Horoskop

3 HOROSKOPSKA ZNAKA DANAS IMAJU NEVEROVATNU LJUBAVNU ŠANSU: Da li ste među njima?

Sunce se spaja sa Merkurom u ovnu baš danas, a evo koja 3 znaka nikako ne smeju da propuste taj trenutak, kako bi imali sjajan ljubavni život!

04.04.2022 09:00

3 HOROSKOPSKA ZNAKA DANAS IMAJU NEVEROVATNU LJUBAVNU ŠANSU: Da li ste među njima?
Pixabay.com

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju, a takav je slučaj sa tri horoskopska znaka kada se Sunce spoji sa Merkurom u ovnu 4. aprila 2022. godine.

Argumenti se brzo razjašnjavaju tokom ovog događaja, zaključci se donose. Ovo je vreme kada se ljubimo i mirimo. Ovo je tranzit koji promoviše dobre vesti i pametne izbore. U ovom slučaju, brzina ne znači nužno žurbu.

Oslobađamo se onoga što ne funkcioniše, ali činimo to na efikasan način.

Sunce u konjunkciji sa Merkurom omogućava parovima da se suoče jedni sa drugima u svrhu prave komunikacije. Strah danas nestaje.


Sukob liči na razgovor i niko uplašeno ne beži. Ovaj astrološki tranzit je koristan za parove koji žele da ostanu zajedno, ali se plaše kolapsa. Danas neće biti greške! Postoji samo jedna šansa da bude bolje.

Nekoliko znakova će se bolje snaći u ovom tranzitu od drugih, a to je zato što su ti horoskopski znaci spremni da urade posao. Dakle, ako vam je važan najbolji ljubavni život, otvorite se radosnoj energiji Sunca u konjunkciji sa Merkurom. Neka to izgradi vašu snagu i nemojte se plašiti da kažete šta vam je na umu.

Zapamtite ovo: možete imati sjajan ljubavni život! Samo je potreban trud, kompromis i iskrena komunikacija.

Srećna republika vam otkriva tri horoskopska znaka sa najboljim ljubavnim životom tokom konjukcije Sunca sa Merkurom.

1. Ovan : Oči u oči!

pexels.com

Budite direktni!

Jedan od razloga zašto ćete danas iskusiti radosti sjajnog ljubavnog života je taj što volite da pređete na stvar, a to je ono što ćete vi i vaš partner i uraditi. Uvek ste znali da je najbrži put do rezultata direktno oči u oči. Vi i vaš partner ste razmišljali o ideji da raskinete, ali niko od vas nema srca u tome, tako da vam preostaje ideja da pokušate. Možete li pokušati, želite li pokušati? Baš kao i vaš partner, radite na tome. Ako možete da pređete pravo na stvar, oboje ćete videti svetlo i shvatiti kako da postupite. Sve je u komunikaciji, što takođe znači da vi, ovnovi, morate da to uradite saosećajno i sa strpljenjem, što vam je ponekad teško.

2. Bik : Strpljenje je ključ svega!

pexels.com

Budite strpljivi!

Ako postoji neka lekcija koju ste naučili, to je ona u kojoj ćete otkriti da je strpljenje neophodno u odnosima. Možda niste imali strpljenja u prošlosti, ali toliko volite osobu sa kojom ste, da počinjete da se učite da budete strpljivi sa njom. Svi mi trebamo da živimo i volimo u okruženju prihvatanja, a to znači da ako će romansa uspeti, obe strane moraju da prihvate, i rade i na dobrim i lošim stranama nas samih. Sunce u konjunkciji Merkura radi za vas kao brzi put do prosvetljujućih informacija. Razumete, strpljenje plus saosećanje jednako je sjajnom ljubavnom iskustvu. Vi to želite, on to želi, a posao je pred vama. Idite napred i pobedite! Očekuje vas sjajan ljubavni život.

3. Ribe : Počnite ispočetka!

pexels.com

Pružite sebi novu šansu!

Jedna od najboljih stvari o tome kako ovaj tranzit funkcioniše za vas, je u vašem načinu pristupa osobi sa kojom ste u vezi. Vi i ova osoba ste prošli kroz mnogo toga zajedno, a u prošlosti ste dozvolili da teža iskustva dominiraju osećajem veze. Kao da ste zajedno odlučili da se ponašate depresivno, jer ste oboje doživeli nešto traumatično. Sa Suncem u konjunkciji sa Merkurom, dobićete novi izgled i priliku da promenite taj stari, opterećujući stav. Zamislite ovaj tranzit kao novi početak. Imate sve što vam je potrebno, uključujući partnera koji vas voli. Ako ste voljni da počnete iznova, onda ćete oboje biti na dobrom putu da stvorite dugoočekivanu idealnu romansu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)