na fizičkom i na mentalnom planu, pa se u nekim momentima možete osećati dezorijentisano i uznemireno. Iako ste spremni za neke novine, ipak će vas malo uzdrmati sve što se bude dešavalo. Ponedeljak je veoma važan dan za sve Vage, kada će komunikacija i vaše delovanje izaći u prvi plan. Nalazite se u jednom veoma važnom procesu, koji će se već početkom nedelje odraziti na vas i vašu okolinu.

Bićete ponosni na sebe i zadovoljni kako ste neke stvari uradili. Imaćete inspiraciju, maštu, ideju, ali ćete morati da se suočite s nekim novim stvarima. Ovo je sjajan period za sve studente ili drugi vid edukacije i obrazovanja. Odlično ćete se adaptirati i prilagoditi novonastalim situacijama, ali i biti uzor nekim ljudima. Pomerićete percepciju i način sagledavanja, što će vam doneti nove uvide. Ljudi će vas ceniti jer imate dobar pristup i ulažete mudrost i energiju na pravi način za dobrobit mnogih.

Međutim, ovih dana može vam se malo poremetiti harmonija i balans na koje ste navikli, pa bi to moglo da dovede do zdravstvenih problema. Ne može biti sve kako ste zamislili i treba ponekad da prihvatite izazove i turbulencije. Morate na vreme da razmišljate o nekim stvarima koje vas čekaju u bliskoj budućnosti. Koliko god vam se činilo da je nešto loše iskustvo, na dugoročnom planu će se pokazati kao veoma povoljno.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi mogle bi ove nedelje da odu u neku krajnost i to može pokvariti odnos s partnerom. Ali to će doći kao iskrena potreba da nešto uradite. Malo će vam se poremetiti tasovi i vrlo često ćete biti kontradiktorni i kontriraćete bez razloga. Ovo je proces kroz koji morate da prođete da biste shvatili da ništa nije savršeno. Nije dobro da podsvesno gurate ove impulse od sebe, ali povedite računa da ne povredite osobu koja je pored vas. Mogu se vratiti neki stari problemi koje niste na vreme rešili.

Slobodne Vage bi mogle da očekuju da im se iznenada javi neko iz prošlosti ili inostranstva. Iako to neće biti osoba s kojom želite da budete, pomoći će vam da rešite neke stvari ili dođete do važnih saznanja. Zainteresovaće vas jedna mlađa, temperamentna osoba, neobičnog izgleda ili ponašanja.

ZDRAVLJE: Vodite računa o higijeni jer može doći do trovanja ili infekcije. Bubrezi i mokraćni kanali su takođe slaba tačka.

SAVET + Koliko god uživate u ravnoteži i harmoniji, promene nas teraju na napredak.

Škorpija

Shutterstock

Škorpija

Jak fokus

POSAO: Škorpije su se prilično pokrenule i sada uživaju u novonastalim situacijama i promenama. Sve to će vas podstaći da budete samouvereni i sigurni u sebe. Finansije će vam i ove nedelje biti u fokusu, s tim što će se mnogo toga materijalizovati. Intuicija i predosećaj će vam biti naročito naglašeni, što će vam pomoći na intelektualnom i mentalnom planu. Možete se naći u nekoj situaciji  koja je pomalo mistična i tajanstvena, ali to je nešto što će vas još više privlačiti.

Imaćete naglašeniji socijalni život i veću interakciju s ljudima, što će vam pomoći da uspostavite važne kontakte koji će vam spontano otvoriti nove mogućnosti. I pored toga što se veoma dobro snalazite u novonastalim situacijama, i vama će neke stvari biti stresne. Važno je da se vodite istinom i radite ono što duboko osećate. Mnogi će primetiti da ste drugačiji, zračićete nekom posebnom energijom i komuniciraćete na neki novi način. Rešićete da izađete iz nekih šablona, što će vas potpuno preobraziti. Neće vam više toliko značiti da vam se dive, da vas se plaše i da imate moć i kontrolu nad drugima.

