Horoskop

ONI SU NAJGORI ZAVODNICI: 4 znaka zodijaka koji ne znaju da flertuju

Iako svi mislimo za sebe da smo dobri u nečemu, naročito da ostavljamo suprotni pol "bez daha" kada smo u fazi "muvanja", često grešimo u tome. Neko po prirodi, a neko želeći da bude što zanimljiviji . Evo koji horoskopski znaci su najgori u zavođenju.

24.06.2022 18:00

ONI SU NAJGORI ZAVODNICI: 4 znaka zodijaka koji ne znaju da flertuju
shutterstock.com

Mnogi su vešti u flertovanju i pravi su zavodnici kada se treba pokazati na tom polju, a i među horoskpskim znakovima ima onih koji dominiraju u toj veštini. Lakoća kojom prilaze suprotnom polu je jednostavno spontana i nikada ne doživljavaju poraz. Međutim, ima i onih koji se teško snalaze na polju ljubavi i često se njihovo zavođenje pretvori u fijasko.

Kod nekih do izražaja dolazi stidljiva priroda, kod nekih je u tim situacijama prisutna zbunjenost, kakogod na kraju ispadnu nespretni zavodnici. 4 znaka Zodijaka prednjače u odnosu na druge u ljubavnim promašajima, odnosno u pokušajima da smuvaju nekoga.

1. Jarac

Iako su Jarčevi inteligenti po prirodi, njihova elokventnost ne može naročito doći do izražaja kada su u pitanju veštine zavođenja, jer se potpuno zbune u društvu osobe koja im se sviđa. Tradicionalni su po prirodi i odugovlače sa prilaskom osobi koja im se sviđa. Radije će prednost dati suprotnoj strani u tom slučaju, jer su skeptični kada je u pitanju muvanje. To im je jako „klizav teren“.

 

 

2. Vodolija

Vodolije su baš nespretne u flertu i što je još gore, svesne su toga. Njihova radoznalost ne zaobilazi ni one koji su u ljubavnoj „komunikaciji“ sa njima. U stanju su da gnjave pitanjima osobu koja ih privlači. Međutim, nekada mogu delovati beskrupulozno u razgovorima i ponašati se bezobrazno. Vrlo su nepredvidivi i impulsivni po prirodi, tako da vas njihove reakcije mogu iznenaditi, čak i u flertu. Pokušavaju da budu zanimljivi kroz razgovor o nekim temama i stvarima za koje niko nikad nije čuo.

 

 

3. Rak

Rakovi su po prirodi emotivci i vrlo šarmante osobe. Takvi su i u zavođenju. Njihova stidljivost je tolika, da dolazi do izražaja u razgovorima gde će čekati da druga strana započne priču. U zavođenju se ponašaju veoma brižno i šarmantno, što nekada dovodi do zbunjenosti i pogrešnog „tajminga“. Nekada im je zaista potrebna čitava večnost kako bi krenuli u akciju.

 

 

4. Bik

Bikovi su tradicionalni kada je u pitanju veština zavođenja. Ne prilaze direktno već to pokušavaju na drugačiji način, kroz neke signale, što se na kraju ispostavi vrlo navalentno i agresivno. Njihovo ponašanje više stvara nelagodu kod osoba koje pokušavaju da privuku, nego što budu šarmantni.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)