Horoskop

BLIZANCI LAŽU O SVOJOJ PROŠLOSTI, RIBE O LJUBAVI, A VODOLIJE O NOVCU! Evo šta svaki horoskopski znak najteže priznaje

Pogledajte koja je slaba tačka vašeg znaka Zodijaka zbog čega je najčešće prikrivate.

11.04.2022 09:00

BLIZANCI LAŽU O SVOJOJ PROŠLOSTI, RIBE O LJUBAVI, A VODOLIJE O NOVCU! Evo šta svaki horoskopski znak najteže priznaje
shutterstock.com

Svaki znak Zodijaka karakterišu neke osobine po kojima se on razlikuje od ostalih. Jedna posebno interesantna činjenica razdvajanja jeste ona koja se tiče o čemu pripadnici određenog znaka lažu, šta prećutkuju i o čemu nerado govore. Evo te liste.  

Ovan

Pripadnici ovog znaka najčeće lažu o tome da li su dobro ili ne. Oni se najčešće pretvaraju da je sve u redu, iako se iznutra raspadaju.

Bik

Bikovi najčešće izmišljaju izgovore da ne prisustvuju nekoj zabavi ili kada je u pitanju završavanje neke poslovne obaveze. Često žele da ostanu sami kod kuće i za to im je potrebno dobro opravdanje pred drugima.  

unplash

Zabave su slaba tačka Bikovima

Blizanci

Blizanci najčešće lažu o svojoj prošlosti. Naime, oni ne žele da iskrive sliku o sebi i da ih drugi osuđuju zbog eventualnih grešaka iz mladosti.

Rak

Najčešće se foliraju da im se dopada nečija frizura ili odeća. Razvlače istinu da bi zaštitili osećanja svojih prijatelja i porodice.

unplash

Rakovi često ulepšavaju istinu o nečijoj frizuri

Lav

Lavovi izbegavaju da pričaju o simpatijama. Drže svoje karte blizu sebe, ne želeći da se puno otvaraju i da tako budu povređeni.

Devica

Najčešće lažu o svojim iskustvima. Pretvaraju se da znaju nešto da rade iako to nije tako, a cilj im je da bi što više napredovali.

Vaga

Vage koriste svoje navodno loše mentalno stanje da bi se izvukle iz neke situacije. Kada žele da izbegnu neki problem samo ih "zaboli" glava ili stomak.

unplash

Vagama je najlakši izgovor glavobolja

Škorpija

Samopouzdanje im je slaba tačka. Koriste ga često kako bi prikrile svoju osetljivost. 

Strelac

Od strlečeva se mogu čuti laži vezane za vikend i kako su se proveli. Ponašaju se kao da su se zabavili više nego što to zaista jeste, a kako niko ne bi brinuo za njih.  

Vodolija

Lažu o svojim finansijama. Ne žele da ih bilo ko sažaljeva ili brine za njih, pa zato nikad ne pričaju o stanju u njihovom novčaniku, ponašajući se kao da im sve ide od ruke.

unplash

Vodolije prikrivaju istinu o stvarnoj finansijskoj situaciji

Ribe

Najčešće prikrivaju detalje iz svog ljubavnog života i skloni su ulepšavanju kada o njemu pričaju. Ne žele da im drugi daju bilo kakve savete, pretvaraju se da su srećni i da je na polju emocija sve u potpunom redu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)