Oslobodićete se ega i potrebe da po svaku cenu budete iznad drugih. Neke Škorpije će se baviti renoviranjem poslovnog ili privatnog prostora, dok će neke razmišljati o podizanju kredita ili pozajmljivanju novca. Jedna bliska osoba bi mogla da vam pomogne u poslu ili razrešenju nekih problema. Moguće je da ćete imati mnogo posla, pa povedite računa da neke obaveze ne nagomilavate.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku će imati dobru komunikaciju s partnerom, a moguće je da ćete imati neki zajednički poslovni plan ili projekat. Bićete jedno drugom podrška i oslonac, što će vam mnogo toga olakšati. Potrudite se da što više vremena provodite zajedno jer će vas ti trenuci regenerisati i oporaviti. Moguće su i neke brige oko dece ili ćete biti dodatno angažovani oko njih. Neke Škorpije će se baviti nekim porodičnim problemima koji ih dugo muče.

Slobodne Škorpije će se osećati vrlo lako i opušteno i privlačiti mnoge osobe s kojima budu u kontaktu, ali da biste se upustili u nešto dublje, moraćete da odblokirate emocije i potpuno se prepustite. I dalje ste navikli da sve držite pod kontrolom, pa nećete moći da se opustite u potpunosti. Iako niste zainteresovani da sada uplovite u vezu, jedna osoba će biti prilično uporna.

ZDRAVLJE: Možete imati stomačnih problema, kao i s psihom i infekcijama. Pronađite vremena za odmor i opuštanje.

SAVET + Budite spontani i direktni.

Strelac

Shutterstock

Strelac

Spremni za razgovor

POSAO: Strelčevi nastavljaju u istom raspoloženju, otvoreni i spremni za sve što je novo, inovativno i ima veze s spoljašnjim dešavanjima. Međuljudski odnosi će biti naglašeni, a vi ćete moći da prozrete svačiju nameru, uđete u suštinu funkcionisanja i razumete potrebe drugih. Svi pregovori, razgovori i informacije odvijaće se u vašu korist, a vi ćete biti spretni i veoma jednostavno, lako i brzo ostvarivaćete saradnju. Bićete otvoreni, odgovorni i primećivaćete ono što drugi ljudi neće moći tako brzo. Imaćete dosta iznenadnih dešavanja, ali i nećete biti svesni kakve ste poteze napravili.

Mentalno ćete biti veoma jaki, a u isto vreme će vam mnoge stvari biti jasne zbog nekog važnog događaja u kolektivu. Nije dobro da potpadnete pod nečiji uticaj jer bi vas to samo blokiralo i tapkali biste u mestu. Trudite se da ne zapadnete u ovu zamku. Od vas se očekuje da reagujete suptilno, spontano i dobro sagledate situaciju. Možda će neke stvari morati malo da se prolongiraju, ali će se one razviti i dati sjajne rezultate.

Mnogi Strelčevi će podići finansije na viši nivo i to na duge staze, ali će mnogi pripadnici vašeg znaka će imati neka ulaganja, naročito ako se radi o privatnom biznisom. Ovo je odličan period za započinjanje novog posla i unošenje novina na privatnom i poslovnom planu. Družićete se izlaziti i više vremena provoditi s prijateljima. Moguće je i neko kraće putovanje.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi ove nedelje otvoriti prostor za neke potpuno nove momente u odnosu s partnerom, koji bi mogli biti interesantni zanimljivi i poučni. Nešto što je svakako dobro da se preživi i ostvari. Unećete više duha bez obzira na godine. Parovi koji imaju decu mogli bi da se bave rešavanjem nekih važnih pitanja u vezi s njima, dok one mlađe očekuje vest o prinovi.

Slobodni Strelčevi srodnu dušu mogli bi da sretnu na poslu, ali na svim javnim mestima. Radi se o veoma temperamentnoj osobi koja bi na prvi pogled mogla da vas obori s nogu. Nekim Strelčevima bi mogla da se javi osoba iz prošlosti, ali nećete biti zainteresovani da obnovite vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da povedete računa o kardiovaskularnim bolestima ako imate hroničnih problema, ali i stomaku. Povedite računa šta jedete, ovo je odličan period za detoksikaciju i skidanje kilograma. Svaka fizička aktivnost će vam dobro doći.

SAVET + Kreativnost i kontrola ne idu zajedno.

Jarac

Shutterstock

Jarac

Između dužnosti i zadovoljstva

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja donosi dosta svakodnevnih obaveza, ali i dešavanja na polju ljubavi. Od ponedeljka ćete biti dosta uspešniji na polju organizacije svakodnevice. Posao koji obavljate biće vam manje naporan pošto ćete biti u stanju da brzo rešavate sva tekuća pitanja, ali i da radite više stvari odjednom. Sve što ste planirali na dugoročnom nivou biće vam lakše da ostvarite u ovom periodu.

Isto tako, možete da očekujete da će se upravo sada videti rezultati vaših postupaka iz prethodnog perioda, pa ako ste postupali na ispravan način, stiže vam nagrada, a ukoliko ste pravili greške, imaćete priliku da ih ispravite i uradite stvari na pravi način. U četvrtak posebno obratite pažnju na komunikaciju, ali i na informacije koje dobijate i dajete drugima. Možete doći u situaciju da otkrijete nešto što su drugi krili od vas ili jednostavno shvatite da neka informacija na koju ste se oslanjali nije istinita.

Krajem nedelje možete postati nepažljivi, što može dovesti do kašnjenja u obavezama. Komunikacija postaje jasnija i odvija se lakše na samom kraju sedmice. Kada su u pitanju finansije, u subotu možete dobiti novac koji ste očekivali mnogo ranije. Isto tako može doći do kašnjenja u izvršavanju obaveza, što će imati za rezultat i kašnjenje u isplatama. Dobici kroz saradnju s rodbinom i okruženjem kroz kratkoročne poslove.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi biće okrenuti partneru. Provodite dosta vremena u dokolici želeći da mu ugodite. S druge strane, pritiska vas osećaj dužnosti i osećate se krivim ako se potpuno opustite i prepustite uživanju. Partneru ćete na suptilan način saopštiti sve svoje strahove i to će vam pomoći da nađete balans između obaveza i odgovornosti i posvećenosti odnosu. Imate podršku i razumevanje i nema mesta brizi.

Jarčevi koji su trenutno slobodni imaju priliku da se povežu s osobom koja zna da uživa, ali istovremeno ima jak osećaj odgovornosti, što je vama izuzetno važno. Imaćete priliku da kroz razgovor otkrijete sve što vas zanima o toj osobi, ali obratite pažnju i na neverbalnu komunikaciju, kao i na stvari koje nisu izgovorene. Prijao bi vam odlazak na kraće putovanje, pa nemojte odbiti poziv za put samo zato što smatrate da osobu koja vas privlači ne poznajete dovoljno.

ZDRAVLJE: Moguće su nesanice i problemi s varenjem.

SAVET + Nađite način da se opustite.

Vodolija

Shutterstock

Vodolija

Lična transformacija

POSAO: Drage Vodolije, ova nedelja vam donosi dešavanja na privatnom planu, dok vam se čini da poslovni život miruje. Na poslu ćete već na samom početku nedelje osetiti dozu optimizma i opuštenosti da će se stvari odvijati kako ste zamislili. Imate dobru koncentraciju i fokus i ništa što je važno ne može da vam promakne. Iako nema mnogo događanja na poslu, ono što budete pozvani da rešite radićete na kreativan način i s lakoćom.

I pored mirne situacije, jak osećaj dužnosti tera vas da se bavite nekim nezavršenim stvarima iz prošlosti koje želite da stavite ad akta. U ovom periodu mnogo vam je važan i rad na sebi, pa ćete se potruditi da sve promene kojima ste se opirali i za koje niste bili spremni sada sprovedete. Možete shvatiti da su neka vaša uverenja bila potpuno pogrešna i da ste gradili život na vrednostima koje sada nemaju značaja za vas. To vas neće pokolebati, već će vam dati snagu da ponovo izgradite sebe, ali ovog puta na ispravnim osnovama.

Imate veliku veru u sebe i sve što radite i to vam daje snagu da sve što ste započeli sprovedete do kraja. Kada su u pitanju finansije, najviše uspeha mogu da očekuju Vodolije koje se bave privatnim poslom, a naročito ako je reč o porodičnom biznisu. Isto važi za sve koji se bave nekretninama. Kraj nedelje je naročito povoljan, pa očekujte isplate od posla koji je okončan.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi prolaze kroz proces transformacije u koji je uključen i odnos s partnerom. Preispitivaćete mnoge stvari iz intimnog života koji se tiču kako sadašnjosti tako i prošlosti. Trudite se da zajedno s partnerom dođete do toga šta treba menjati, a šta treba da ostane kako je i bilo. Ako stvarno verujete da vaša veza ima budućnost, uspećete bez problema da je očuvate i poboljšate na kvalitativnom nivou.

Vodolije koje nemaju partnera fokusirane su na unutrašnji život i ne osećaju veliku potrebu za bliskošću. Čini vam se da je sada mnogo važnije da bolje upoznate sebe i šta je to što vam stvarno treba u ovom trenutku. Može se ponovo pojaviti neko iz prošlosti s kim imate neke nerazrešene odnose, pa je ovo idealno vreme da to učinite. Ako želite da započnete nešto potpuno novo, sačekajte period u kome će vam više prijati društvo i kada ćete moći da se posvetite drugima.

ZDRAVLJE: Ugroženi su disajni organi i pluća.

SAVET + Posvetite se sebi i radite stvari koje vam prijaju.

Ribe

Shutterstock

Ribe

Porodična pitanja

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja donosi rešavanje nekih porodičnih stvari, karmičkih dugova, ali i odnosa s okruženjem, a sve to će zahtevati ulaganje energije. U ponedeljak ćete se baviti rešavanjem porodičnih problema, a Ribe koje imaju privatni posao mogu da očekuju aktivniji period i mnogo dešavanja na poslu. Dosta ćete se baviti papirologijom i sređivanjem dokumentacije, a naročito ako rešavate pitanja koja se odnose na nekretninu u kojoj živite.

U ovom periodu pokušaćete da rešite neke stvari koje smatrate karmičkim dugom iz razloga što se isti problemi već generacijski nalaze u porodici. Morate da shvatite da je na vama da učinite ono što možete, ali nemojte da se opterećujete nepotrebnim brigama. Na kraju nedelje možete da očekujete vesti koje ste dugo priželjkivala, pa ćete nakon toga biti mnogo opušteniji i mirniji.

Ako vam se ukaže prilika za kraći poslovni put, nemojte je propustiti. Možete dobiti priliku da naučite nešto novo, a to će vam se posle višestruko isplatiti kroz posao. Tokom ove nedelje bolje je zaključivati kratkoročne poslove od obavezivanja na duže staze. Na finansijskom planu možete imati skrivene troškove ili neke dugove koji sada mogu doći na naplatu. Krajem nedelje moguća je isplata kroz neki jednokratni posao ili kroz saradnju s bliskim prijateljima i rođacima.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi osećaju se pomalo zarobljeno zato što se stalno vraćaju nekim temama iz prošlosti. Deluje vam kao da partner stalno postavlja neka ograničenja i to kod vas stvara osećaj sputanosti. Tek krajem nedelje moći ćete da izrazite šta doživljavate kao problem i šta je potrebno da biste osetili rasterećenje. Partneru morate jasno staviti do znanja gde je granica koju niko ne može da pređe da ne biste došli u situaciju da bespotrebno trpite, a onda zbog neke sitnice da izgubite kontrolu.

Ribe koje su trenutno same provode mnogo vremena s bliskim ljudima i ne osećaju veliku potrebu za partnerom koji bi im predstavljao opterećenje. I pored takvog raspoloženja, imaćete susret s osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled, ali ćete uspeti da ostanete tajanstveni i da ne otkrijete sve što mislite i želite. To će zainteresovati drugu stranu da sazna više o vama, pa ćete, svakako, biti u zanimljivoj situaciji.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete očekivati osetljivost grla.

SAVET + Ono što možete, uradite, za ostalo ne brinite. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)